Reacties voor: Siri leest nu ook je nieuwe WhatsApp-berichten voor

Siri kan dankzij een nieuwe WhatsApp-update nu ook ongelezen berichten voorlezen. Daarnaast zijn de informatieschermen voor contacten en groepsgesprekken helemaal opnieuw vormgegeven. Wij laten je de veranderingen zien.
Lees het complete artikel โ†’ Siri leest nu ook je nieuwe WhatsApp-berichten voor
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Super. Maar nog niet vlekkeloos. Had gisteren een bericht van mijn ex ontvangen en verwijderd! Leest Siri toch even voor tijdens een demonstratie aan mijn vriendin. Niks schokkends, maar toch een beetje jammer ๐Ÿ˜‚

  2. Ik lees mijn berichten zelf wel hoeft Siri niet te doen, en als ik achter het stuur ziet auto of fiets dan lees ik ze gewoon niet :).
    Even afgesloten zijn van al die media is helemaal geen ramp, even rust geen info die je hoofd weer ingegooid wordt.

  3. De contactinformatie ziet er nu veel beter uit!

  4. Bij mij geen nieuwe contactinformatie

  5. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik lees mijn berichten zelf wel hoeft Siri niet te doen, en als ik achter het stuur ziet auto of fiets dan lees ik ze gewoon niet :).

    Even afgesloten zijn van al die media is helemaal geen ramp, even rust geen info die je hoofd weer ingegooid wordt.

    Bij deze heb je helemaal geen afleiding meer. Ideetje?

  6. @Rafael: Nee wil wel beetje kunnen whatsappen enzo soms, ik bedoel dus niet helemaal.
    Maar tegenwoordig zitten mensen overal vast geplakt aan de mobiel, het is helemaal niet erg om eens afstand op bepaalde momenten te doen.

    Vooral als je deel neemt aan het verkeer of het nou auto of scooter/fiets is, zo belangrijk is al die info helemaal niet om gelijk te weten.
    Als belangrijk was dat je moest weten dan belt die gene je, en dan kan je op de luidspreker of met een carkit gewoon opnemen.
    Of als je eens gezellig op het terras ofzo zit, en dan de gene die het voorstelt zit 3 van de 4 uur alleen maar op ze telefoon te kijken.

    Nou ja die 3310 wel leuk ook gehad maar dan toch maar nieuwe doen ? ๐Ÿ˜›

  7. In het begin kon je een chat van links naar rechts vegen om bij de media te komen, dit was echt een top feature. Helaas maak je op die manier een chat nu gelezen of ongelezen en kost het behoorlijk veel moeite om bij alle media uit te komen.

  8. Ik heb last van een bug sinds deze update. De chat springt soms ineens helemaal omhoog zonder dat ik het scherm aanraak. Dan moet je eerst weer naar beneden scrollen in de tekst (of op de daarvoor bedoelde knop drukken) om de nieuwste berichten in de chat te kunnen lezen.

    Meer mensen hier last van?

  9. Ik weet nog steeds niet hoe ik een bericht naar een groep stuur. Wat ik ook zeg, het werkt niet.
    Iemand een oplossing?

  10. Het wordt tijd dat Whatsapp een Apple Watch app krijgt….

  11. Hij zegt de hele tijd dat ik moet gaan in de whatsapp. Niks voorlezen

  12. Kan iemand zeggen wat je tegen Siri moet zeggen zodat hij gaat voorlezen? “Lees whatsapp voor” werkt in ieder geval niet..

  13. @Toine: lees laatste bericht Whatsapp, of lees recent bericht Whatsapp, dat maakt niet uit. Is wel behoorlijk onverstaanbaar hoor haha.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.