WhatsApp: device koppelen (iPad).

Reacties voor: WhatsApp beta verklapt komst van iPad-app

WhatsApp voor iPad lijkt er nu echt aan te komen. Volgens WABetainfo, werkt WhatsApp nu multi-device en kun je een iPad gebruiken als een gekoppeld apparaat. Er staat ook ondersteuning voor Android-tablets gepland.
Lees het complete artikel → WhatsApp beta verklapt komst van iPad-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Beter heel veel te laat dan nooit 😑 wel goed nieuws dat het er nu toch eindelijk aan zit te komen. Toch, ben benieuwd of er ergens addertjes onder het gras verstop zitten met het gebruik ervan , zoals een betaald abonnement voor keer apparaten.

  2. Addertjes…..
    Die heeft Whatsapp al sinds het moment dat het van Facebook is. Bij mij geen Whatsapp en ik heb er geen enkele moeite mee. Lekker rustig en mensen sturen maar een sms of een bericht via Signal of Threema.

    Alles wat met Mark te maken heeft, komt er bij niet in. Doei 👋

  3. Eerst zien dan geloeven. Ik heb al zo vaak gelezen dat er “aanwijzingen zijn aangetroffen”. Ik wacht al jaren op deze functionaliteit.

  4. Origineel geplaatst door Ruud
    Beter heel veel te laat dan nooit 😑 wel goed nieuws dat het er nu toch eindelijk aan zit te komen. Toch, ben benieuwd of er ergens addertjes onder het gras verstop zitten met het gebruik ervan , zoals een betaald abonnement voor keer apparaten.

    Ik hoop op een betaalabonnement, kunnen ze inkomsten genereren op een manier waarbij de klant niet het product is.

  5. @Marc (die andere): Vroeger dacht ik net als jij maar zolang de CEO van Twitter ook Signal adviseert, is het geen haar beter dan WhatsApp.

  6. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Ik hoop op een betaalabonnement, kunnen ze inkomsten genereren op een manier waarbij de klant niet het product is.

    Tja maar je gaat gewoon beide krijgen 😉

  7. Origineel geplaatst door Frits
    @Marc (die andere): Vroeger dacht ik net als jij maar zolang de CEO van Twitter ook Signal adviseert, is het geen haar beter dan WhatsApp.

    Omdat iemand iets adviseert is het verdacht? Fijne redeneertrant is dat. Graag meer inhoudelijke argumenten wat er dan mis zou zijn met Signal, want ik ben het helemaal met Marc eens. Helaas is het zo dat whatsapp zo geïntegreerd is in mijn particuliere en zakelijke netwerken en dat mensen zo gedachteloos zijn over hun privacy want “ik heb toch niks te verbergen” dat ik me gedwongen voel whatsapp aan te houden op mijn smartphone. Zelfs privacy expert collega’s van me en overheden zijn volledig verknocht aan w/a.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.