Reacties voor: ‘WhatsApp geïnstalleerd op 92% van Nederlandse smartphones’

Uit een nieuw onderzoek van Telecompaper blijkt dat berichten-apps steeds maar populairder blijven worden op Nederlandse smartphones. WhatsApp is de onbetwiste koning en staat op 92 procent van de telefoons geïnstalleerd.
Lars Paymans -

Reacties: 22 reacties

  1. Dat kan nooit kloppen, gezien de reacties ten tijde van de overname … Zo principieel zijn mensen dus …..

  2. Ik ben trots om bij de 8% te horen die het niet hebben!

  3. Telegram is beter dan whatsapp en nog vlotter/sneller.
    Mensen zitten vast geroest aan diene whatsapp terwijl marten van mij ook nu zeggen dat telegram beter is en sneller is, minder blijft hangen en ook beter is op de iPad en macbook enz… whatsapp op mijn macbook vind ik maar niks, altijd moet die connectie maken en dan valt de connectie weg, bah.

  4. Mensen zitte vast geroest aan whatsapp terwijl telegram beter en sneller is ook op de iPad en macbook, is het beter.

  5. Klopt zeker wel! iedereen … echt iedereen gebruikt whatsapp. Natuurlijk zijn er wel mensen overgestapt naar telegram. Maar zelfs die geven het toch op een zeker moment op en gaan weer terug naar whatsapp.

    Ik vind whatsapp gewoon top! Iedereen gebruikt het en iedereen is erop bereikbaar.

  6. @eva1st: mensen vinden het vooral aan het begin heel erg, verwijderen WhatsApp en na besef dat eigenlijk niemand contact met je kan opnemen gaat ‘t weer terug op de telefoon yeay

  7. Je moet wel, mijn hele contactenlijst zit op Whatsapp. Dus het verplicht me, wat ik helemaal niet wil.

  8. Onzin, na de overname door Facebook heb ik het er meteen afgeknikkert en Telegram geïnstalleerd. Mensen die echt contact met je willen houden installeren Telegram gerust wel. Bevalt me prima en is een stuk rustiger, kan het iedereen aanraden.

  9. Whatsapp staat er op, maar 99,9% gebruik ik Telegram.

  10. Iedereen met smartphone die ik heb heeft whatsapp dus 92% zou makkelijk kunnen

  11. Ik hoor dus bij de 8% *trots*

  12. Origineel geplaatst door Vroem
    Telegram is beter dan whatsapp en nog vlotter/sneller.
    Mensen zitten vast geroest aan diene whatsapp terwijl marten van mij ook nu zeggen dat telegram beter is en sneller is, minder blijft hangen en ook beter is op de iPad en macbook enz… whatsapp op mijn macbook vind ik maar niks, altijd moet die connectie maken en dan valt de connectie weg, bah.

    Mijn whatsapp is gewoon snel en vlot. Blijft nooit hangen. Werkt prima op m’n Mac. Heeft genoeg functies die ik wil. En iedereen heeft het!

    Dus waarom zou ik telegram pakken. Is ook alleen maar een onderbuik gevoel omdat WA nu van FB is.

  13. Om eerlijk tenzij vind ik het lekker rustig zonder sociale media. Ik heb alleen een Google account omdat ik dan in kan loggen op YouTube en de reclames niet ongepast zijn, maar daar blijft het voorlopig bij.

    De mensen die mij belangrijk genoeg vinden gebruiken iMessage, sms of email. Zo zie ik gelijk wie mijn echte vrienden zijn. Haha.

    Deze reactie is geen afkeuring tegen wie of wat dan ook.

  14. Origineel geplaatst door Marc
    Je moet wel, mijn hele contactenlijst zit op Whatsapp. Dus het verplicht me, wat ik helemaal niet wil.

    Niemand verplicht je. Ik hoor bij de overige 8%. Als ze me willen bereiken kunnen ze een sms of Telegram sturen.

  15. Helaas zijn er ook mensen zonder mobiele telefoon…kugh…kugh. Ik hou het maar op telegram

  16. Ik heb echt alleen whatsapp op mijn telefoon omdat mijn werkgever de voorkeur biedt aan communiceren via whatsapp. Als dat niet zo was zou ik whatsapp zo wegflikkeren. Doe er echt verder geen ruk mee. Iedereen die ik ken gebruikt Facebook messenger en met mijn vriendin gebruik ik Couple. Ik vraag mij af og geïnstalleerd ook echt een goed beeld geeft over HOE en of het gebruikt wordt.

  17. Het is vreselijk te bellen via WhatsApp die service mag vervallen😡

  18. Origineel geplaatst door dlo
    Klopt zeker wel! iedereen … echt iedereen gebruikt whatsapp. Natuurlijk zijn er wel mensen overgestapt naar telegram. Maar zelfs die geven het toch op een zeker moment op en gaan weer terug naar whatsapp.
    Ik vind whatsapp gewoon top! Iedereen gebruikt het en iedereen is erop bereikbaar.

    Laatste keer dat ik whatsapp gebruikte … Weet het niet meer. Telegram deze namiddag nog. Dus nee. Niet iedereen keert terug naar whatsapp.

  19. Origineel geplaatst door Vroem
    Telegram is beter dan whatsapp en nog vlotter/sneller.

    Tjee, het duurde maar 3 berichten eer de naam Telegram opdook. Hoe triest.

  20. Origineel geplaatst door Carsten: Ik heb echt alleen whatsapp op mijn telefoon omdat mijn werkgever de voorkeur biedt aan communiceren via whatsapp. Als dat niet zo was zou ik whatsapp zo wegflikkeren. Doe er echt verder geen ruk mee. Iedereen die ik ken gebruikt Facebook messenger en met mijn vriendin gebruik ik Couple. Ik vraag mij af og geïnstalleerd ook echt een goed beeld geeft over HOE en of het gebruikt wordt.

    Mijn werkgever vertelde mij nadat ik was aangenomen ook dat er met whatsapp gewerkt werd, en of ik die even op mijn iPhone wilde installeren. NEE, was mijn antwoord. Nog nooit iemand zo vreemd zien kijken. Ik gaf hem de keus iMessage als het echt nodig is of een werktelefoon. Nu krijg ik bij uitzondering een iMessage.
    WAT EEN RUST!

    Dus geen ‘groepen gedoe’ en geen onnozel geklets. Kan het iedereen aanraden!

  21. Origineel geplaatst door Edgar: Het is vreselijk te bellen via WhatsApp die service mag vervallen😡

    Ik vind het heerlijk, verblijf nu geruime tijd in het buitenland, gesprekken zijn van prima kwaliteit en kost me amper internet. Ideaal!

  22. Ik sluit me bij de voorgangers aan: Ik heb het niet en ik wil het niet. In mijn omgeving is dat geen uitzondering, daarom kan ik het “onderzoek” ook niet geloven…
    werkgever heeft ook geprobeerd om het te verplichten, het merendeel van de werknemers gaven aan dat ze dan liever geen telefoon van de zaak meer te willen hebben 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.