Reacties voor: Widgets in iOS 8: deze apps hebben ze al

De eerste apps met widgets in iOS 8 zijn al uitgekomen, en een fors aantal andere top-apps heeft zijn widgets al aangekondigd. Wij zetten ze op rij!
Lees het complete artikel → Widgets in iOS 8: deze apps hebben ze al
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Pin Drop ook.

  2. In hoeverre verbruiken de apps die als widgets worden gebruikt veel meer batterij? Kan me dat wel erg voorstellen zeker met apps die continu aan het updaten zijn.

    Vind widgets overigens geen echte widgets, maar meer een soort overzichtje in het Today-scherm.

  3. Day One nu ook.

  4. Dropbox ook !

  5. Hoe krijg je de weatherpro widget eigenlijk geactiveerd? Ik heb deze via ‘wijzigen’ toegevoegd in het berichtencentrum maar de melding ‘Open weatherpro om de widget te activeren’ blijft staan. Heb weatherpro al meerdere malen geopend maar ik krijg geen mogelijkheid om de widget te activeren. Iemand een idee?

  6. yahoo weer en dataman ook!:)

  7. @Jeffrey: Als je naar de Vandaag-pagina op het berichtencentrum gaat, zie je een Wijzigen-knop. Lukt het daarmee?

  8. Wunderlist nu ook!

  9. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Hoe krijg je de weatherpro widget eigenlijk geactiveerd? Ik heb deze via ‘wijzigen’ toegevoegd in het berichtencentrum maar de melding ‘Open weatherpro om de widget te activeren’ blijft staan. Heb weatherpro al meerdere malen geopend maar ik krijg geen mogelijkheid om de widget te activeren. Iemand een idee?

    heb je wel de update gedaan van weather pro?

    Hier werkt t sinds de update helemaal perfect

  10. @JustOleg: Ja, vanzelfsprekend. Alle updates uitgevoerd waaronder WeatherPro.

  11. @Bart Breij: Nee, helaas niet. WeatherPro wordt weergegeven onder vandaag. Maar alleen de titel wordt getoond. Er is geen enkele data te zien. Inmiddels WeatherPro meedere malen verwijderd, opnieuw geïnstalleerd en toestel herstart. Heeft helaas niet geholpen.

  12. Goed artikel!

    Kun je de Weather Pro widget ook aanpassen? Ik zie alleen de huidige temp. Ik zie liever de voorspelling, zoals in de Yahoo weer App.

    Thx!

  13. Ahhum dit zijn Widgets? Hmm

  14. @Arnout: Je kan hem niet aanpassen.
    En het vervelende is dat je eerst de app moet openen voor dat de locatie en de temperatuur aanpast in de berichtencentrum.

  15. als de telefoon gelocked is en je trekt het meldingenscherm naar beneden zie je niet de twee-deling vandaag/meldingen. Alle widgets zitten onder het kopje ‘vandaag’, dus die zie je dan niet. Hoort dit zo? Het lijkt me toch dat je die juist wilt zien zonder eerst je telefoon te unlocken?

  16. Weather Pro HD blijft toch een probleem op mijn iPad. Op de iPhone kan ik hem toevoegen aan Vandaag, maar op mijn iPad komt ie niet eens bij mogelijke apps te staan.

    Meer met dit probleem?

  17. @Jeffrey: push notificaties per uur van het weer waren in vorige versies een premium feature. Volgens mij is de widget hiervoor in de plaats gekomen. Heb jij een premium abo afgesloten? Het is maar een aanname, maar misschien is dit een verklaring voor jouw probleem?Indien niet, hoe heb je WeatherPro geopend? Door op het app-icoon te drukken of op het bericht in jouw notificatie scherm? Ik heb het via de laatste gedaan en daarna werkte het meteen. Ik heb een premium abo.

  18. @Robert: Ik lees net op hun Twitter account dat er geen update nog is geweest voor de iPad editie en dat die volgende week komt!

  19. Ik heb ook net iOS8 geïnstalleerd. Ik zie nu alleen het weer niet meer in het Berichtencentrum. Ik kan ook geen Weer kiezen in het Wijzig-scherm. Jullie een idee?

  20. @Ralf: Je ziet dit alleen in het overzicht als je de locatievoorziening aan hebt staan, ook met je de de weer app toegang geven tot de locatievoorziening, dan zou het als het goed is moeten werken.

  21. Bij Weatherpro is het qua locatievoorziening enkel mogelijk om ‘nooit’ of ‘bij gebruik’ aan te geven. Ik vermoed dat je een premium gebruiker moet zijn om daar ‘altijd’ te kunnen kiezen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.