WhatsApp groepsgesprek.

Reacties voor: WhatsApp wil einde maken aan inactieve groepsgesprekken die in je chatlijst blijven staan

Staat je chatlijst in WhatsApp vol met oudere groepsgesprekken waar al jaren niets gezegd is? Met een toekomstige functie wil WhatsApp hier een einde aan maken. Er wordt gewerkt aan een nieuwe opschoonfunctie voor groepen, waar je zelf een soort vervaldatum kan instellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb hier zelf totaal geen last van. Dan bedoel ik, die oude groepen zitten me totaal niet in de weg. Ze zaken gewoon naar onderen weg als er niks meer wordt gezegd, toch? Sterker nog: het is al meermaals van pas gekomen als ik iets probeerde terug te zoeken in WhatsApp.

    Maar ik weet dat er ook zat mensen zijn die proactief uit groepen stappen als hetgeen waar deze voor is aangemaakt bijvoorbeeld voorbij is (verjaardag, evenement, etc.). Tsja, voor hen is het misschien handig.

  2. Misschien doen ze er het beste aan om de app te verwijderen.

  3. Ik gebruik whatsapp business en geef alle groepen één label. Die kan ik dan heel snel selecteren en verwijderen als het er teveel worden

  4. Het zou fijn zijn als whatsapp functies gaat toevoegen zoals automatische vertaling in plaats van zich druk maken om sluimerende groepen waar niemand last van heeft.

  5. @Oude sok: Ik verwijder zelfs al mijn chats 1 keer per jaar, heerlijk alles weg zo 1 keer per jaar.

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    @Oude sok: Ik verwijder zelfs al mijn chats 1 keer per jaar, heerlijk alles weg zo 1 keer per jaar.

    Ik zie daar echt het nut niet van: “out of sight, out of mind” ☺️

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.