Reacties voor: Wikipedia voor iOS flink onder handen genomen met nieuw design en 3D Touch

Wikipedia voor iOS is helemaal in het nieuw gestoken. De app heeft nu een nieuwe Ontdek-pagina met allerlei relevantie artikelen op basis van je locatie en de tijd. Ook heeft de app 3D Touch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ze zouden makkelijk Peek & Pop voor alle andere iPhones kunnen vrijgeven net als Instagram dat doen.

  2. onbegrijpelijk: nog steeds geen sync van bookmarks (favorieten)

  3. Fantastisch, een redesign, helemaal vernieuwd met toffe nieuwe functies. Maar kun je artikels eindelijk bewerken? Nee. Ik blijf het echt een enorm gemis vinden dat je Wikipedia niet fijn kunt bewerken op je smartphone, ook niet in de browser (de mobiele versie van de website is namelijk ook erg onoverzichtelijk). Voor een project dat juist van participatie afhankelijk is, sluiten ze echt heel veel mensen uit.

  4. Oef, nu ‘beter’ geïntegreerd in iOS. Maar vind ‘t geen echte verbetering. Je kunt nu niet meer de website en de app naast elkaar gebruiken. Had nog een Safari-tabblad openstaan, maar na de update doet die niets meer dan je keihard (ongevraagd) doorsluizen naar de app 😕 Die geen slide-over ondersteunt, en vanuit de Safari slide-over botweg full-screen de app die je bewust primair wilde houden van ‘t scherm drukt 😢

    Schoolvoorbeeldje van ‘t gezegde “niet elke verandering is een verbetering” 🤔
    Gaat er bij mij zsm af, en als ‘t lukt herinstalleer ik de ‘oude’ versie misschien wel weer (via iTunes op de Mac)… daar was niks mis mee, en die was een stuk minder irritant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.