WhatsApp Laatst gezien-status.

Reacties voor: WhatsApp nu met nieuwe privacyfuncties: contacten uitsluiten bij Laatst gezien en meer

WhatsApp heeft een nieuwe en handige privacyinstelling uitgerold. Je kan nu ook individuele contacten uitsluiten voor de Laatst gezien-optie. Het werkt ook bij andere instellingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit is echt goed nieuws

  2. Gelukkig staat hier laatst gezien al bij alle contacten uit.
    Ik heb alle meldingen uit staan om niet hele dag om mijn mobiel te kijken. weet iemand ook hoe ik whatsapp bellen kan blocken.

  3. Deze functie miste ik altijd toen ik whatsapp gebruikte. Ik ben sinds april over gestapt Signal en Telegram en ben erg tevreden. Vooral de verbeterde privacy 🙂

  4. Haha, privacy ???
    Volgens mij lees ik net dat whatsapp met 1000 mensen mee kan lezen (goed, alleen bij een rapport). Maar goed, dan geloof ik deze privacy ook niet echt meer.

  5. Klinkt tof! Alleen heb ik daar nu al last van, ik heb whatsapp geactiveerd en ik zie geen laatst gezien en ook geen online status bij mensen. Tenzij ik een chat start, zie ik dat iemand online komt. Anders niet meer. Hoe kan dit? En op mijn whatsapp business die al meer dan een jaar actief zie, zie ik wel de “laatst gezien” van mensen die het op “iedereen” hebben staan, maar op het nummer die ik pas heb geactiveerd zie ik letterlijk niks.

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt na de uitrol van deze nieuwe functie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.