Reacties voor: WhatsApp laat zien wie er typt in groepsgesprekken

WhatsApp voor de iPhone laat voortaan ziet wie er typt in groepsgesprekken. Je hoeft de app daarvoor niet te updaten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Alweer een functie die Telegram al vanaf het begin al heeft… 🙂 Handig is het zeker. Maar kom op #overstappenisnieteng!

  2. Maar ik blijf lekker bij whatapp

  3. Hier nog niet, hopelijk wel snel.
    Is wel een goed idee!

  4. ik heb het nu ongeveer al 3 dagen ja. Dacht dat het al eerder was dus niet echt van op gekeken…

  5. Origineel geplaatst door Edward
    Alweer een functie die Telegram al vanaf het begin al heeft… 🙂 Handig is het zeker. Maar kom op #overstappenisnieteng!

    Kan er iemand eens een keer zn mond houden over telegram.

    Steek die voor mijn part….

    Whatsapp is degelijk genoeg, kan berichten sturen naar contacten. En werkt snel genoeg voor me. Ik stap niet over neen dank u.

  6. @geraaar: Zou u echt niet willen overstappen? Ik zou het doen…nu kan het nog… Echt niet? Met telegram kunt u berichten sturen naar contacten en het werkt erg snel. Nogmaals, ik zou overstappen…

  7. Viel me gisteren ook opeens op en ik dacht eigenlijk dat het me gewoon nog nooit was opgevallen. Zag niets op iCulture, dus ging er vanuit dat het geen nieuwe functie was 😉

  8. Toch fijn dat dit er nu ook bij Whatsapp bij zit. Ik had het nog niet gemist, dus dit is weer een gewoon fijn dingetje erbij.

    Ik heb nog nooit naar Telegram gekeken. Het lijkt mij ook niet eng om over te stappen, maar het lijkt me wel praktisch dat al (of in ieder geval een groot deel van) mijn contacten waarmee ik Whatsapp dan ook wel Telegram gebruiken. En dat is, voor zover ik weet, in het grootste deel NIET het geval.
    Dat is dus de reden om niet over te stappen. En ik denk voor vele andere mensen ook.

  9. Het wordt tijd dat de apps eens een keer gebruik gaan maken van het delen onder elkaar, nu kan men alleen nog delen naar Facebook en twitter ! Als WA daar nu eens mee begint hebben ze weer een klein streepje voor op Telegram.

  10. WhatsApp is juist niet degelijk. De support laat zwaar te wensen over, nauwelijks communicatie en een belabberd beta test systeem (er is geen platform zoals TestFlight, maar gewoon een linkje bezoeken) waarbij je niet eens fatsoenlijk bugs kunt reporten.
    Het feit dat de migratie van iPhone 4S naar iPhone 5 qua schermgrootte 3 maanden duurde is al schandalig, maar ditzelfde grapje flikten ze ook met de iOS 7 veranderingen en nu met de iPhone 6 schermgrootte weer. Binnen beta’s hebben ze de functies vrij snel geïmplementeerd maar het releasen duurt steeds 3 maanden.
    WhatsApp doet nog steeds hetzelfde als toen het uitkwam, alleen zijn de groepen groter geworden en zijn er wat kleine functies bijgekomen, maar echt nieuwe mogelijkheden zijn er niet.

    Ik vind WhatsApp ook niet degelijk omdat het maar op 1 apparaat werkt. Het principe achter WhatsApp werkt op dezelfde manier als POP3, zodra het berichtje is opgehaald heb alleen jij het nog op je telefoon. Op vandaag mag je wel meer verwachten van een van de grootste messaging diensten die wij kennen. Waarom moet ik op een klein touchscreen m’n berichtje typen als ik ook gewoon achter de computer zit? Telegram kan dat soort dingen dus juist wel! Daarom dus gewoon overstappen, als iedereen dat doet is iedereen over. De feitelijke werking die voor iedereen vereist is bereik je met Telegram op exact dezelfde manier als WhatsApp.

  11. @Mark: Boeie dat die telegram beter is maar whatsapp werkt gewoon en beter hoef ik gewoon niet.

  12. Ignorance is bliss zullen we maar zeggen…

  13. @Fab1Man: Boeie
    Ben geen tester dus dat interesseert me niet. En drie maanden wachten op de iPhone 6 update zo dus jij vindt dit lang? Heb nog veel meer apps op de telefoon staan die niet eens op de 5 zijn bijgewerkt dus overdrijven Is ook een vak. En op pc werken met WhatsApp Is een grappige extra mogelijkheid maar mis het nu niet.

    Voor mij werkt WhatsApp prima en heb telegram er ook op staan en werkt en ziet er bijna gelijk uit als WhatsApp dus waarom overstappen als al mijn vrienden hierop zitten. Ik zou zeggen neem een chillpill en accepteer dat de rest van Nederland niet op een alternatief zit te wachten van WhatsApp.

    Deze werkt prima en heb ik meer dan genoeg aan.

  14. @Dave: op de meeste websites vind je al delen op whatsapp button

  15. @Fab1Man: Amen 🙂

  16. Daar komt nog bij dat ik met Telegram niet afhankelijk ben van mijn positie ten opzichte van een apparaat. Ik hoef m’n telefoon dus niet bij me te hebben om te kunnen reageren.

    Dat het test systeem je niet kan boeien is wellicht valide, maar hierdoor kan de community en daardoor dus mensen zoals ik die positieve verandering willen toevoegen dit niet degelijk rapporteren.

    Als iedereen blijft steken omdat iets werkt terwijl er iets degelijkers is gaan we natuurlijk nooit vooruit. Progressie of zoiets…

  17. Is er iemand al opgevallen als je bij de gesprekken zit in whatsapp, en dan naar boven veegt dat je bij je gearchiveerd kan komen?

  18. Mensen die nog zeuren over wa :’) . Accepteer gewoon dat de meeste mensen wa gebruiken en niet over willen stappen op weeeeer een andere messenger..

  19. @Mark: kan iemand deze man een biertje geven?

  20. Ook een leuke verandering is dat ik nu niet meer kan zien wie er een bericht stuurt in groepsgesprekken. IOS 8.1 iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.