Grote bestanden delen in WhatsApp

Reacties voor: Deze 14 nieuwe functies heeft WhatsApp in ontwikkeling

WhatsApp krijgt er de komende tijd allerlei handige functies bij. Het gaat om belangrijke toevoegingen en kleine aanpassingen, die de app net wat makkelijker in het gebruik maakt. Wij zetten veertien aankomende WhatsApp functies op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. (Red.) Het artikel is aangepast voor de situatie in 2021, waarbij nieuwe aankomende functies zijn toegevoegd en reeds verschenen functies zijn verwijderd. De reacties zijn hierdoor opgeschoond.

  2. WhatsApp is al zó lang met basis features bezig, dat ik er eerlijk gezegd niets meer van geloof. Op meerdere apparaten, een iPad versie en een vakantiemodus worden al zó lang geroepen… doodzonde dat het niet werkelijk gebouwd wordt. Wat ik wel snel verwacht is een integratie met Facebook, want zo zijn ze dan wel weer.

  3. Jammergenoeg geen goede watch ondersteuning

  4. Zitten best handigheden tussen, maar moet eerlijk zeggen dat ik persoonlijk liever zie dat ze energie steken in het scherp tonen van foto’s op de Apple Watch bij notificaties!😅

  5. Eigen berichtentoon…?

  6. Het is nooit gelukt om mensen over te laten stappen naar een andere messenger, dus als we toch bij Whatsapp blijven kan ik ondersteuning voor meerdere apparaten en een iPad versie heel erg waarderen 🙌🏻

  7. Is er ook al zoiets bij whatsapp mogelijk als een bericht voorprogrammeren met een tijd eraan vast?

  8. @Danny: en lange berichten volledig tonen, wat in het verleden wel mogelijk was.

  9. Double tap to like functie zoals je dat bij Facebook Messenger of Instagram ook hebt zou ook handig zijn.

  10. Een kameraad van mij had plots ineens nieuwe geluidjes bij het opnemen en verzenden van een audio message. Ik vermoed dat dit iets is dat heel traag wordt uitgerold, want ik heb het nog steeds niet

  11. @Erwin Oudshoorn: Waarom zou je een bericht willen liken, al helemaal op whatsapp wat niet meer dan persoonlijk of groeps gesprek je ?

  12. Origineel geplaatst door Willem
    Jammergenoeg geen goede watch ondersteuning

    Precies. Al vele jaren zijn meegestuurde afbeeldingen vaag in een whatsappje. Dan moet je alsnog je iphone erbij pakken.

    @redactie: weten jullie of dit door Apple komt of omdat Whatsapp dit nog niet steeds niet ondersteund?
    Foto’s in iMessage berichten zijn nl. wel scherp.

  13. Pfff wat een functies zeg. Word is tijd dat je gewoon 4k filmpjes en normale hoge kwaliteit foto’s kunt sturen als je dat zou willen.

  14. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van nieuwe functies.

  15. Zit al heel lang te wachten op de vakantie modus. Maar geloof er ook niets meer van!!!

  16. Ze hebben alles in ontwikkeling, behalve het geen wat wij als gebruikers echt interessant vinden!
    Zinloze functies!

  17. Waar blijft de mogelijkheid om een reeds verzonden bericht aan te passen. Bijvoorbeeld tikfouten te herstellen. In Facebook kan dit wél.

  18. handige functie zou zijn om verzonden berichten, achteraf nog te kunnen aanpassen!

  19. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  20. @Ro: beetje kip en ei, als je er alleen bent heb je er niks aan, maar omdat niemand er is gaat ook niemand er heen

  21. Ik mis het in mijn ogen allerbelangrijkste: meer en snellere mogelijkheden om chats, foto’s en video’s etc te verwijderen. Dat moet nu nog steeds per afbeelding, zeker als je bijv video’s opzoekt in de zoekfunctie bovenaan “alle” chats. Of misschien snel swipen van overbodige chats in bijv je archieven. Of gemakkelijker uit een snel opgezette groep stappen, zo der er eerst uit te moeten stappen. Ik loop onderhand echt vol in Whatsapp. Of ben ik de enige die hier de wens voor heeft?

  22. Een goed werkende versie voor de Apple Watch zou erg fijn zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.