Reacties voor: WhatsApp herhaalt dat privacy gewaarborgd blijft

WhatsApp benadrukt in een blogpost dat de privacy van gebruikers gewaarborgd blijft. De dienst zal nooit gegevens opslaan.
Lees het complete artikel → WhatsApp herhaalt dat privacy gewaarborgd blijft
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. mooi stuk

  2. Maar waarom moet je het dan 100x uitleggen en zeggen dat je er niets mee doet en dat onze privacy gewaarborgd blijft. Mijn moeder zegt altijd dat als iemand vaker zegt dat die te vertrouwen is, je juist op je hoede moet zijn. Ja, zo heeft iedere moeder wel z’n idee 😉

  3. Idd dat zou ik ook roepen als ik zoveel miljard had geïnvesteerd in een product dat je vervolgens als een zeepbel uit elkaar ziet spatten 🙂

  4. Als je het er zo dik moet opleggen weet je haast zeker dat het niet zo is of dat het heel binnenkort gaat veranderen……

  5. Als het Facebook niet om de gegevens en/of gesprekken van WhatsApp te doen is, waar om dan wel?

  6. Origineel geplaatst door Mark
    Als het Facebook niet om de gegevens en/of gesprekken van WhatsApp te doen is, waar om dan wel?

    Ik ben geen bedrijfsanalist, maar zoals ik het zie wil Marc de waarde van zijn bedrijf vergroten door deze overname.

  7. Volgens mij wordt er in de verdediging op de verkeerde aspecten ingezoomd. Zelfs als Whatsapp de inhoud van comm. of adresboek niet doorgeeft, je telefoonnummer komt wel in handen van FB. Toch?

  8. @MichelV: Dat zie ik ook wel, dat Marc Zuckerberg dat wil. Maar waarmee dan als Facebook niet bij de gesprekken en of data kan?

  9. @Marc: Idd. Nu slijmt hij veel om vertrouwen te winnen omdat iedereen weg gaat, dat moet tegengehouden worden daarom zeurt hij veel en vndaar snelle privay update. Wanneer situatie weer normaal is zullen ondertussen nieuwe plannen maken om zonder kritieken ons te verkopen.

    Het blijft facebook he! Trouwens niemand neemt een bedrijf over al helemaal niet waar je te veel voor hebt betaald.

  10. Origineel geplaatst door Mark
    Dat zie ik ook wel, dat Marc Zuckerberg dat wil. Maar waarmee dan als Facebook niet bij de gesprekken en of data kan?

    It’s all about the numbers… Waarde whatsapp waarde Facebook = heel veel centjes… Maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik geloof trouwens niet dat Facebook niet bij de data kan. Het gaat erom wat ze ermee DOEN. (Ik hoop niets)

  11. Hierbij heb ik een vraagje aan whatsapp gebruikers. Als chat gesprek gewist wordt en daarna type wat dan krijg je oude gesprek te zien, waar worden die alle gesprekken opgeslagen want hier boven staat dat niks op hun servers worden opgeslagen?

  12. Leuk dat Koum dat zegt, maar Whatsapp is van Marc, dus wat is dit bericht nu waard?!

  13. Leuk, dit bericht. Sinds de overname van Facebook krijg ik op Whatsapp berichten van nummers uit India…. Privacy….

  14. Origineel geplaatst door Mark
    @MichelV: Dat zie ik ook wel, dat Marc Zuckerberg dat wil. Maar waarmee dan als Facebook niet bij de gesprekken en of data kan?

    Het is letterlijk weggegooid geld als de data en gebruikers volkomen apart blijven, terwijl er wel updates e.d. blijven komen. Investeerders zouden direct weglopen. Facebook gaat dus zeker wel wat doen met WhatsApp.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.