Reacties voor: Wi-Fi Aware kan iPhone met alle nabijgelegen apparaten verbinden

Wi-Fi Aware is een nieuwe technologie van de Wi-Fi Alliance, waarmee apparaten via Wi-Fi lokaal met elkaar kunnen praten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Als dan ook maar zaken kunnen worden geblocked. Je wil niet door Jan en alleman worden gespamt. Ben benieuwd, wat het gaat worden.

  2. Verwarrend artikel: in de kop staat: WiFi Aware kan iPhone met alle andere apparaten verbinden, terwijl onder in het artikel staat ‘het is onduidelijk of Apple WiFi Aware voor de iPhone gaat ondersteunen’. Blijkbaar werkt het dus niét op de iPhone en is de kop dus niet juist!

  3. Lastig dat je je eigen reactie na plaatsing niet even kan wijzigen of verbeteren – zoals op de website. Als je dat nu doet staat je reactie er twee keer. Doe ik iets fout of kan het echt niet.
    Lijkt me niet ingewikkeld dit te realiseren?

  4. IBeacons kan dus ook de prullenbak in iedereen heeft Bluetooth uit staan om batterij te sparen maar iedereen heeft ze WiFi aanstaan

  5. Origineel geplaatst door Icandy
    IBeacons kan dus ook de prullenbak in iedereen heeft Bluetooth uit staan om batterij te sparen maar iedereen heeft ze WiFi aanstaan

    Bluetooth staat bij mij altijd aan, het verbind automatisch met mijn auto als ik op pad ben zowat elke dag.

  6. Origineel geplaatst door Icandy
    iBeacons kan dus ook de prullenbak in iedereen heeft Bluetooth uit staan om batterij te sparen maar iedereen heeft ze WiFi aanstaan

    Mijn WiFi en Bluetooth staan beide uit de hele dag, ik zet hem alleen thuis aan als ik weg ga doe ik de schakelaar weer om.

  7. Iets met spam en privacy, iemand?

  8. Wifi en bt staan altijd aan, wifi voor thuis en werk en sommige andere plaatsen en bt voor watch en auto vooral.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.