WhatsApp Community's op Android.

Reacties voor: WhatsApp start met nieuwe Community-functie (en nog drie andere nieuwe groepsfuncties)

WhatsApp is begonnen met de uitrol van de de nieuwe Community's-functie. De functie was eerder al aangekondigd en komt de komende maanden voor iedereen beschikbaar. Bovendien laat WhatsApp weten welke eerder gelekte functies binnenkort beschikbaar komen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Zo jammer dat whatsapp en Facebook nog zoveel gebruikt worden. Het signaal is dat ze nu overal mee weg komen.

  2. Origineel geplaatst door Erik-jan
    Zo jammer dat whatsapp en Facebook nog zoveel gebruikt worden. Het signaal is dat ze nu overal mee weg komen.

    Klopt. Als meneer Zuckerberg het er doorheen krijgt om Whatsapp en Facebook te koppelen zeg ik m’n Whatsapp account op. Facebook al even mee gestopt. Mensen zijn kuddedieren dus voelen ze de behoefte om mee te doen met
    de rest.

  3. Origineel geplaatst door Erik-jan
    Zo jammer dat whatsapp en Facebook nog zoveel gebruikt worden. Het signaal is dat ze nu overal mee weg komen.

    Als morgen iedereen overstapt op een alternatief ga ik graag mee. Ik heb geen zin om elk familie/vriend te gaan overtuigen van Signal, telegram of wat dan ook. En ik heb de diensten geïnstalleerd staan, maar niemand “appt” mij via die diensten.

  4. @Axel: Er is voor hen geen behoefte aan zolang je bereikbaar bent op whatsapp. Bij mij liggen ze beide al een hele tijd buiten en na verloop vinden ze je toch op andere manieren/platformen.

  5. Tegen de tijd dat iedereen op signal zit, zal er wel eens een iPad versie zijn van WhatsApp.

  6. Ik snap dat mensen zich zorgen maken om hun privacy, maar ik snap niet dat ze andere willen dwingen om ook over te gaan. Zelf gebruik ik zowel whatsapp als signal. Zelf vind ik dat de gebruikers ervaring van signal een stuk minder is dan whatsapp. Daarnaast zit bijna niemand van m’n vrienden en familie op signal. Ik gebruik het alleen met wat collega’s.

    Verder gebruik ik alleen iMessage als ik in China ben om zonder gedoe met het thuisfront thé communiceren.

  7. (Red.) WhatsApp Community’s zijn nu officieel aangekondigd. Ook andere nieuwe functies zijn nu officieel onthuld.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Ik zou wensen dat foto’s op originele kwaliteit verstuurd kunnen worden. De optie ‘Beste kwaliteit’ in Media-uploadkwalitejt suggereert dat dit al kan, maar het gebeurt simpelweg niet.

  10. Al een lange tijd geen WhatsApp, Facebook of Instagram meer. Ik gebruik Signal of iMessage en de rest kan mij gestolen worden.

  11. @David: Kan je je WA gesprekken exporteren naar Signal? Of kan je alleen communiceren als beide gebruikers Signal hebben?

  12. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van de uitrol van WhatsApp Community’s en andere groepsfuncties.

  13. Nu de vraag of er ook een functie is zoals de Telegram kanalen. Dus anoniem berichten ontvangen

  14. @Toine: Je kunt de foto’s met originele grootte en kwaliteit versturen, maar dan moet je het via document versturen in plaats van gallerij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.