Reacties voor: WeMo Maker: zelf knutselen met smart home-toepassingen

De WeMo Maker is een apparaat waarmee je allerlei dingen in huis kunt automatiseren, bijvoorbeeld de garagedeur of het kattenluikje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Hopelijk is de beveiliging redelijk goed … anders kunnen ongure personen via het kattenluikje binnen komen 🙂

  2. Is dit niet iets soortgelijks?

  3. Origineel geplaatst door William
    Hopelijk is de beveiliging redelijk goed … anders kunnen ongure personen via het kattenluikje binnen komen 🙂

    Als iemand het voor elkaar krijgt om door een kattenluikje te kruipen. heeft hij in mijn ogen mijn tv bijna verdiend 😉 moet hij die ook wel via het kattenluikje naar buiten krijgen.

  4. Dure schakelaar…

  5. Dit ding lijkt me echt MEGA vet

  6. De tekst kan wat misleidend zijn: er zijn weliswaar 2 schroef-connecties voor de schakelaar, maar dat kan je dus maar 1 apparaat mee schakelen. Zelfde voor de sensor: het zijn 3 schroefjes, maar er kan maar 1 sensor op worden aansloten.

    Zo beschouwd vind ik 80 euro best duur. Voor een vergelijkbaar bedrag heb je een Raspberry Pi, waar hetzelfde mee kan een nog véél meer…

  7. @Bart: Met een Raspberry Pi kan je natuurlijk niet direct een 24 of zelfs 240v apparaat schakelen (daar zijn extra componenten voor nodig), maar verder heb je gelijk. Doe mij maar een Arduino of zoiets.

  8. @Andre: Met een arduino heb je ook extra componenten nodig. Met een raspberry is het weer makkelijk om dit soort toepassingen aan het internet te verbinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.