Reacties voor: WhatsApp dient update in voor mogelijke crashproblemen in v2.11.6

WhatsApp Messenger crasht bij iOS 4- en 5-gebruikers. Een update is bij Apple ingediend.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Zo, 3 updates in een week van WhatsApp. Ze zijn vanonder de steen gekomen!

  2. Nergens last van. iOS 7.0.4 iPhone 4s en mijn vrouw ook niet, IOS 7.0.3 iPhone 5s

  3. Pffffff. Wat een ongelofelijke prutsers daar zeg. Eerst maanden de tijd nemen voor een iOS 7 update en dan het nog zo verknallen. Amateurs.

  4. Gewoon eraf gooien en elkaar smsen.. Net zo handig/makkelijk.

  5. Origineel geplaatst door aandewiel
    Pffffff. Wat een ongelofelijke prutsers daar zeg. Eerst maanden de tijd nemen voor een iOS 7 update en dan het nog zo verknallen. Amateurs.

    Die amateurs lachen jou wel uit omdat hun app wereldwijd een van de meest gedownloade apps ooit is en nog steeds na al die jaren in de top 10 staat en jij bent maar iemand die kritiek blijft geven op dingen die je zelf niet kan.

  6. Ook hier weer nergens last van. Vraag me af waar al die klachten soms vandaan komen!

  7. Geen problemen met WhatsApp 2.11.6 op m’n iPhone 5 met iOS 7.0.4.

  8. Voor iedereen die meldt geen last te hebben, of dat wil gaan melden: de problemen zijn er alleen met iOS5.x (en 4). Dus logisch dat jullie met iOS 6.x en 7.x geen last (meer) hebben.

    iOS5 kan bijv nog gebruikt worden ivm oudere toestellen, of een jailbreak actief en geen tijd/zin/mogelijkheid hebben om te upgraden zoals m’n vrouw omdat je dan je jailbreak verliest en alleen de nieuwste versie door Apple gesigneerd wordt, die weer niet (untethered) te jailbreaken is. Of je moet met opgeslagen shsh blops (met TinyUmbrella)aan de gang. Allemaal tijdsintensief, dus vandaar dat er mensen op oude iOS blijven hangen.

    Ik zit nog op iOS 6.1 op m’n iPhone 5, en bij mij was de vorige update juist problematisch (crashed bij openen van gesprekken). Heb WhatsApp opnieuw moeten installeren met het gevolg dat alle gesprekken etc. weg waren :(. Huidige update ging nu bij mij goed, maar gaf dus issues bij oa m’n vrouw met iPhone4 op iOS5. Via iTunes oude versie van App maar weer geïnstalleerd. Maar ook zij alle gesprekken kwijt… (Backup naar iCloud werkt pas vanaf de huidige ‘probleem’versies).

    Moraal: de makers van WhatsApp zouden beter op verschillende toestellen en iOS versies de software moeten testen voor deze uit te brengen. Zeker met zo een enorme groep gebruikers…

  9. Nou ik zit op IOS 7.0.4 en heb continue crashes tijdens t appen.

    Beter testen!!!

  10. @Sergio: Zo kan je het ook bekijken ja. Geldt ook voor banken, verzekeraars, duurbetaalde voetballers, falende bestuurders, etc. Die lachen ons ook allemaal uit. Laten we maar geen kritiek meer hebben.

    Maar even serieus. Als je een van de meest gedownloade apps ooit maakt en je hebt ruim twee maanden nodig om met een nieuwe versie te komen (nog even los van de maandenlange beta die iOS 7 had). Dan breng je hem uit en moet je binnen een week meerdere herstelreleases uitbrengen. Dan doe je toch iets grondig fout.

    Ik hoop niet dat ze iedereen uitlachen anders kan het in deze tijd wel eens snel afgelopen zijn met ze. Als je niet presteert wordt je tegenwoordig zo ingewisseld voor een andere dienst die haar gebruikers wel serieus neemt.

  11. Origineel geplaatst door Sergio
    Die amateurs lachen jou wel uit omdat hun app wereldwijd een van de meest gedownloade apps ooit is en nog steeds na al die jaren in de top 10 staat en jij bent maar iemand die kritiek blijft geven op dingen die je zelf niet kan.

    Krachtig geoordeeld over iemand die je niet kent. WhatsApp Inc. is echter een bedrijf waar je logischerwijs meer van verwacht. Geldtekort kan het excuus niet zijn. Blind voor ze opkomen zoals jij doet is ook nutteloos. Het is simpelweg een feit dat ze extreem lang doen over ogenschijnlijk relatief simpele updates en dan elke keer nieuwe fouten of irritaties introduceren. Hoe hard je ook in je ogen wrijft, dit zijn feiten die je niet weg kunt vegen.

  12. @aandewiel: news flash: mensen zijn niet perfect.

  13. @Rick: Dus….

  14. Ik heb ook bij OS7.0.4 constant crash bij het openen van berichten. Komt wel goed na een update.

  15. Klopt inderdaad dat App crashed op ouder softwareversies. Kan men niet tijdelijk de VORIGE app toegankelijk maken via App store zodat deze opnieuw kan worden gedownload??????!!! Wel zonder verlies van histrorie natuurlijk. Blokkeren voor update van whatsapp is voor alle andere mensen natuurlijk ook gewenst tot dit probleem is opgelost.

  16. Nou ik weet niet wat die mensen uitspoken met hun iPhone hoor…. Heb bijna nooit ergens last…. Zal echt niet altijd aan whatsapp liggen… Update je telefoon dan geregeld, hang geregeld even aan de iTunes en sync hem.. En haal alle andere troep van je telefoon wat je toch nooit gebruikt. Zie soms mensen die hebben me een Apps op hun telefoon pffff en meer dan de helft gebruiken ze niet….

  17. En mensen die zeggen hier er wel last van te hebben … Zijn ook vaak mee lullers…. Want als Pietje het heeft heeft klaasje het ook in ene….

  18. Probleem verholpen met weer een nieuwe update!
    Deze staat inmiddels op de App Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.