WhatsApp groepsgesprek.

Reacties voor: Stemmen maar: WhatsApp pollfunctie wordt nu voor iedereen uitgerold

Iets afspreken met een groep vrienden? WhatsApp heeft nu de pollfunctie uitgerold, waarin je deelnemers van een groepsgesprek kan laten stemmen op je eigen gekozen antwoorden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik vraag me serieus toch echt af hoe het kan zijn dat whatsapp denkt dat we alle nutteloze functies zoals deze boeiend vinden in plaats van dat iedereen op de ipad versie zit te wachten!

  2. @Stefan: Inderdaad hier dacht ik ook al aan. Zijn er nog meer mensen die nog steeds geen profielfoto’s in push meldingen zien?

  3. @Erwin: Als je de profielfoto’s wil forceren, kun je een backup maken van WhatsApp (via de instellingen in de app), WhatsApp verwijderen, opnieuw downloaden en de backup terugzetten. Als het goed is zie jij dan ook de profielfoto’s in de meldingen.

  4. @Stefan: Iedereen ik zit er toch echt niet op te wachten hoor?, waarom zou ik mijn whatsapp constant altijd moeten zien ook op de ipad(Wat niet eens lekker tikt op een groot touch scherm).

    Het is misschien leuk als je een ipad met een toetsenbord heb, of met een ipad mini net te doen nog.

  5. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Helaas dit werkt ook niet. Bij Whatsapp Business werken de profielfoto’s in push meldingen wel. Maak gebruik van iOS 15.4 beta 5

  6. Binnen een jaar gaat het mogelijk worden om vanaf elk platform een bericht te versturen. Ik zal dan nooit meer Whatsapp gebruiken….

  7. @Karst: En dat geloof jij zelf 1 platform naar iedereen, en dan als nog moet je het versturen.
    Dus kan jij wel zeggen ik open whatsapp niet meer, maar als jij bericht naar iemand zijn whatsapp stuurt komt het als nog bij Facebook(en visa versa ook).

    Dus dan vist Facebook als nog informatie eruit, die zij weer kunnen doorverkopen of iets.

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste info over de pollfunctie.

  9. @Stefan: Amen!

  10. @Karst: Is nog voornemen he, duurt wel meer dan een paar jaar. En zitten nog wel een paar (privacy) technische uitdagingen in.

  11. (Red.) Artikel bijgewerkt na uitrol van de pollfunctie.

  12. Hé ja! Ik kan nu een poll aanmaken. In het Nederlands heet de optie ‘peiling’. Je kunt 12 antwoorden aanmaken. Meer niet, maar dat lijkt me in 9/10 gevallen genoeg.
    Je kunt ook een poll aanmaken als je geen beheerder bent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.