Reacties voor: Met de Wie is de Mol?-app speel je het populaire tv-programma met je vrienden

Het populaire tv-programma Wie is de Mol? gaat weer van start en met de iPhone-app kun je het spel spelen tegen vrienden en familie. Wie is volgens jou de Mol?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Leuke app waarmee je zelf het programma Wie Is De Mol op een spannende manier kunt meespelen. Na jaren van bewust negeren (!) werd ik vorig jaar door mijn zoon overgehaald om toch te kijken en in de app mee te doen. Het werd erg spannend. In de eerste dagen was het erg moeilijk mensen voor je poule uit te nodigen. Vaak opnieuw proberen, andere poule en na drie dagen eindelijk 5 mensen in de poule. Waarschijnlijk opnieuw te grote drukte op de servers. Deze zaterdag begint het programma. Onze punten zijn al verdeeld!

  2. Er zijn zoveel klachten over, ik doe het wel gewoon met pen en papier en kijk wel. Als zo’n populair programma niet eens een normaal, goede, app kan maken, dan pas ik.

    Vorig jaar ook al problemen, jaar er voor privacy gegevens van klanten op straat en jaar daar voor konden niet genoeg mensen de app gebruiken. Sorry Mol, ik doe wel mee met mijn mollen boekje 😉

  3. Nog niet één jaar dat die app goed gewerkt heeft… drama

  4. De app werkt hier tot nu toe bijzonder goed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.