Reacties voor: WhatsApp repareert berichtenteller op appicoontje

Het appicoontje van WhatsApp toont voortaan weer het juiste aantal ongelezen berichten. WhatsApp heeft het probleem met de berichtenteller in een kleine update opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wanneer ik een chat als ongelezen markeer zie ik dit niet terug in mijn badge icoon.

    Doe ik iets verkeerd of wordt in het artikel iets anders bedoeld?

  2. @Robert: En bij mij kloppen de berichtgeluiden niet meer in whatsapp. Ik had voor enkelen een apart toontje maar nu ineens alles anders.

  3. @Robert:

    Wordt iets anders bedoeld. Het probleem was dat bij NIEUW binnenkomende berichten je wel een push bericht kreeg maar dat er geen badge op de App zelf kwam te staan. Markeren als ongelezen heeft naar mijn weten (helaas) nog nooit geresulteerd in een oplopende badge teller.

  4. Klopt helemaal ik had het probleem namelijk ook. Hoop dat het nu goed is.

  5. Flinke foutjes! Een update van 92 MB!

  6. @Ranney:

    Helaas inderdaad. Dank voor je reactie.

  7. @Patricia: bij mij precies zelfde probleem

  8. Daarnaast zorgt deze update ervoor dat je GIF kunt bekijken in WhatsApp EINDELIJK! Helaas is de uitvoering wat mij betreft minder goed dan Telegram (uiteraard) want daar speelt deze automatisch af. Waarbij is bij WhatsApp nog op een afspeelknop moet drukken. In de instellingen van de app vond ik ook niets om dit automatisch aan te zetten.

    Een handige manier om een GIF toe te voegen is bijvoorbeeld via Gboard die tevens een fijne woordveeg functie heeft. het wachten is alleen nog op het toevoegen van ondersteuning van de Nederlandse taal zodat ik definitief kan switchen van Swype naar Gboard. Al kan de uitvoering van selecteren en plakken nog wel wat beter in Gboard/WhatsApp.

  9. @Robin: Je kon GIF al bekijken met de vorige 2 updates.

  10. En nog steeds na iedere update alle geluidjes verandert. Dit is de vierde of vijfde keer in korte tijd dat hierdoor een herstart van de iPhone noodzakelijk is. Slordig Whatsapp!

  11. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Patricia: Dan moet je je iPhone even herstarten: WhatsApp-problemen in iOS 10: zo los je ze eenvoudig op

    Dat werkt idd,maar dat moet dus bij elke update van whatsapp,das wel irritant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.