Reacties voor: ‘Voorlopig geen reclame bij WhatsApp’

Op een uitzondering na
WhatsApp zou plannen voor advertenties in de app van tafel hebben geveegd. Het dochterbedrijf van Facebook gaat zich eerst richten op een ander verdienmodel.
Lees het complete artikel → ‘Voorlopig geen reclame bij WhatsApp’
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ze weten dat wanneer ze met advertenties komen dat consumenten naar alternatieven overstappen. Of ze kunnen het proberen bv voor een bedrag van 50 euro cent pm ofzo dat het advertentie vrij blijft.

  2. Als Apple nu gewoon met een crossplatform iMessage komt. Kan Whatsapp doen wat ze willen maar gebruikers raken ze dan sowieso kwijt😂

  3. Nou ja ik heb onbeperkt sms dus ik stuur net zo makkelijk een sms.
    Alleen media daar is Whatsapp mooi

  4. Gewoon Signal gebruiken dan ben je van alle ellende verlost.

  5. @Joey: prima idee maar of het ooit gaat komen? Zijn we ook gelijk af van het wachten op de wa ipad versie die maar in de vriezer staat.

  6. Origineel geplaatst door Joey
    Als Apple nu gewoon met een crossplatform iMessage komt. Kan Whatsapp doen wat ze willen maar gebruikers raken ze dan sowieso kwijt😂

    Hoe je het wendt of keert, ik vind iMessage eerlijk gezegd soms best log, zeker met uploaden van afbeeldingen en verder is er niks mogelijk, tekstopmaak (vet/cursief etc) niet, evenals achteraf aanpassen, verwijderen of citeren. Qua functies staat Telegram voorop, gevolgd door WhatsApp. Dus als je mensen wilt lokken naar iMessage, moet er veel functies aan toegevoegd worden, maar het wordt dus maar 1x per jaar vernieuwd. En dan dat ‘amazing’ van Tim 😉

  7. Als iMessages nu alle functie’s krijgt van whatsapp en ook op elke smartphone te zetten is, dan neem ik per direct afscheid van whatsapp. 😂👍🏼

  8. Origineel geplaatst door Gerard
    Gewoon Signal gebruiken dan ben je van alle ellende verlost.

    Zo is dat!

    iMessage heeft juist heel veel bullshit-functies zoals stickers en effecten erbij gekregen. Functies die met de inhoud van de berichten te maken hebben (replyen op een bericht, aanpassen etc. allemaal niet mogelijk) blijven achter.

  9. Origineel geplaatst door Gerard
    Gewoon Signal gebruiken dan ben je van alle ellende verlost.

    Zo is dat. Je kan alleen met jezelf appen, maar een kniesoor die daar op let…

  10. Ik heb liever dat WhatsApp eens ondersteuning gaat krijgen vóór de donkere modes, vergeleken met andere apps liggen ze daarmee al achter. Daarnaast zou voor de Facebook app ook eens tijd worden dat ze ondersteuning krijgt voor de donkere modus. Facebook Messenger heeft al een donkere modus maar die zou al eens beter uitgewerkt kunnen worden.

    Reclame heb ik geen behoefte aan, die krijg ik al genoeg in de brievenbus. Ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat Facebook en haar dochterondernemingen geld belangrijker vinden dan haar gebruikers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.