Reacties voor: WhatsApp bestaat vijf jaar (infographic)

WhatsApp bestaat vijf jaar in november 2014. Wat zijn de hoogtepunten? Dat zie je in deze infographic.
Lees het complete artikel → WhatsApp bestaat vijf jaar (infographic)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. mooie infographic over whatsapp 🙂

  2. Zal ik hem dan maar maken? Hoe flauw ook? :
    Zolang duurt het ongeveer ook voor je een update krijgt.

  3. @Daejji: Idd, precies wat ik dacht…

  4. Stelletje amateurs werken daar. Altijd laat met updates. Bij iPhone 5 zaten we ook lang te wachten op optimalisatie voor iPhone 5 en nu weer het zelfde voor ios8 (interactieve notivicaties) en iPhone 6 resolutie.
    Ik snap niet dat het zolang moet duren voor dat ze een update uitbrengen.
    Schandalig gewoon.

  5. Ik mis de grootste competitor van Whatsapp, dat is Wechat.

  6. Is whatsapp niet de meest gebruikte app/de app met het hoogste aantal gebruikers?

    Je zou denken dat de ontwikkelaars erachter zich dan verplicht zouden voelen om hun achterban service te verlenen. Whatsapp heeft overal sch**t aan.

    Volgens mij is het iPhone 6 geschikt maken van een app niet heel erg ingewikkeld?

  7. 5 jaar nog maar zou denken dat we het al eeuwen gebruiken

  8. Er zijn ook wel wat dieptepunten te noemen uit die 5 jaar:
    – De overname door Facebook, waarmee ze wel een enorme kapitaalinjectie hebben gekregen maar gelijktijdig hun ziel hebben verkocht aan de duivel;
    – De nagscreens op de iPhone, één van de gevolgen van de Facebook-overname;
    – De beruchte blauwe vinkjes, voor nóg minder privacy, nog zo’n gevolg van de Facebook overname;
    – Na 5 jaar hebben ze het nog steeds niet voor elkaar om een iPad versie uit te brengen. Ze hebben het wel voor elkaar gekregen dat ik m’n account heb opgeheven en de app heb verwijderd.

  9. Op dat WhatsApp een langzame, pijnlijke dood sterft, net als Hyves. Sorry hoor. Wat een stelletje amateurs werken daar. De arrogantie om te denken: “ach, die updates voor iPhone 6 (Plus) kunnen nog wel even wachten.”

    Godzijdank gebruik ik de beta versie van WhatsApp, in ieder geval geoptimaliseerd. Wat een attitude de merde daar.

  10. Als je relatie dreigt kapot te gaan door een paar vinkjes, dan ben je best zielig..

  11. Hoe zit het eigenlijk met die vervelende pop-ups over het aanzetten van meldingen in de beta versies? Gaat dat nog verdwijnen in de toekomst?

  12. No Ads! No Games! No Gimmicks! No Updates!

  13. Een iPad in de info graphic en vervolgens niet eens de iPhone 6 ondersteunen? Niet telegram noemen als concurrent? Wat een bagger app toch. Het is dat iedereen te lui is om over te stappen…

  14. Hier een probleem met de app als ik een foto wil versturen uit de photostream die een andere telefoon geeft genomen. Foutmelding: Whatsapp heeft geen toegang tot uw foto’s en video’s. Maar dit komt pas als ik dus een door een andere telefoon genomen foto kies… Zowel probleem op iPhone 5s als 6. Nog meerdere mrt dit probleem?

  15. Inderdaad. Wat iedereen hierboven zegt. Ik had graag gezien dat Telegram de marktleider is. Whatsapp is extreem traag met updates die nodig zijn om gebruikers tevreden te houden.
    Telegram is altijd razendsnel. Het is dat niemand wil switchen van app, omdat “zo weinig mensen het nog gebruiken”. Vicieuze cirkel….

  16. 50 miljoen moet miljard zijn. Geez

  17. @fonsie: 50 miljard berichten per dag? Yeah, right.

  18. Nog nooit gebruikt..

  19. Inderdaad, je zou er vanuit gaan dat er alleen al 50 miljoen berichten per dag in alleen Nederland verstuurd worden. 50 miljard komt meer in de richting denk ik!

  20. Telegram. Probeer het eens…

  21. Telegram een uitstekende app. En direct aangepast voor de iPhone 6 en 6 plus. Gebruik deze met veel plezier, helaas nog te weinig mensen die deze ook hebben. Dus mensen met z’n allen heerlijk overstappen naar de app waarvan iedereen hoopte dat WhatsApp het had…Telegram!!!

  22. Aangeschaft op 27-11-2009, wanneer stond die app voor t eerst in de Appstore?

  23. Wel vinkjes maar nog steeds geen iPad versie. Goed om te zien dat WhatsApp de prioriteiten goed heeft gezet. Gelukkig begrijpt moeder FB het wel en zal ze haar stiefkind het huis uitzetten zodra haar eigen kind volwassen en geaccepteerd genoeg is. Kijk maar wat er met MessageMe gebeurde na overname door Yahoo.

  24. @Gregor:kap nou eens met dat schreeuwen over telegram mensen gaan toch niet over stappen omdat whatsapp gewoon goed werkt

    Wat kan je nou meer met telegram dan met whatsapp ?

  25. Vier dit jubileum maar met een update voor de iPhone 6 dames en heren van Whatsapp. Het ziet er nu niet uit!

  26. Klagen over een gratis app…

  27. Ik snap wel dat bijv. Telegram een betere app is, maar zolang iedereen nog WhatsApp gebruikt blijf ik daar op. Ben benieuwd hoe het er over vijf jaar uitziet.

  28. @Joey: Desktop en iPad bijvoorbeeld?!

  29. Er was een totale update klaar voor release. Apple keurde hem af en waarom weet niemand.

  30. Origineel geplaatst door Karst
    Klagen over een gratis app…

    Ik hen er €0,79 voor betaald.

  31. Origineel geplaatst door thomas1
    Er was een totale update klaar voor release. Apple keurde hem af en waarom weet niemand.

    Misschien omdat ze, geïnspireerd door Facebook, iets te ver over het randje van privacy gegaan zijn?

  32. Ik ben eigenlijk nog nooit op de website van Whatsapp geweest, tot nu toe. Daar lees ik tot mijn verbazing iets over een abonnement? Ik gebruik al jaren Whatsapp, maar van een abonnement heb ik nog nooit gehoord. Laat staan dat ik weet van een betaling heb…

  33. Ook nog nooit gebruikt. De sms/mms op iPhone werkt goed genoeg. En sms’jes zijn deze tijd toch gratis bij bijna elk abonnement.

  34. Origineel geplaatst door kim
    Ook nog nooit gebruikt. De sms/mms op iPhone werkt goed genoeg. En sms’jes zijn deze tijd toch gratis bij bijna elk abonnement.

    En hoe verstuur jij een foto per SMS? Voor jou waarschijnlijk onbelangrijk, voor velen wel een punt wat telt.

  35. Origineel geplaatst door visser
    Hier een probleem met de app als ik een foto wil versturen uit de photostream die een andere telefoon geeft genomen. Foutmelding: Whatsapp heeft geen toegang tot uw foto’s en video’s. Maar dit komt pas als ik dus een door een andere telefoon genomen foto kies… Zowel probleem op iPhone 5s als 6. Nog meerdere mrt dit probleem?

    Tot mijn stomme verbazing hier ook, ik dacht nog dat dit misschien hoorde… iPhone 5

  36. Vanaf de allereerste dag heb ik WhatsApp gebruikt. Bijna niemand had het toen. Dat duurde een paar jaar. Op zich prima app, maar het wordt inderdaad hoog tijd voor een update. Sinds Facebook het heeft overgenomen, vertrouw ik de privacy niet meer en zou het liefst op Telegram overstappen. Dat is een prima app, die er beter uitziet. Kik vind ik niet echt een concurrent. Net als Yak en vele andere apps is dat een Messenger die met nicknames werkt en niet via telefoonnummers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.