Reacties voor: WiFlux: draadloze iPhone-oplader ter grootte van een creditcard

De WiFlux is een inductielader waarmee je de iPhone draadloos oplaadt. Bijzonder is dat de WiFlux niet groter dan een creditcard is.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. haha het zou sneu zijn als er draadloos opladen nu beschikbaar komt voor de iphone.
    maar dat denk ik niet….maar toch vind ik dit soort dingen niks omdat je toch een hoesje om je iphone heen moet doen, of zoals hier er toch iets in moet steken.

  2. Wel erg knap de techniek. Maar ik zie het nut er niet van in eigenlijk. Je moet hem erop leggen en dan laad ie op. Dat wil zeggen dat je hem niet kan gebruiken tijdens het laden, terwijl je wel een belangrijk telefoontje moet plegen. Of je moet moeilijk gaan doen met 2 dingen in je hand. Dan heb ik liever een kabeltje. 🙂

  3. En, wat voor een meerwaarde heeft dit draadloos opladen? NIKS, je moet toch het ontvangertje aansluiten, en het ‘laadstation’ uittrekken want dit verbruikt ALTIJD stroom. Dit draadloos opladen is goed voor electrische tandenborstels die waterdicht moeten zijn, en daar blijft het bij.

  4. 850mah is niks, dan kun je beter een iets grotere kopen.

  5. @Jan: 850mah is inderdaad niet súper veel, maar voor veel mensen die er net de dag niet mee doorkomen is zo’n hoeveelheid best redelijk. Je kunt er je Iphone 5 (1440mah) toch voor 59% (850/1440) mee opladen!

  6. Origineel geplaatst door Marco
    Je kunt er je Iphone 5 (1440mah) toch voor 59% (850/1440) mee opladen!

    Rekenkundig wel, praktisch niet. Tijdens het laden uit zo’n accuutje vermindert niet alleen de capaciteit maar ook de spanning. Zodra de spanning van het accuutje onder de 4.3 V valt is het gedaan met opladen.

  7. Met het formaat van een creditcard? Ik zie dit in het filmpje terug maar op de foto lijkt hij een stuk groter als je het vergelijk met de usb-port… Verder benieuwd hoe groot de ontvanger is en of dit wel echt in het voordeel werkt in vergelijking met een simpel kabeltje….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.