Reacties voor: ‘WhatsApp laat je binnenkort groepsgesprekken automatisch opschonen’

WhatsApp werkt aan een functie waarna berichten in een groep na een bepaalde tijd automatisch verwijderd worden. Deze opschoonfunctie zorgt ervoor dat groepen minder ruimte innemen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. En dark modus?

  2. ‘Binnenkort’ is bij het langzaamste bedrijf in deze sector erg betrekkelijk.

  3. Origineel geplaatst door Mehmet
    En dark modus?

    Precies wat ik bedoel 😀

  4. Geen last van elk jaar met nieuwe iOS gewoon telefoon leeg gooien, iOS er schoon op en geen iCloud backup van whatsapp of foto’s ofzo terug.
    Uiteraard wel iCloud backup maar heel klein beperkt, begin helemaal schoon zonder oude rotzooi.

  5. De darkmode voor de Facebook App is er ook niet, de Facebook Messenger heeft een darkmode die is naar mijn mening niet goed uitgewerkt. Facebook heeft het te druk met de boel door middel van reclame te verzieken. WhatsApp is een onderdeel van Facebook. Het zal mij niks verbazen dat we nog tot iOS 25 ofzo moeten wachten…

  6. Wat mij niet duidelijk is in het verhaal: Kun je als gebruiker individueel instellen dat een groep gewist wordt na X dagen, of bepaalt een groepsbeheerder dat voor de gehele groep?

  7. Lees ik het nu goed dat de beheerder van een groepsapp kan besluiten dat op mijn toestel oude berichten worden verwijderd in de betreffende groepsapp?(!)

  8. Weer zo’n onzin feature… heb moet een cloud chat worden net zo als telegram, dan komt niks op je telefoon te staan..

  9. Zeg maar de feature die iMessage al lang heeft? Alles dan bijvoorbeeld 1 jaar automatisch verwijderen. Superhandig!

    Maar goed. Wanneer… whatsapp, als onderdeel van zo’n groot privacy onvriendelijk bedrijf is super traag met ontwikkelingen. Wellicht dat ik whatsapp nog wel opzeg ook in 2020. Facebook free!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.