Reacties voor: ‘Apple verbiedt widgets om ontwikkelaars af te schrikken’

Waarom verbiedt Apple toch al die prominente iOS-apps met widgets? Kennelijk wil Apple op deze manier kleine ontwikkelaars afschrikken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. De widget functie is JUIST handig

  2. Apple doet maar lekker. Mij hebben ze al zo af laten schrikken dat mijn volgende telefoon zeker geen Apple gaat worden.
    Apple beloofd van alles maar kan niks waarmaken. Vrijheid wordt direct ingeperkt of werkt niet. Siri, Predictive Text, Maps, Radio, bijna niks werkt fatsoenlijk in Nederland. Daarnaast push Apple waardeloze dingen (Maps) zodat alles met een omweg moet…
    Ik begrijp het niet. En dat die handige functionaliteit uit de widgets moet… Of gaan ze dat als major feature voor iOS 9 introduceren?!

  3. Precies wat ik laatst al in een reactie zei op een artikel over dat bepaalde widgets verboden zijn. Het verbaast me dus niet eigenlijk 😛

  4. Heel bijzondere acties van Apple zeker wat betreft Drafts dat er geen knoppen in een widget mogen want de App Store staat vol met widgets die dat wel hebben gaan die dan ook allemaal worden verwijderd?!.

    Dan heeft een widget wat mijn betreft nauwelijks toegevoegde waarde.

    Van Launcher, PCalc en Neato met ingebouw toetsenbord kan ik er wel een beetje inkomen al zijn ze alle drie erg nuttig en zou ik ze graag (terug) willen zien in de App Store.

    Widgets downloaden nu het nog kan. Gelukkig is er nog Quick-Tap als aardig alternatief voor Launcher.

    Ik ben nu ook bezig om een (sneeuw) webcam aan de praat te krijgen in een Photo RSS widget genaamd ‘Photo of the Day Widget‘.

    Ik hoop Apple op hun beslissing omtrent knoppen in een widget terugkomt anders blijft er bijzonder weinig over qua widgets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.