Reacties voor: Met WifiMan check je het datagebruik van verschillende Wi-Fi-netwerken

Met WifiMan hou je het dataverbruik per Wi-Fi-netwerk in de gaten. Via een widget in het Berichtencentrum zie je direct hoeveel data je verbruikt hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Is dat dan het verbruik van alle apparaten op het netwerk of alleen wat de iPhone verbruikt?

  2. Misschien ligt het aan mij maar waarom zou je inzicht willen hebben in je dataverbruik per wifi netwerk?? Zijn er wifi aanbieders die kosten in rekening brengen als je een bepaalde limiet passeert? Lijkt me niet, waarmee deze app op de reeds grote hoop ‘totaal nutteloze apps’ kan aansluiten.

  3. Origineel geplaatst door Ton
    Misschien ligt het aan mij maar waarom zou je inzicht willen hebben in je dataverbruik per wifi netwerk?? Zijn er wifi aanbieders die kosten in rekening brengen als je een bepaalde limiet passeert? Lijkt me niet, waarmee deze app op de reeds grote hoop ‘totaal nutteloze apps’ kan aansluiten.

    Mijn idee !
    je gaat vrijwel altijd over op wifi omdat dat gratis is.
    En dan nog het prijskaartje voor deze simpele app.

  4. @Ton: Voor jou nutteloos betekend niet voor iedereen.
    Ik kan me best voorstellen dat je data per WiFi netwerk wilt weten.
    Idd bij betalend gebruik zoals hotels of bij gebruik meerdere netwerken willen weten hoeveel per netwerk. Ook het switchen van 3G/4G naar WiFi of bijvoorbeeld performance en hoeveelheid is dan zichtbaarder.

  5. @Ton: Wat dacht je van inzicht krijgen in hoe druk je lijn daadwerkelijk is? Als je dan zelf niet zoveel doet.. kan het een teken zijn dat er ongewenste zaken vanuit de router gebeuren..

    vind het geen gekke app… als hij maar het totale data verkeer traceert…

  6. @RemS: maar het is mij niet duidelijk uit dit verhaal of het totale dataverkeer wel getraceerd wordt, of alleen het dataverkeer van de betreffende iPhone waar de app op geïnstalleerd is….

  7. Heel handig. Ik gebruik een mobiele WIFI (MIFI); een klein kastje waarin mijn data SIM gaat en dat dan een WIFI netwerk maakt waarmee ik verbind met mijn devices.
    Dit omdat op mijn gewonen SIM geen data actief is.

    Nu kan ik perfect monitoren wat mijn verbruik per device is.

  8. €3,99 voor een, in mijn ogen, compleet nutteloze App?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.