Reacties voor: Wikipedia laat je textshots delen vanuit de app

De Wikipedia-app voor iOS heeft een update gekregen, met een textshot-functie, grotere foto's en meer opties om vaker terug te gaan naar de app.
Lees het complete artikel → Wikipedia laat je textshots delen vanuit de app

Reacties: 5 reacties

  1. Dit lijkt me nou echt een niet-wenselijke trend. Tekst in een afbeelding is niet te selecteren, minder makkelijk te delen, groter in bestandsformaat, etc.

  2. Kan iemand mij hier uitleggen waarom ik moet inloggen met mijn Wikipedia account ? Doe ik dat nl. dan kan ik verder niets tussen apparaten syncen e.d. dus snap ik de bedoeling niet.

    Ook bewaarde pagina’s worden niet tussen apparaten gedeeld.

    Blijf dus daarom bij Wikibot…

  3. Origineel geplaatst door tom
    Dit lijkt me nou echt een niet-wenselijke trend. Tekst in een afbeelding is niet te selecteren, minder makkelijk te delen, groter in bestandsformaat, etc.

    Klopt…maar als je maar 140 tekens hebt, is er weinig alternatief 🙂

    Overigens is de Wikipedia app in een jaar van volstrekt nutteloos naar de fijnste Wikipedia lezer geworden, erg goede app!

  4. Ik krijg met geen mogelijkheid een afbeelding meegeplakt alleen tekst

  5. “iOS 6.0 of nieuwer”
    Jammer, alweer een App klassieker die de iPad1 laat vallen. Zo langzamerhand kun je daar bijna alleen nog mail op lezen, Safari klapt er ook om de haverklap uit op steeds meer sites. En veel oude versies van Apps, die je tegenwoordig ironisch genoeg juist wel ‘nieuw’ kunt installeren, worden niet meer ondersteund door de servers die zo’n App gebruikt.

    Ach, einde van een tijdperk, zou er bijna nostalgische melancholie van krijgen :’-|
    Maar het is niet onverwacht natuurlijk, z’n veel recentere opvolger is al in huis. Met iOS 8.x.y en alle ‘geneugten’ vandien, leve de vooruitgang :-/

    Gelukkig werkt de iCulture App wel nog als vanouds op 5.1.1. Wacht toch nog maar ff met die updaten, dan kan ik in een nostalgische bui iig nog op de eerste en oudste iPad de laatste Apple nieuwtjes lezen (en zelfs erop reageren!) 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.