Reacties voor: ‘Binnenkort in WhatsApp: videochats en tabbladen’

WhatsApp krijgt videochats en tabbladen, blijkt uit gelekte informatie. Met videochatten wordt WhatsApp een concurrent voor FaceTime en Skype en met de tabbladen kun je makkelijker wisselen tussen chats.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Niemand gebruikt al WhatsApp bellen, laat staan dat we met WhatsApp willen videobellen…

  2. Origineel geplaatst door Joost
    Niemand gebruikt al WhatsApp bellen, laat staan dat we met WhatsApp willen videobellen…

    Misschien dat jij het niet gebruikt, ik gebruik het wel veel en werkt prima bij mij. Videobellen zou een leuke aanvulling zijn. Niet noodzakelijk maar wel leuk.

  3. Whatsapp bellen is zeer vervelend. Ik kan gesprekken niet weigeren en bij het activeren van “niet storen” word ik alsnog gestoord. Videobellen mogen ze lekker voor zichzelf houden.

  4. Origineel geplaatst door Joost
    Niemand gebruikt al WhatsApp bellen, laat staan dat we met WhatsApp willen videobellen…

    #aanname! Ik gebruik het regelmatig. Geen vertraging, helder stemgeluid en videobellen zou een goede aanvulling zijn gezien ik met vrienden die in het buitenland wonen vaak FaceTime.

  5. Ziet er niet heel betrouwbaar uit. Op de linkse foto zie je de camera van de ander al voordat je opgenomen hebt en ik vraag me af hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om bewegend beeld op een normale snelheid te blurren zonder lag.

  6. Er gaat niets boven de geluidskwaliteit van FaceTime.

    Daarnaast vind ik het een soort van zorgelijk dat iedereen z’n app een beetje aan het optuigen is, zodat het uiteindelijk van die monsterlijk trage apps worden.

  7. Nieuw design, laten we het hopen!

  8. Dat videobellen hoeft van mij niet, maar dat nieuwe design zit ik wel op te wachten!

  9. Die nieuwe tabbladen lijkt me ideaal…zo kun je de gesprekken tenminste wat sorteren

  10. Whatsappbellen ideaal voor contact met mensen in bijv Afrika (die geen iPhone en dus geen FaceTime hebben)
    Videobellen leuke toevoeging

  11. Als ze zich nu eens concentreren op de ondersteuning voor het verzenden van bestanden als word, pdf of excel, daar zouden we veel meer aan hebben…

  12. Voor mij is het een welkome aanvulling. Zelf gebruik FaceTime vaak met vrienden.
    Maar kan dit helaas alleen maar gebruiken met andere iPhone gebruikers.

    Dan krijg ik vaak te horen, maar dan kan je wel met die andere personen toch Skypen?! Ja dat klopt, maar niet iedereen heeft skype geinstalleerd. En Whatsapp? dat heeft toch ‘bijna’ iedereen?

  13. Origineel geplaatst door Joost
    Niemand gebruikt al WhatsApp bellen, laat staan dat we met WhatsApp willen videobellen…

    wat??? Hier wordt het steeds vaker gebruikt!! Gewoon heldere en duidelijke gesprekken hoor!
    Dit wordt echt een concurrent voor facetime!
    Veel kids die ik ken willen wel eens beeldbellen maar omdat ze zelf bijv een iphone hebben en hun vriendje een samsung moeten ze kloooen met accounts op skype etc., dit gaat het veeeel makkelijker voor ze maken.

  14. Videobellen
    Leuke toevoeging als Is het inderdaad niét noodzakelijk. Ik heb gewoon FaceTime en skype. Als IS dat laatste soms pure prut. Ik gebruik ook regelmatig bellen via Whapp.

    Nieuw design
    Ik ben bang dat de usability van Whapp straks hard om laag gaat. Vaak worden dat soort dingen veel te gehaast gedaan. Zoals de App er nu uit ziet Is het perfect. Maar we gaan het zien.

  15. Pff, als die kwaliteit net zo slecht is als van het bellen dan hoeft dat van mij niet hoor ;)..

    Nee, geef mij maar gewoon Facetime 😀

  16. Dit zal toch pas volgend jaar komen, ze lanceren die update nu echt niet net voor het sluiten van de AppStore. Mochten er dan problemen zijn dan kunnen ze niets updaten.

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Over datagebruik, toekomstig inschatbaar datagebruik, lees ik helemaal niets.
    Of heeft iedere lezer hier ongelimiteerde abo’s?
    Ik moet het, wegens budgetbewaking, doen met 1,5 GB per maand.

  19. Ik gebruik whatsapp bellen regelmatig (prima belkwaliteit en verbinding, ik zelf geen problemen!) en zoals hier boven al gezegd: videobellen zou leuke aanvulling zijn! En dan vooral omdat zo intens veel mensen whatsapp hebben! Tegenwoordig nog facetime maar hoop dat whatsapp inderdaad komt met een videobel functie.

  20. Nou mensen, kom er maar in. Heeft Telegram dit ook al en waarom is het daar beter?

  21. @koert: Wat heeft Telegram? videobellen? Nee hoor 🙂

    Q: Can I make calls or video calls via Telegram?
    We specialize in sending messages, large media and files — and we do this better than anyone out there. There are still many things that we can revolutionize in messaging. And messaging is obviously trending at the moment, so our focus remains in that area for now.

  22. Wanneer nou eindelijk eens ondersteuning voor .gif??!!

  23. Origineel geplaatst door RandyJC
    @koert: Wat heeft Telegram? videobellen? Nee hoor 🙂

    Q: Can I make calls or video calls via Telegram?
    We specialize in sending messages, large media and files — and we do this better than anyone out there. There are still many things that we can revolutionize in messaging. And messaging is obviously trending at the moment, so our focus remains in that area for now.

    Held.

  24. Hi. Jullie noemen allemaal Skype en Facetime maar wat dacht je van Viber? Viber kan je chatten bellen en ook videobellen. Ik heb Viber en ook Facetime(heb ook Whatsapp). Skype heb ik niet. Viber heeft ook nog leuke stickers. Whatsapp bellen doet goed bij mij en videobellen mag erbij van mij. Gr

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.