Reacties voor: Screenshots tonen WhatsApp op de iPad, vereist ander telefoonnummer

Ook iPad-versie van WhatsApp Web onderweg
Er zijn screenshots verschenen van de officiële WhatsApp-app op de iPad. Op de screenshots zien we een aangepast design, maar deze app is vooral bedoeld voor mensen die WhatsApp nog niet gebruiken. Er komt ook nog een tweede versie voor mensen die hun telefoonnummer al voor WhatsApp gebruiken.

Reacties: 7 reacties

  1. Zou mooi zijn als 2 nummers op 1 toestel ondersteund zou worden.

    Lijkt me ook logisch met dual sim in de telefoons tegenwoordig.

  2. Had nu de desktop cliënt implementatie genomen.
    Nu heb je er alsnog niets aan.

  3. Toen ik 2 jaar geleden een paar keer aangaf hoe fijn andere apps waren omdat je deze op elk device kunt gebruiken waren de reacties: waarom heb je dat nodig… nu zegt iedereen wow fantastisch.

  4. Ik gebruik al jaren Whatschat op de iPad. Werkt prima!

  5. Nu moet je bij de webversie kiezen tussen of de desktop of de iPad. En dat is jammer. Het zou mooi zijn als je beide naast elkaar kunt gebruiken.

  6. Tip voor degenen die een iPad met data-only SIM kaart hebben: zo’n kaart heeft wel degelijk een telefoonnummer (een 12-cijferig 0970-nummer), en kan SMSjes ontvangen. Stop in een gewone telefoon, stuur een SMS naar een ander, dan zie je vanaf welk nummer het verzonden is. Dan kan de SIM daarna terug in de iPad, en hopelijk kan je dan dat nummer associeren met Whatsapp.

    Overigens ben ik geen fan van Whatsapp, juist vanwege die koppeling met een telefoonnummer en SIM kaart. Ben een paar keer mijn geschiedenis kwijt geraakt omdat ik van provider wisselde en tijdelijk een ander nummer had en in die korte tijd even Whatsapp wilde gebruiken.

  7. Eerst zien , dan geloven. Ze praten er al hele
    Lange tijd over, tot nu toe nope.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.