Reacties voor: App-updates in iOS 7 werken niet door kapotte ‘Werk bij’-knop

Een bug in de App Store zorgt ervoor dat iOS 7-gebruikers geen app-updates kunnen installeren. We zetten drie workarounds op een rij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Methode 4: automatische updates aanzetten

    Getest en werkt op iPhone 4s met iOS 7

  2. Automatische updates aanzetten jonguh

  3. Geen last van gehad met mijn gouwe ouwe iphone 4

  4. “…door eerst de detailpagina over een app te openen. Dit doe je door op het app-icoon in de updatelijst te tappen. Vervolgens kun je daar op Werk bij tappen…”

    Sinds wanneer kan je de detailpagina van een app oproepen in de updatelijst in iOS 7? Dat werkt bij niet, en heeft het ook nooit gedaan. Ik moet altijd eerst via de aankopenlijst gaan, als ik meer wil weten van een te updaten app.

    • @G.J. Snel: Wat je zegt, is niet correct. Tikken op het icoon of de naam van de app opent het informatiescherm van de app in de App Store.

      Ik heb aan het artikel nog een stap 4 toegevoegd, over automatische app-updates (met dank aan reageerder Hans).

  5. Bij automatische update wordt het programma wel bijgewerkt, maar blijft de tekst ‘werk bij’ wel staan.
    Bij tip 3 wel eerst icloud uitschakelen anders download je precies dezelfde versie.

  6. Dit heb ik al n week

  7. Ik heb alleen last van het probleem dat er geen versienummers meer bij staan. Daardoor crasht ASUpdatehider ook, maar als ik de tweak verwijder staan er nog steeds geen versienummers.

  8. Zojuist NPO bijgewerkt op iPad 3 iOs 7.1.2 Knop werk bij doet het bij mij wel
    Ook op een iPhone 4 pas werk alle bij succesvol uitgevoerd. Wel heb ik vanwege sms probleem mijn 2 staps verificatie weer uitgezet. En ook heb ik automatisch downloaden van aankopen op andere apparaten voor apps en updates uitstaan. Misschien dat 1 van bovenstaande de oorzaak is waardoor apps niet bijgewerkt kunnen worden.

  9. Nergens last van… – iPhone 5s iOS 7.1.1.

    Edit: ik check nu net de App Store en een iMDb update is beschikbaar – “Update All” – geen probleem!

  10. Uhh geen last van hoor

  11. dit probleem had ik weken geleden al vermeld en workarround door op te update via de detail pagina . en app opnieuw instaleren is echt geen doen kan ik je vertellen . want bij sommige apps moet je dan alles opnieuw instellen

  12. Ik dacht al dat het aan mijn jailbreak lag… Heb overigens automatische updates aanstaan sinds iOS 7 en werkt prima, omzeilt de kapotte knop inderdaad perfect

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag:
    …@G.J. Snel: Wat je zegt, is niet correct. Tikken op het icoon of de naam van de app opent het informatiescherm van de app in de App Store…”

    Sorry Gonny, maar wat ik zeg is wel correct. Op mijn iPad 3 met iOS 7.1.2 kan ik in de updatelijst op het icoon of de naam van een app tikken wat ik maar wil, maar daar reageert de App Store app totaal niet op. Ik moet echt eerst naar de aankopenlijst gaan als ik meer info van de te updaten app wil zien. Daar werkt het wel. Tot mijn grote ergernis is dit al vanaf het begin van iOS 7 al zo.

    Overigens, ik heb geen probleem met de ‘werk bij’ knop.

  14. Origineel geplaatst door G.J. Snel
    Op mijn iPad 3 met iOS 7.1.2 kan ik in de updatelijst op het icoon of de naam van een app tikken wat ik maar wil, maar daar reageert de App Store app totaal niet op.

    Op de iPad klopt dat, want daar heb je een tweekolommen-interface. Ik had het over de iPhone.

  15. @Gonny van der Zwaag: “…Op de iPad klopt dat, want daar heb je een tweekolommen-interface. Ik had het over de iPhone…”

    Tja, dat was niet duidelijk gemaakt, ook niet in het originele artikel.

    Maar, het blijft irritant en niet bepaald gebruikersvriendelijk van Apple om dat zo te doen op de iPad.

  16. Al een tijdje geen versienr meer idd, tikje vervelend mr nt erger dan dat. Auto updates hier dus verder gn last

  17. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Tikken op het icoon of de naam van de app opent het informatiescherm van de app in de App Store.

    Klopt ook niet helemaal. Je moet eerst de updatebeschrijving uitklappen, vervolgens kun je overal op het hele vlak (behalve de update-knop) tikken om de app-pagina te openen.

  18. Gelukkig geen drama dus. Dit had wel eens het moment kunnen zijn om de gebruikersaantallen van iOS 8 te verhogen! (Niet dat Apple ooit zoiets zou doen uiteraard.)

  19. Geen resultaat bij geen van allen uitleggen. Heb zelf een iphone 6 met IOS 8.1 denk bij 8.02 opgelost lost het niks op die update. Zwaar k.t heb je mooi toestel nieuwste versie werkt die niet. Had beter op IOS 8.01 kunnen laten staan vanuit de fabriek toen werkte het wel nu updates is het balen. Soms kan je maar beter laten staan draait die afblijven mijn motto maar soms moet hem wel updaten.

  20. Ook bij 8.1 zit er nog een foutje in de Appstore. Ik kijk op m’n Air bij de details van een App. Click ik dan op ‘Aankopen vanuit app’ dan gebeurt er niets. Ik moet specifiek rechts op de blauwe regel clicken om te zien wat je allemaal kan aankopen.

  21. Speelt al idd een tijdje. Apple doet er niet veel aan behalve zeggen dat je moet updaten naar laatste ios versie. Zowel in NL als US wordt dat medegedeeld.
    Daarnaast kun je gewoon op andere wijze updaten maar vervelend is het wel als je altijd de laatste update wilt hebben. Maar thx voor het bericht Gonny. Eindelijk een beetje aandacht aan dit euvel 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.