Reacties voor: WhatsApp: binnenkort berichten als ongelezen markeren

Bij WhatsApp kun je over een tijdje berichten als (on)gelezen markeren, net zoals bij e-mailprogramma's het geval is. De functie is te vinden op de WhatsApp-vertaalwebsite.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Zijn er ook al aanwijzingen naar een Apple Watch app? 😁

  2. Ik denk dat WhatsApp de tijd beter kan besteden aan het ontwikkelen van Watch ondersteuning.

  3. Vraag me af waarom ze nooit updates uitbrengen waar werkelijk behoefte aan is.

  4. Ze zouden zich beter bezig houden met een Tablet app. Het is dat veel mensen nog WhatsApp gebruiken waardoor je min of meer genoodzaakt wordt om het ook te blijven gebruiken. Telegram trekt me veel meer.

  5. Zoals al door mensen genoemd is. Ze zouden een gigantische update moeten maken met apps voor desktop, tablet en Apple watch.

    Facebook kan er toch oneindig veel budget is pompen. Doe het dan gewoon.

  6. Met een desktop versie zul je meer mensen blij maken dan met deze optie al zeg ik het zelf. Beetje jammer dat zo iets dan weer enorm lang duurt voor op de Iphone..

  7. Hun tactiek is denk ik: fb messenger blijven vernieuwen en whatsapp niet. Dan hopen ze denkik dat we overgaan op facebook messenger

  8. Zit op Apple watch ondersteuning te wachten, maar zou mij ook niets verbazen als die nooit komt en Apple zo de gebruikers richting iMessage duwt

  9. Als ze nou eens nodige dingen in die app zetten. Dat bellen sloeg ook al nergens op

  10. @Diederik: Nou inderdaad. Het is of de ontwikkelaars op een andere planeet zitten!
    En iedereen gebruikt het maar… telegram is echt zoveel beter, en op de Apple Watch aanwezig.

    @Ed: ligt niet aan Apple hoor, WhatsApp is gewoon slecht.

  11. @Ed: Het is inderdaad niet de schuld van Apple dat whatsapp niet op Apple watch is. Het kan namelijk wel, kijk ivjboorbeeld naar telegram.

  12. @Pieter: Hoeveel mannen werken bij telegram? Hun komen echt snel met (veel) updates.

  13. Ik zit ook nogsteeds te wachten op Apple Watch ondersteuning van Whatsapp… Ik vond iMessage sowieso al handiger omdat ik dat kan gebruiken op mijn iPhone, iPad en Mac. Maar doordat ik ook op iMessages kan reageren vanaf mijn Watch, is iMessage nog meer mijn favoriet. Zoals inderdaad al genoemd, iedereen gebruikt Whatsapp dus je kunt er niet onderuit… En niet iedereen heeft een iPhone dus iedereen iMessage gaat ook niet gebeuren. Maarja, deze (waarschijnlijk) aankomende functie is weer iets waar mensen niet naar vragen

  14. @Ed: Maar ja, je wil toch ook je Androidvrienden kunnen bereiken. Dan zal iMessage toch met Whatsapp moeten kunnen praten.

  15. Fantastisch……… kan niet wachten……… op deze waardeloze toevoeging.

  16. Bootstrap…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.