Reacties voor: Wereldwijde iPhone 4S-lancering in beeld

Vanaf vandaag wordt de iPhone 4S in verschillende landen verkocht. Hoe deze verkoop op het moment gaat en hoe lang de rijen zijn zie je in de volgende fotoserie.
Lees het complete artikel → Wereldwijde iPhone 4S-lancering in beeld
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Goeiendag dat is toch niet normaal! wel lachen hoor 🙂
    Apple heeft iig een goeie dag vandaag, ben benieuwd wat de cijfers gaan worden ^^
    Ik wacht wel en bestel hem gewoon op internet, krijg ik hem gewoon thuis bezorgd.

    zit daar trouwens Phil in LA als eerste voor de deur met z’n iPad??

  2. Ja wadde. Hedde goesting? De zotten zijn deze wereld nog niet uit.

  3. Al die iPhone 4s voor de neus van klanten, WTF! 😮

  4. Op een van de foto’s lijkt wel een van de oprichters van Apple te zitten?

  5. Dat gaat lekker.. t lijkt wel of het gratis is.

  6. Ik zie er minimaal 64. 64×629=40.256 :O

  7. Is dat Wozniak op de foto van LA?

    Foto 9 is volgens mij niet in Oberhausen.. Die heeft geen 2 etages.

  8. Het blijft me toch verbazen! Zal mij nuchterheid wel zijn maar ik denk toch echt.. Over 2 weken is ook best hoor!

  9. Ik had ‘m ook graag vandaag gehaald, maar ik heb geen tijd. En ook geen zin in zo’n lange rij. Hopelijk hebben ze er volgende week nog wat liggen, want dan ga ik misschien toch naar Oberhausen. Anders wordt het nog een weekje wachten voor de NL release.

  10. Wauw, die laatste foto!!!

  11. Zijn er nog ergens iphone’s over ?

  12. IPhone 4e kan je al bestellen Bij phoneshop.nl prijzen met abboment kloppen(bij Vodafone krijg je 550 korting) alleen toestel prijs klopt niet 780 euro voor een iPhone 4s terwel zelfs een icentre medewerker zei dat ie 630 euro zou gaan kosten in nederland.

  13. Is die eerste en derde foto van Oberhausen wel Oberhausen? Zij hebben volgens mij alleen een ingang binnen in Centro… (en geen bovenverdieping)

  14. Wanneer denken de Nederlandse providers nou g*d nou eens te komen met de prijzen. De 28e komt nu wel erg dichtbij.

  15. Grappig, iemand opgevallen dat bij de foto van LA Steve Wozniak in de rij zit?

  16. Is die eerste en derde foto van Oberhausen wel Oberhausen? Volgens mij hebben zij alleen een ingang (binnen) in Centro… (en geen tweede verdieping)

  17. Jaloers… Ik wil hem dus ook halen, alleen mijn ervaringen met Apple is toch dat ik vanaf launch-date rustig vier weken kan gaan wachten… :S

    Ik ben altijd te laat…

  18. Toch altijd fijn als de apple haters zich frustreren aan de lange wachtrijen die apple altijd heeft bij de launch van een nieuw toestel terwijl dat bij de concurrentie (Samsung bijvb) niet zo het geval is. 😀

  19. …Een scharing Nederlanders…??? Wat is dat voor dialect?

  20. Ondanks dat iedereen het een teleurstelling vond bij de lancering en de hoge prijs…..is het toch best wel druk overal…

  21. zie ik dat nu goed???
    op de foto van los angeles…..
    DE mede oprichter van apple
    voor de appel store met een ipad in zijn hand???
    GRAPPIG!!!!

  22. Damn dat zijn pas rijen ! Die foto’s zijn wel van Oberhausen. Ben er zelf geweest. Er zit zowel een Apple reseller als een officiële Apple store.

  23. WTF zit daar op foto 6 (los Angeles) Steve Wozniak nou helemaal vooraan? Moet zelfs Woz in de rij staan voor een Apple 4s? dan moet het wel een heet toestel zijn.

  24. Gonny, gefeliciteerd met je nieuwe iPhone4S!
    Heel veel plezier ermee, ik hoop snel ook in de gelegenheid te zijn om er een te bemachtigen 😉

  25. Hahaha Wozniak in de rij in LA… Nice tribute to Steve!!

  26. Sorry hoor, Maar dan ben je toch echt gek als je zo lang in een rij gaat staan. Hebben die mensen niets beters doen?

  27. Ze hebben manden gewacht op iphone 5 en nu kunnen ze maar niet een dag wachten,

  28. @Phthisicus: Ben er zelf ook meerdere malen geweest maar beide winkels hebben geen tweede etage. De reseller is een klein winkeltje in een hoekje gedrukt en de Apple Store is een grote winkel op de begaande grond. Daarnaast zijn beide winkels niet buiten op te straat (met glas) te zien…

  29. Daarom bestel ik hem gewoon en zit ik lui op de bank?
    Toch lijkt het me een keer leuk om zoiets mee te maken, met al dat kamperen en alles erbij!

  30. Is inderdaad Wozniak vooraan in de rij.

  31. @Roy: Dat is waar !

  32. Volgend jaar zal ik ook voor een Store staan voor de iPhone 5, tot die tijd houd ik het bij mijn iPhone 4.

  33. iPhoneclub aanwezig: dan vind ik de nieuwsvoorziening ronduit slecht: geen enkel telefoontje naar de store gedaan met vragen? Geen info over voorraad?

    En wat betreft Appleen CentrO: zo’n grote groep menen laten rennen om half 8, manmanman. Laat even zien dat je geen zin hebt en niet in staat bent een simpele wachtrij te coördineren.

  34. @Manuel: De Woz kan natuurlijk gewoon Apple ff bellen en hij krijgt het ding per persoonlijke koerier thuisgestuurd. Maar dat is niet zoals De Woz het wil. Ook online bestellen is niet wat hij wil. Hij gaat gewoon in de rij staan (stond vooraan volgens zijn tweet en dat klopt wel met die foto) en scoort zijn iPhone – heeft ondertussen kontakt met al die andere Apple idioten in de rij. Zo is hij ook aan de iPhone 4 en de 3GS gekomen, net als de iPad. Kortom, dit is een uitje voor hem.

    De Woz is natuurlijk om meerdere reden ook een enorm icoon in de ict / Apple wereld. De eerste Apple heeft hij zelf ontworpen en inelkaar gesoldeerd. Een aantal jaren later heb ik als jonge tiener ook mijn eerste Apple in elkaar gesoldeerd maar wel aan hand van bouwtekeningen. Erg leerzaam, vooral omdat het niet meteen werkte en er dus gezocht moest worden naar fouten. Zelfs enkele verbeteringen in het ontwerp weten te maken.

    Meer on topic: wat zijn de prijzen nu in al die landen? In Duitsland is de goedkoopste 4S 629,-.

  35. Het blijft mij steeds weer verbazen dat mensen in rijen staan bij AppleStore’s. Zegt natuurlijk wel genoeg over het product. Een betere reclame kun je als bedrijf niet hebben. Zoiets heb ik nog niet gezien voor een Samsung of HTC product.

  36. Met m’n schoonzoon naar Frankfurt gereden, vanuit NL Brabant & B Limburg. Aankomst om 03.30h.
    +/- 100 wachtende in wanorde voor ons.
    Als 14e en 22e binnen.
    Om 08.50h. Bij Starbucks aan de koffie met 1x16gb; 1x32gb; 2x64gb.
    Danke schön…

  37. Allé gasten, dit is nu toch waanzinnig. Get a life !!!
    Als dit echt zo belangerijk is voor jullie wil dit veel zeggen over jullie bestaan.
    Echt triestig.

  38. Het is toch zielig te zien hoe de massa hier in loopt. Ik ben zelf een hevige Apple fan, maar ik heb echt wel andere dingen aan mijn hoofd dan in een rij te gaan aanschuiven om het laatste nieuwe model te bemachtigen.
    Hieraan is toch wel te zien hoe triestig het met met mensheid (mensdom) is gesteld. massahysterie, en massacomspumtie is echt wel degoutant.
    Mensen ga iets echt interessant doen en je zal zien dat het de moeite loont.

  39. Nog een jaar jongens, dan kunnen we dit ook in Nederland doen!!!

  40. HALLO, mensen, dit kan toch niet meer. Hoe belachelijk is dit nu niet. Ikzelf ben ook een heel grote iPhone fan, maar om nu uren in een rijtje te gaan staan wachten om bij de eerste te zijn???? Kleurtergedrag is dit toch?? Waar gaat het met het mensDOM naar toe? hebben die nu echt niets anders te doen??? Ik koop hem wel wanneer het mij past en wanneer ik zin heb!
    Ik heb echt wel beters te doen, gezin, werk, familie, buren, kennissen, kortom genieten van mijn leven. People, GET A LIFE !!!!

  41. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @joedoekoe — […] Volgens de Store Manager waren er 8.000 iPhone 4S’en voorradig, maar officieel bevestigd is dat aantal niet.[…]

    8000 stuks?
    We zijn met 2 man om 8.05u achterin de rij gaan staan. Om 11.15u waren we nog geen 50meter opgeschoten en toen kwamen de Apple medewerkers vertellen dat ze voor die dag uitverkocht waren. Dus konden we weer met lege handen naar huis 🙁
    Je kunt mij veel vertellen, maar daar stonden geen 8000 mensen vandaag. Waarom doen dat?

  42. Origineel geplaatst door Robin
    Grappig, iemand opgevallen dat bij de foto van LA Steve Wozniak in de rij zit?

    zag het ook net… echt humor (ook dat het niet door IPC wordt opgemerkt)

  43. Origineel geplaatst door Alexander
    8000 stuks? We zijn met 2 man om 8.05u achterin de rij gaan staan. Om 11.15u waren we nog geen 50meter opgeschoten en toen kwamen de Apple medewerkers vertellen dat ze voor die dag uitverkocht waren. Dus konden we weer met lege handen naar huis Je kunt mij veel vertellen, maar daar stonden geen 8000 mensen vandaag. Waarom doen dat?

    Vandaag ook in oberhausen geweest. Een iphone4s bemachtigd.

    Nog meer mensen die geen iphone hadden?

  44. Lijkt me wel grappig, ik ga dat zeker ook een keer kamperen voor een Apple store voor een nieuw product. 🙂

  45. Heb er ook een! Uit oberhausen, al met al heeft me vader maar 3 uur in de rij gestaan!

  46. Origineel geplaatst door Alexander
    8000 stuks? We zijn met 2 man om 8.05u achterin de rij gaan staan. Om 11.15u waren we nog geen 50meter opgeschoten en toen kwamen de Apple medewerkers vertellen dat ze voor die dag uitverkocht waren. Dus konden we weer met lege handen naar huis Je kunt mij veel vertellen, maar daar stonden geen 8000 mensen vandaag. Waarom doen dat?

    Ja dat snapte ik ook niet, mijn vader heeft uiteindelijk een reserveringskaartje gekocht van een.. Rij geskipped en was binnen 4 uur terug, mijn, witte iPhone 4s 16gb!

  47. Yes 1x in me leven op iphoneclub 6e foto leren jacket XD

  48. Vandaag rond 9 uur bij Centro. Na 5 uur wachten toch nog met twee stuks 4s 16 gb richting huis. Hoe? Door twee tickets voor 40 euro over te kopen 🙂 wat een handel daar 🙂

  49. Wat een stelletje idioten zeg :S

  50. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat “de rij” inmiddels een vast onderdeel is geworden van de Apple campagne. Als er geen rij is zorgt men er wel voor dat er toch even een rij komt. GEEN rij bij de lancering zou een zware teleurstelling zijn. Het spreekt voor zich dat er ook “echte’ rijen zijn, maar ik heb filmpjes voorbij zien komen waar de regie van Apple zichtbaar lijkt en waar men en relatief korte rij heel druk wil doen lijken.

  51. Is de iPhone in Duitsland eigenlijk los te verkrijgen?

  52. Hahahah ongeveer bij 1.09 zie ik mezelf rennen om Joey in de gaten te houden dat hij niet verdwaald ;-))

  53. In Duitsland, kun je de Iphone 4s los kopen. ik was vanochtend om half 9 in centro en om kwart over 9 weer weg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.