Reacties voor: Wi-Fi Sync voor half geld (jailbreak)

e applicatie Wi-Fi Sync, waarmee je draadloos je iPhone met iTunes kunt synchroniseren, is nu voor half geld verkrijgbaar in de Cydia Store.
Lees het complete artikel → Wi-Fi Sync voor half geld (jailbreak)

Reacties: 17 reacties

  1. Lekker voor de mensen die hem zojuist hebben gekocht…

  2. Ik heb windows 7 64bit itunes 9.11 en wifi sync werkt niet bij mij 🙁 Ik heb alles gedaan, als administrator uitvoeren enz…. Natuurlijk heb ik hem geinstalleerd op mijn iphone en pc… dus iemand raad???

  3. Op hoeveel devices kan ik deze app zetten?

  4. @John: heb je je modem en router al opnieuw opgestart ?

  5. @John:
    Ja ken het! Je moet bij je netwerkcentrum en dan gevanceerde instellingen voor delen met wachtwoord beveiligen uit zetten en sowieso kijken of het wel aanstaat!

  6. Het progamma staat aan, iphone is goed. Progamma staat daar ook aan. Dus veder geen problemen… maar mijn pc dedecteert de iphone niet. Ik heb alles gedaan [netwerk centrum, router..] dus wat anders?

  7. Ik zou graag wat ervaringen willen lezen van mensen die dit succesvol gebruiken. Ik heb 2 iphones en een ipad. Kan ik ze allemaal syncen op deze manier?

  8. Ik had er een paar dagen geleden een rot gebruikerservaring mee, maar na een herstart doet hij het helemaal goed, ik moet alleen iTunes eerst uit hebben staan voordat ik wi-fi sync activeer anders synct de iPhone niet.

  9. Binnenkort komt er toch “iTunes in the cloud” dan is draadloos synchroniseren een standaard feature.

  10. App werkt niet. Contact gehad met helpdesk. Werkt nog steeds niet. Daarna verwijderd en geld teruggevraagd. Vandaag CC-afschrift ontvangen en toch afgeschreven. En 9,99 voor betaald ipv 4,99 maar zelfs 4,99 is nog teveel.

  11. Origineel geplaatst door Danny
    Binnenkort komt er toch “iTunes in the cloud” dan is draadloos synchroniseren een standaard feature.

    Misschien ook de reden dat de developer het goedkoper heeft gemaakt in de hoop op de valreep nog snel wat extra te kunnen verkopen.

  12. @peer
    1x kopen en hij kan op zowel ipad als iphone

  13. Origineel geplaatst door Constant
    Ik zou graag wat ervaringen willen lezen van mensen die dit succesvol gebruiken. Ik heb 2 iphones en een ipad. Kan ik ze allemaal syncen op deze manier?

    Werkt helemaal perfect, zowel op de iPhone als iPad 😉

  14. gek is dat, maar het ‘voelt’ toch veiliger en overzichtelijker met een draadje er tussen.

  15. Gister gekocht voor 10 USD…

  16. Origineel geplaatst door Constant
    Ik zou graag wat ervaringen willen lezen van mensen die dit succesvol gebruiken. Ik heb 2 iphones en een ipad. Kan ik ze allemaal syncen op deze manier?

    Jep dat kan! Zelf geprobeerd.

  17. 828.36€ LOL voor die kan je een iphone kopem volgens mij een fout?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.