Reacties voor: WhatsApp experimenteert met beveiliging van berichten

WhatsApp gaat berichten voorzien van end-to-end encryptie. Zo worden berichten al beveiligd voordat ze worden verzonden.
Bart Breij -

Reacties: 12 reacties

  1. Zolang het in handen van facebook blijft is dit volslagen nutteloos. Een sigaar uit eigen doos …

  2. Maar een toetsenbord App van een derde partij (Swipe, etc) kan natuurlijk wel degelijk zien wat je typt voordat het bericht versleuteld wordt.

  3. De privacy is terug!!

  4. Wat een onzin bericht..
    Whatsapp wordt gemonitord door instanties van justitie en hebben volledig toegang tot alle berichten die worden verstuurd.
    Een mooi verhaal was over een jongen die in een voetbalstadion zat en met zijn vader aan het WA’en was over een vuurwerkbom die ze in het voetbal stadion hadden afgestoken vorig jaar. Binnen 10 min stond de politie aan de deur bij de vader die uitleg moest geven…

    Origineel geplaatst door zakhooi
    Zolang het in handen van facebook blijft is dit volslagen nutteloos. Een sigaar uit eigen doos …

    Juist!

  5. @Onno: dat ligt dan aan jouw of je dat soort toetsenborden gebruikt niet aan whatsapp

  6. Goede ontwikkeling 🙂 Hoe veiliger hoe beter. Perfect beveiligen kan natuurlijk nooit, maar ieder beetje helpt. En dat allemaal zonder er extra te hoeven betalen. Mij hoor je niet klagen.

  7. Origineel geplaatst door bassie
    De privacy is terug!!

    Sarcastisch bedoeld mag ik hopen?
    Je maakt mij niet wijs dat Facebook vrijwillig afstand doet van gratis informatie over wat haar gebruikers (alleen) met elkaar denken te delen.

    Misschien hopen ze dat dit een extra veilig gevoel geeft zodat gebruikers nog meer met elkaar (en met Facebook) durven te delen. 😉

  8. Dat ze je berichten beveiligen zegt nog niet dat ze je contacten in what’s App ook beveiligen, dus in weze hebben ze nog genoeg info over je, om te verpatsen en dergelijk

  9. Origineel geplaatst door Onno
    Maar een toetsenbord App van een derde partij (Swipe, etc) kan natuurlijk wel degelijk zien wat je typt voordat het bericht versleuteld wordt.

    Als je bij Swype de volledige toegang weer uit zeer nadat je de Nederlandse taal hebt gedownload zou er niet meer meegelezen worden heb ik me laten vertellen….

  10. Origineel geplaatst door Onno
    Maar een toetsenbord App van een derde partij (Swipe, etc) kan natuurlijk wel degelijk zien wat je typt voordat het bericht versleuteld wordt.

    Dit heeft niets met whatsapp te maken, maar de app maker van toetsenbord uit derde partij.

  11. @Marianne: Er zullen dan vast wel vertalers bij Swype zitten 😉 (ik bedoel dit sarcastisch).

  12. Nu nog een inlog en uitlog beveiliging met wachtwoord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.