Reacties voor: WhatsApp vraagt minder vaak om pushberichten na update

WhatsApp vraagt je voortaan minder vaak om pushnotificaties aan te zetten, mits je deze voor de app hebt uitgeschakeld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ontdekte dat deze versie geen reservekopie ondersteund onder ios 8. Geeft dat app ook zelf aan, beetje gemiste kans 🙁

  2. Hoop eigenlijk niet dat we ‘minder vaak’ accepteren. Heb al een paar keer met WhatsApp geprobeerd te mailen maar geen reactie. Ook een klacht bij Apple neergelegd en die geven heel vrolijk de oplossing van notificaties uitzetten maar daarna verwijzen ze naar de maker. De controle op gemak en goed werkende apps is dus ook niet alles…

  3. @Philip: Een beetje gemiste kans?! Ik lees het net ook. Waardeloos. Wat is dit nu weer… De vorige versie werkte prima….

  4. waarom dringen ze je op om notificatie te gebruiken?? ik wil dat helemaal niet , gelukkig heb ik mijn oude whatsapp nog dus voor mij nog zeker geen update.

  5. Minder vaak is niet goed genoeg, dan ben je nog aan de opdringerige willekeur van Whatsapp volgens Facebook normen overgeleverd. Gelukkig had ik nog een backup van de vorige versie in iTunes op m’n computer staan, die blijf ik voorlopig maar gebruiken. En als ze echt irritant gaan worden is het exit Whatsapp, ik ben er niet aan verkocht.

    Ik heb maar weer eens een 1-ster review gegeven, omdat je bij de support toch bot vangt.

  6. @anoniempje: Wat denk je wat Apple hieraan kan doen? Hoe meer je klaagt bij de app maker (veel mailen), hoe vaker ze gehoor aan geven aan dit probleem. Whatsapp wordt niet gemaakt door Apple. Dus, Apple kan hier weinig aan doen, het zit in de app.

    Ik heb zovaak gemaild naar whatsapp en ik kreeg vrijwel na 1 uur een reactie per mail.

  7. Hoe zit het met de privacy instellingen van “laatst gezien, profielfoto en status”

    Zit die optie er nog in?
    Ik hoorde nl iemand zeggen dat ze bij de vorige update verdwenen waren.

  8. @Yo: Die opties zitten er nog in

  9. Vraagje aan degenen die de notificaties uitzetten.. Waarom? Waarom heb je dan Whatsapp als je meldingen (lees: berichten ontvangen) niet fijn vindt??

  10. Je kan in whatsapp voorvertoning uitzetten en dan blijft je bericht op je lockscreen verborgen. Enkel de naam van de afzender zie je!

    Dat is toch voldoende! Gewoon aanzetten berichtgeving!

  11. Kan die camera button minder prominent in beeld bij het maken van een nieuw bericht. Dat is pas irritant

  12. Origineel geplaatst door Jaap
    Kan die camera button minder prominent in beeld bij het maken van een nieuw bericht. Dat is pas irritant

    Klopt, is inderdaad zwaar irritant! Klik nu steeds op de camera button wanneer ik een nieuw bericht wil starten…

  13. Nog steeds werkt de Icloud backup reservekopie niet meer.
    Hij blijft hangen op 56,9 Mb. Meer mensen last van? En zo ja, iemand die oplossing heeft?

  14. Hoe zit dat nu met die met die nieuwe meldings geluiden dan ? Zit er nog niet in.

  15. En hoe zit dit met facebook messenger? Want daar is het dezelfde drama

  16. Origineel geplaatst door B?rt
    Vraagje aan degenen die de notificaties uitzetten.. Waarom? Waarom heb je dan Whatsapp als je meldingen (lees: berichten ontvangen) niet fijn vindt??

    Ik kan je haarfijn uitleggen waarom ik mijn notificatie uit wilt hebben op homescreen en alle schermen. Ik heb 3 vriendinnen en wil niet betrapt worden. Ok!!!

    En laten dit ook door geven bij die mafkezen van FB. Zelfde rommel. En kunnen ze ook de functie terug zetten waarbij mensen niet zien wanneer je het laatst online was bij Whatsapp. Die nerts van Facebook zijn zeker alleen getrouwd met hun computer ofzo. BAJA

  17. Zou voor mij reden zat zijn om de app te verwijderen

  18. @B?rt: @Ro: Als ik Whatsapp instel zoals Facebook Whatsapp dat graag wil, dan krijg ik bij ieder inkomend berichtje:
    – Een iOS meldingsgeluid
    – De telefoon trilt (hoorbaar)
    – Het bericht verschijnt in een venster over alles heen (fijn als je aan het gamen bent…)
    – Als ik dan Whatsapp open krijg je ook nog dat klotegeluid van Whatsapp zelf (kun je gelukkig sinds enige tijd veranderen naar iets beters)
    – De telefoon trilt nog een keer.

    Als je dan iemand tussen je contacten hebt die op de volgende manier berichten stuurt:
    – Hallo [send]
    – hoe gaat het? [send]
    – met jou! [send]
    – !=? [send]
    – Sorry [send]
    – voor typefout [send]

    Dan kun je je voorstellen dat ik een deel van de notificaties heb uitgeschakeld.

    Ik vind het ook bijzonder irritant dat de notificaties met alle toeters en bellen gewoon blijven doorgaan als je Whatsapp al geopend hebt en in de betreffende conversatie een antwoord aan het tikken bent, je wordt dan 3-4x onderbroken voordat je zelf aan [send] toe bent. Dus heb ik álle voorvertoningen uitgezet en álle notificatie binnen Whatsapp zelf, als ik de app open heb was ik toch al gewaarschuwd.

    Maar wat me het meest irriteert is dat het MIJN iPhone is en Facebook Whatsapp hoeft daar niet te bepalen wat ik wel en niet moet doen. Op het moment dat ik daar niet meer omheen kan, gaat Whatsapp er definitief af.

  19. Origineel geplaatst door Bas
    @anoniempje: Wat denk je wat Apple hieraan kan doen? Hoe meer je klaagt bij de app maker (veel mailen), hoe vaker ze gehoor aan geven aan dit probleem. Whatsapp wordt niet gemaakt door Apple. Dus, Apple kan hier weinig aan doen, het zit in de app.
    Ik heb zovaak gemaild naar whatsapp en ik kreeg vrijwel na 1 uur een reactie per mail.

    Waar mail je heen dan? En waarom bij Apple? Volgens mij is Apple degene die de apps uiteindelijk toe laat en nu worden de opties om een app volledig stil te leggen, zoals Apple dat heeft bedacht, via een pop-up omzeilt. Daarom misschien?

  20. Ik stuur altijd voice berichten. Nu kan ik niet langere berichten sturen dan van 9 seconden lang. Verschrikkelijk update gepaard met die idiote pop up. Bedankt Facebook! Wat ik al niet meer heb.

  21. @Roy: Dat zal aan jou backup liggen had vanmiddag ook de backup terug gezet

  22. Origineel geplaatst door B?rt
    Vraagje aan degenen die de notificaties uitzetten.. Waarom? Waarom heb je dan Whatsapp als je meldingen (lees: berichten ontvangen) niet fijn vindt??

    Omdat die pokke meldingen bij 80% van de apps over de back knop heen vallen, je klok verdwijnt, als iemand met je telefoon zit zien ze het, en het ergste het is aflijdend.

  23. @backup problemen. App opnieuw installeren

  24. Werkt het ‘snel reageren’ op notificaties in iOS 8 ook voor whatsapp? Of wordt dit nog niet ondersteund?

  25. Origineel geplaatst door anoniempje
    Waar mail je heen dan? En waarom bij Apple? Volgens mij is Apple degene die de apps uiteindelijk toe laat en nu worden de opties om een app volledig stil te leggen, zoals Apple dat heeft bedacht, via een pop-up omzeilt. Daarom misschien?

    Ik mail gewoon naar de support van whatsapp (support@whatsapp.com). Ik mail nooit naar Apple. Dat zei ik ook niet in m’n reactie dat ik naar Apple mail ;).

    Ja, Apple laat de whatsapp-app toe in de AppStore, maar de makers van whatsapp zijn verantwoordelijk voor HUN app. Nee, dat ligt in de app zelf, zeker niet bij Apple.

    Daarbij heb ik nu ook een update van whatsapp en als het goed is, moet het nu verholpen zijn.

  26. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.