Reacties voor: The Gif Party has started: WhatsApp ondersteunt nu versturen en ontvangen van gifs

WhatsApp ondersteunt eindelijk het versturen en ontvangen van gifs. Met de ingebouwde zoekfunctie zoek je eenvoudig naar een geschikte gif die je kunt delen in elk chatgesprek. Lees hier hoe dit precies werkt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Of het Giphy toetsenbord installeren..

  2. Te gek! Wat mij betreft nog een vinkje in de instellingen dat het gifje niet stopt, en dus blijft afspelen! Gif for president!

  3. Een knop “GIF met een bijbehorend vergrootglas.”, zoals beschreven in het artikel, zie ik (nog) niet.
    Wat ik wel zie is als ik linksonder op het plusje en kies voor “Foto/video bibliotheek” de GIFs in mijn filmrol links onderin de markering “GIF” hebben gekregen. Als ik deze kies worden ze ook als GIF verstuurd.

  4. Bij mij verschijnt ook nog niks, alleen kies uit andere apps!

  5. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Bij mij verschijnt ook nog niks, alleen kies uit andere apps!

    “De functie om gifs te zoeken via Tenor wordt geleidelijk uitgerold. Zie je de optie nog niet, dan kun je voorlopig zelf handmatig gifs versturen..”

  6. Gewoon even Popkey installeren.

  7. Als je de gif verstuurd en mensen op play moeten drukken en dat het daarna ook nog stopt met afspelen dan konden ze heel die gif functie wat mij betreft eruit laten. Wat is t verschil met een normaal filmpje naar iemand versturen? Niks.

  8. Kennelijk toch een update van whatsapp nodig. Vandaag 6 november is er een nieuwe update uitgekomen waarin expliciet de GIF functies worden gemeld.

  9. Origineel geplaatst door Ritesh
    Kennelijk toch een update van whatsapp nodig. Vandaag 6 november is er een nieuwe update uitgekomen waarin expliciet de GIF functies worden gemeld.

    Na de update nog steeds geen GIF toevoeg icoontje….

  10. @Lex: Klopt bij mij ook niet maar kan wel op een live photo met 3d touch kiezen om hem als GIF te versturen. Duidelijk is anders maar het werkt wel. Nu nog wachten op de GIF link.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.