Reacties voor: Welke iPad 2 heb jij gekocht? (poll)

Welke iPad heb jij gekocht? Gisteren ging de iPad 2 vanaf 17:00 uur officieel in de verkoop. Wij zijn benieuwd welk model jij hebt gekocht en bij welke winkel je hebt gekocht.
Lees het complete artikel → Welke iPad 2 heb jij gekocht? (poll)

Reacties: 98 reacties

  1. Duurste witte, niet in de rij gestaan, maar wilde een goedkopere witte…

  2. Had de allerlaatste iPad bij de amac in denbosch. Maar wel de gene die ik wilde.

  3. De witte vind ik een stuk minder mooi, en meerdere mensen met mij zo te zien.

  4. Moest gisteravond werken maar heb een vriend gevonden die 1.5uur voor me in de rij wou staan! Bij de MacMe in Groningen hadden ze rond de 250stuks, de 32 en 64gb’s waren snel weg maar ze hadden na de first wave nog wel over voor vandaag.

  5. Net de laatste zwarte 3G/64GB gekocht bij Krefel in Aalst (BE). Van de andere modellen hebben ze nog 1tje op stock. Ze nemen geen reservaties dus je moet geluk hebben!

  6. Ik heb hem bij de Mediamarkt gekocht omdat het daar rond 3 uur nog het rustigste was en ze een stuk grotere voorraad hadden. Heb de witte 64 GB 3G gekocht. Twijfelde erg over de kleur maar wat is de witte mooi!
    Erg erg blij dus, en vind het de moeite van overstappen zeker waard.

  7. Ik heb vanaf 15.00 uur in de rij gestaan bij ICentre Uitgeest. Stond ongeveer op de 40e plaats in de rij, maar kon niet kopen wat ik wilde 64gb 3g zwart omdat de meeste mensen voor mij er twee kochten ! Leuk hoor Apple, iedereen gelijke kansen dus geen voorverkoop, maar dan wel veel kopers teleurstellen omdat er “handelaren” zijn die er twee kopen. Uiteindelijk dus niets gekocht, wachtne of de nieuwe Galaxy tab ?

  8. 18.00 uur witte wifi 16 online besteld bij Dixons. 11.00 uur thuis ontvangen! Super.

  9. net bij de mm breda geweest. 16gb versie wit en zware nog op voorraad

  10. 5 iPad’s opgehaald, ben erg benieuwd of er uberhaupt witte 16 GB + 3G modellen zijn geleverd. Heb stuk of wat contacten afgebeld, niemand had er meer dan 1 of 2.

  11. Gisteren bot gevangen bij S&S Sands in Hasselt, daarna online bestelt bij de FNAC. 1-3 dagen om levering klaar te zetten, dan normaal 2-3 dagen zending…

  12. Geen een ik wacht wel op de iPad3

  13. Bij iCentre Amsterdam meer dan twee uur in de rij gestaan. Leuke sfeer. Er werd water uitgedeeld en binnen was er prosecco. Stond tamelijk vooraan (had zo’n 50 mensen voor me) maar toen waren er al modellen uitverkocht. Zwarte 16 GB + 3G gekocht (zal blijken of dat voldoende ruimte biedt, maar wilde nog niet 100 euro uitgeven voor 16 GB extra). Geen wit omdat ik echt denk dat dat afleidt bij lezen en film en foto’s kijken. Vannacht tot 4 uur bezig geweest en vanmorgen weer om 8 uur op voor de kids…. ;-))

  14. Ze hadden dus 1 stuks 64 g3 liggen !!! 1!

  15. Ik had een 16gb wifi/3G wit gereserveerd, maar kreeg gister ochtend een telefoontje van dixons dat ze die niet hadden binnen gekregen. Ze hadden nog wel een 64gb wifi/3G wit, dus heb ik die maar genomen.

  16. De launch bij Media Markt Rotterdam centrum was erg leuk en we hadden gelukkig alles goed geregeld! Alle klanten waren tevreden en daar gaat het om! In 12min alles uitverkocht, toch wel bizar!

  17. Bij de MM Utrecht in de rij gaan staan om 15:00, was als 3e aan de beurt. Wilde er 2, dat kon niet door de beperkte voorraad. Heb uiteindelijk een witte 64GB 3G mee kunnen nemen, maar wilde graag 2 zwarte 64GB 3G.

    Nouja, we hebben geduld. Heb mijn vriendin blij gemaakt met een iPad 2 en ik klooi wel door op mijn ouderwetse 1 😉

    Ben benieuwd naar de nieuwe voorraad. Heb in elk geval een online order staan, maar als ik ergens eerder een iPad 2 op kan pikken doen we dat lekker.

  18. Ik ging naar Media Markt in Rijswijk.
    Eigenlijk veel te laat (17.15) en kreeg een bonnetje met nummer 89, terwijl er maar 80 waren! Hopen dus maar dat er veel afhaakten.

    Toen kreeg ik van iemand nummer 88, waardoor ik weer 1 plek vooruit ging. En ja hoor, bij de balie hadden ze er nog 3 liggen. Nu maar hopen dat niemand 16Gb/zwart/WiFi zou nemen! En……..bingo!
    Ik was veel te laat, maar heb tóch wat ik wilde.

    Enne….. die iPad? Wat een superding zeg! Ik heb nu 11 Apple apparaten, maar dit is werkelijk TOP!!! Installeer eens Nu.nl HD en kijk eens naar de formule 1 foto’s…… Wowsers wat een scherm!

  19. Geen geld voor een 2, maar ik heb de 1. Ik geniet gewoon met jullie mee.

  20. Stond gisteren als 7e in de rij bij MM Almere. Ze hadden 39 dozen. En er waren genoeg mensen die er geen konden krijgen. We stonden pas rond 4 uur in de rij, 15 minuten later stonden er echt veel meer mensen. We hebben wat we wilde. Ben weer helemaal blij.

  21. Ging eerst om half 5 naar mediamarkt eindhoven. Daar stond me toch een rij, uk dacht dat gaat me nooit lukken. Ben toen langs de A-mac gegaan. Nog grotere rij. Toen naar de dixons. Stond geen rij alleen een mannetje of 12. Sloot daar aan in de rij . Helaas net voor mijn neus alles op. Ze hadden er maar 10 of zo. Had me er nu bij neergelegd dat ik een paar weken zou moeten wachten voor mijn ipad. Om kwart over 5 toch nog naar de mediamarkt gegaan, de rij was zelfs groter gegroeid. Aangesloten en tot mijn verbazing bleven ze maar ipads verkopen. En ja hoor, de rij slonk heeeel snel. HAlf uurtje later had ik mijn gewenste ipad. Mediamarkt had 800 ipads in huis vertelden ze me. Ik ben blij 🙂

  22. Ik heb 2 weken geleden een Witte 64gb 3G in de VS gekocht.
    Deze optie zit er alleen niet bij.

  23. Ik wacht lekker tot juni en dan koop ik hem lekker in NYC.

  24. Grappig om dit te zien. Ik heb zelf gewoon tot 16.50 gewerkt en ben daarna met een collega langs de mega rij gelopen die voor het icentre stond op de lijnbaan, om vervolgens achter aan te sluiten bij de Mediamarkt.

    Supper efficient geregeld daar, ze hadden per iPad een briefje gemaakt en op volgorde kon iedereen vervolgens met een briefje (en dus gegarandeerd een iPad) in de rij om hem in ontvangst te nemen. Ik kwam aanlopen, net nadat het laatste briefje was uitgegeven voor de iPad variant die ik wilde hebben, maar ben toch in de rij gaan staan.

    En jawel, 3 minuten later was de rij voor me verdwenen en bleek er nog precies 1 extra iPad 64GB zwart over te zijn, die voor mij was.

    Al met al, in 45 minuten heen en terug en een iPad 2 rijker 🙂 Geniaal!

  25. de laatste witte 64g wifi/3g in kapellen belgie gekocht..
    super !!! voor de echte apple liefhebbers… ze hebben nog 1 wifi versie

  26. voorlopig hou ik het bij de ipad1 die werkt nog steeds goed.

  27. Had ‘m een dag van te voren telefonisch gereserveerd bij de Dixons, en kon hem gewoon meteen ophalen. Heb weer opnieuw gekozen voor de 16gb wifi versie, die was mij al prima bevallen.

  28. Gister stad (Alkmaar) in geweest voor een 32 GB witte iPad met WiFi. Bij iCenter stond om 15:15 25 man te wachten, maar ze konden niks zeggen over vooraad.

    Aldaar met Media Markt gebeld namen gewoon nog reserveringen aan, even verder op op een terrasje dus maar biertje gedaan en gewacht tot 16:30. Om 17:10 liep geslaagd als 2e de Media Markt uit met een IPad.

  29. Origineel geplaatst door Marcel
    voorlopig hou ik het bij de ipad1 die werkt nog steeds goed.

    Ik ook en vele ander ook.

  30. Om kwart voor 5 bij icentre Alkmaar, 40 man voor me, later 80 ofzo er achter. Vlak voordat ik aan de beurt was hadden ze de 3G wifi 64 net niet meer hoorde ik roepen, ik wilde toch een ander 32 gb wifi zwart, om 18:10 uur klaar, was gezellig.

  31. Uurtje gewacht bij de Media Markt ArenA, was goed te doen. Zij hadden er trouwens 400, niet 100-150.

  32. Ik heb nu eindelijk een ipad1 gekocht die 2 is welkom naar de iPad 1 is nu eindelijk redelijk geprijsd en binnen handbereik dus erg blij met me iPad 1

  33. Origineel geplaatst door Lorenzo
    De launch bij Media Markt Rotterdam centrum was erg leuk en we hadden gelukkig alles goed geregeld! Alle klanten waren tevreden en daar gaat het om! In 12min alles uitverkocht, toch wel bizar!

    Pardon? Waar was de koffie dan? Hoezo goed geregeld, zeggen dat je de zwarte hebt en uiteindelijk moest ik met een witte genoegen nemen na vijf uur wachten?
    Het was leuk maar dat was vooral met de mensen die het langst hebben staan te wachten, niet zozeer omdat de winkel iets leuks heeft gedaan.

    Veel mensen waren duidelijk niet tevreden.

  34. nice heb gelijk ze ik heb ook een ipad nice veel groetjes uit belgie
    @Tine:

  35. Media Markt Zwolle, 17:05 had ik hem 🙂 Wit 32GB WiFi was #7 in de rij hehe. Halve dag moeten staan, maar dan heb je ook wat.

  36. gisteren om 18:oo naar de MM in utrecht (kon niet eerder) ze hadden alleen nog witte…..hmmm ik wil zwart ok laten liggen anders krijg ik spijt.

    toen naar de APr op de mariaplaats een gigantische rij ja dag ga niet een uur in de rij staan.

    Vandaag is een vriend voor mij naar de MM arena gegaan en ja hoor ipad 2 16 gb wifi ZWART die wilde ik.

    hij is nu onderweg hierheen kan niet wachten!

  37. @Michal: \
    ook ik ben nog zeer met de 1 tevreden

  38. Ik heb de iPad 32GB + 3G zwart gekocht ik had juist nog de laatste!

  39. 16gb wifi zwart… ik mag nog 2 jaar en 3 maanden tetheren dus 3g net nodig… schijfruimte heb ik ook niet echt nodig. Gebruik spotify en de rest kan ik overal streamen dankzij mijn fijne nas 🙂

  40. Om 19:45 naar maxme in Heerenveen. De rij was toen stuk korter, nog stuk of 10. Om 20:00 naar buiten gelopen met 16 gb zwart wifi. Dit was de een na laatste iPad Vd de ca. 200 die ze hadden.

  41. Gister in de rij gestaan voor de APR lijnbaan Rotterdam, opening was erg leuk met veel bekijks van pers oa ipadclub en onemorething waren er. Medewerkers van de shop hadden het uitstekend geregeld en ben nu trotse bezitter van een witte ipad. Alleen al de design en het gewicht, voelt echt vele male beter aan als de eerste ipad echt ongelovelijk! Binnenkort een macpro kopen bij APR lijnbaan, leuke mensen met goede services daar!

  42. Zojuist bij een APR een zwarte 16GB wifi ipad 2 besteld met smart cover.

    hopelijk heb ik hem snel.

  43. Gisteren naar dixons assen gegaan om 6 uur. Was niemand model gekocht dat ik wou (zwart 16 gig wifi) was binnen 5 min weer op de fiets.

  44. Origineel geplaatst door Henk
    Ik wacht lekker tot juni en dan koop ik hem lekker in NYC.

    Lekker!

  45. ik kom net terug uit de stad, heb bij amac gekocht
    ipad 2 wit 64 gig 3g
    ben er super blij mee.
    nu maar de ipad 1 doorgeven aan me vriendin;)

  46. Om 14:00 bij icentre Delft in de rij gaan staan. Was nummer 6 en heb dan ook gewoon mijn 32g wifi 😀

  47. Gisteren ben ik samen met een vriend naar Oberhausen (DE) gereden om daar bij de Apple store een iPad te halen.

    Aankomst daar was om 11:20 en gezien het winkelcentrum pas om 10.00 uur zou openen dacht ik van ik zal wel nummer 20 zijn.

    Tot mijn grote verbazing en vooral schrik bleek dit echter meer overeen te komen met nummer 250 / 300. Auw!

    Bleek dat CentrO (het winkelcentrum) al om 8 uur was opengegaan voor alle wachtenden.

    Maar des al niet te min, na 5 uur in de rij gewacht te hebben begonnen de Apple medewerkers tickets uit te delen. Ze hadden voor elke iPad die ze hadden een ticket gemaakt. Je moest dan in de rij opgeven welke iPad je wilde en als die er dan nog was kreeg je het ticket kaartje.

    De wifi modellen gingen er erg snel doorheen, maar gelukkig wilde ik een Witte 32GB 3G en mijn pa voor wie ik er ook een mee moest nemen wilde een 32GB 3G zwart.

    Het uitleveren begon stipt om 17.00 uur, maar voor ik aan de beurt was (was als laatste weer aangesloten na even een hapje gegeten te hebben) was het wel ongeveer 20.00 uur.

    Heb toen nog even staan praten met een van de verkopers en er waren iets van 1000 iPads doorheen gegaan. SmartCovers waren er nog genoeg, hadden iets van 2000 covers binnengekregen. Alle kleuren dik op voorraad. Helaas geen docks.

    Zo nu ik aan het einde kom van deze post, is de witte schoonheid klaar met synchroniseren dus kan het spelen beginnen.

    Iedereen veel plezier met jullie iPads.

    PS: Nooit meer 10 uur wachten voor een apple winkel!

  48. Origineel geplaatst door Patrick van Neijenhof
    Gisteren ben ik samen met een vriend naar Oberhausen (DE) gereden om daar bij de Apple store een iPad te halen.Aankomst daar was om 11:20 en gezien het winkelcentrum pas om 10.00 uur zou openen dacht ik van ik zal wel nummer 20 zijn.Tot mijn grote verbazing en vooral schrik bleek dit echter mee rovereen te komen met nummer 250 / 300. Auw!Bleek dat CentrO (het winkelcentrum) al om 8 uur was opengegaan voor alle wachtenden.Maar des al niet te min, na 5 uur in de rij gewacht te hebben begonnen de Apple medewerkers tickets uit te delen. Ze hadden voor elke iPad die ze hadden een ticket gemaakt. Je moest dan in de rij opgeven welke iPad je wilde en als die er dan nog was kreeg je het ticket kaartje.De wifi modellen gingen er erg snel doorheen, maar gelukkig wilde ik een Witte 32GB 3G en mijn pa voor wie ik er ook een mee moest nemen wilde een 32GB 3G zwart.Het uitleveren begon stipt om 17.00 uur, maar voor ik aan de beurt was (was als laatste weer aangesloten na even een hapje gegeten te hebben) was het wel ongeveer 20.00 uur.Heb toen nog even staan praten met een van de verkopers en er waren iets van 1000 iPads doorheen gegaan. SmartCovers waren er nog genoeg, hadden iets van 2000 covers binnengekregen. Alle kleuren dik op voorraad. Helaas geen docks.Zo nu ik aan het einde kom van deze post, is de witte schoonheid klaar met synchroniseren dus kan het spelen beginnen.Iedereen veel plezier met jullie iPads.PS: Nooit meer 10 uur wachten voor een apple winkel!

    Heb je ze allebei kunnen krijgen? Want dat kan ik niet echt zien aan deze post.

  49. Ik had de 32 gb wifi, maar heb hem al teruggebracht naar de mediamarkt. Last van light bleeding en ern gele gloed op het scherm. Baal enorm. Echt klote

  50. @ Maurice: ja, Patrick heeft ze allebei gekregen, mijn man is super tevreden en voor mij is het lekker rustig zo! 😉
    Met dank aan zoonlief die in de rij gestaan heeft!

  51. Bij dixons in kampen om 16:00gaan staan, was nummer 5 en had de laatste zwarte 16 gig wifi

  52. Ik ben Nederlandse maar woon in de USA, en heb hier in Richmond, VA 12 uur in de rij gestaan bij de plaatselijke Apple Store op 11 maart – maar ik was dus nummer 1 in de rij :). Super-gezellige sfeer, heb nog steeds contact met mijn mede-wachtenden, en ik had mijn man’s iPad 1 bij me (die we een dag later via ebay verkocht hebben) dus ik heb het grootste deel van de dag lekker zitten werken. Gratis koffie en warme chocolademelk van Apple medewerkers – het was een graad of 5-6 dus dat was welkom. Ben om kwart over vijf ‘s middags de trotse eigenares geworden van een zwarte 64GB 3G iPad 2 en een rode Project Red Smart Cover :). Ben er super blij mee, en het is echt een grote verbetering op de iPad 1 (die ook al geweldig was). Lichter en dunner en sneller maakt meer verschil dan ik in eerste instantie dacht.

    Erg leuk alle reacties uit Nederland te lezen!

  53. Klopt het dat er veel kopers zijn die een andere versie ipad2 hebben gekocht dan degene die ze in eerste instantie wilde hebben?
    Wanneer kunnen we de eerste ipad ruilbeurs verwachten in de Jaarbeurs in Utrecht 😉

  54. Omdat mijn 32GB iPad 1 aardig vol gelopen is, wilde ik alleen een iPad 2 met 64GB. In de rij als ongeveer 50e bij MM Cruquius, vanaf 16:00 uur. Om 17:00 uur was de rij zeker vier keer zo lang geworden en het gerucht ging dat er 150 iPads waren. Dus niet iedereen zal een iPad gekregen hebben. Vlak voordat ik aan de beurt was werd er omgeroepen dat er geen 64G modellen meer waren. Ik wilde al weglopen, maar het idee vergeefs in de rij te hebben gestaan hield met tegen. Toen ik echt aan de beurt was bleken ze daar de 3G modellen mee te bedoelen. Dus blij met 64GB Wifi zwart naar huis.

  55. Ik heb in de Fnac een witte IPad 16 GB Wi-Fi gekocht. Een een groene Smart Cover.

  56. Origineel geplaatst door Lorenzo
    Ik heb hem bij de Mediamarkt gekocht omdat het daar rond 3 uur nog het rustigste was en ze een stuk grotere voorraad hadden. Heb de witte 64 GB 3G gekocht. Twijfelde erg over de kleur maar wat is de witte mooi!
    Erg erg blij dus, en vind het de moeite van overstappen zeker waard.

    Welke MM?

  57. zijn er meer mensen met light bleeding ? het was bij mij echt heel erg
    helaas terug moeten brengen
    vind het wel slecht van Apple !

  58. mijn microphone was stuk hebben meer mensen hier last van ?
    bij het opnemen van video niks aan de hand maar bij afspelen onwijs gekraak niet normaal heb hem ook terug moeten brengen 🙁

  59. Jep hier ook last van light bleeding ! vooral in de hoeken
    ik ben denk niet de enigste als ik het zo lees hier.

  60. Origineel geplaatst door danny
    ik kom net terug uit de stad, heb bij amac gekochtipad 2 wit 64 gig 3gben er super blij mee.nu maar de ipad 1 doorgeven aan me vriendin;)

    Hadden ze die vandaag gewoon nog? Zo ja, welke stad? Of had je ‘m gereserveerd?

  61. Mediamarkt Alphen aan den Rijn, heb ongeveer 45 minuten in een rij staan wachten, een hele leuke sfeer
    Waren zo’n 40 a 50 man voor me en hetzelfde aantal achter me, ongeveer 5 voor 5 kwam er een trolley binnen met ongeveer 75 tot 100 ipads.
    De 3g modellen waren uitverkocht toen er nog zo’n 5 man voor me stonden, gelukkig was mijn model wel nog beschikbaar, een zwarte 16gb wifi.

  62. Gister iPad opgehaald MM. Half 5 naar binnen, 5u naar buiten met 64gig. Top apparaat maar vanochtend al teruggebracht. Enorm last van backlight bleeding. Zijn er meer dus.. Beetje jammer

  63. Gister 2de in de rij bij de Amac Eindhoven! Bij thuiskomst blijkt er een dode pixel in te zitten. Nu is de iPad ter reparatie weg, dus hopelijk snel een nieuwe.

  64. Stond gisteren om 16:30 in de rij bij de dixons 5 wachtende voor me was gezellig ff gepraat ik dacht kat in het bakie niet dus !!!! Ze hadden er maar 6 totaal !!!! Ik wil de 32gb 3G zwart, wordt ook niet ff gemeld door het

  65. Stond gisteren om 16:30 in de rij bij de dixons 5 wachtende voor me was gezellig ff gepraat ik dacht kat in het bakie niet dus !!!! Ze hadden er maar 6 totaal !!!! Ik wil de 32gb 3G zwart, wordt ook niet ff gemeld door het Personeel zaadtjes daarna snel naar de saturn in Venlo gelopen ook niks meer daarna naar asr ander half uur in de rij gestaan en nee hoor ook op en ik ergerde me kapot Over al die mensen die er 2 meenamen (ik heb zo iets van zeker met zo veel belangstelling dat mensen er gewoon 1 kunnen meenemen en meer niet!!)

    misschien kan er een poll gemaakt worden welke versie het meest last heeft van de scherm lekken of ander defecten bijv. Mic

  66. Ik heb m’n iPad drie weken gelden bij de dixons gereserveerd en vandaag met de smart cover die ik gister online bij de dixons heb besteld binnengekregen. Geen last van rijen alleen een dag later binnen :).

  67. Vorige week de 1 binnen 15 minuutjes verkocht. Vrijdag vrij genomen om ”s ochtends in de rij te staan… Dat ging dus niet door. Wekker gezet om 01:45…. 4 weken levertijd… Ook plan b ging niet door…. Dan maar om 18:00 uur naar de mediamarkt Hengelo, eerder kon helaas niet en ja hoor de allerlaatste was voor MIJ !!!! Soms moet je een beetje geluk hebben…

  68. Geen reservering. Heb me om 16:30 bij iCentre in Leidschendam gemeld en ben 2,5 uur later met de iPad 2 van mijn keuze naar huis gegaan; Wifi Zwart 32GB

  69. Ik moest voor de 64GB zwatr gaan maar wou eigenlijk de 16GB, maarja ik liep om 16:45 MediaMark binnen,

    PS als ik in MM of Saturn sta dan staat daar dat zei ook premium zijn???

  70. Waarom verkopen ze nog 16 Gb versies, die krengen daar heb je bijna niks aan met dat mini ruimte

  71. Origineel geplaatst door Nono
    Waarom verkopen ze nog 16 Gb versies, die krengen daar heb je bijna niks aan met dat mini ruimte

    Met Airplay en streamen heb je echt niet meer nodig dan 16Gb. Enkel misschien voor films onderweg op vakantie ofzo… Zie echt geen andere reden voor een grotere opslag.
    (heb zelf een 16Gb WIFI iPad2 black, 20.50u een APR binnengelopen en 20.55 stond ik weer buiten)

  72. Origineel geplaatst door Nono
    Waarom verkopen ze nog 16 Gb versies, die krengen daar heb je bijna niks aan met dat mini ruimte

    Ik heb de iPad 2 16GB wifi White puur gekocht om te internetten in bed en mee te nemen op vakantie om eventueel films op te kijken. Misschien een keer een spelletje erop spelen en that’s it. Dus voor mij is het ideaal.

  73. Uiteraard weer de 64GB WiFi + 3G zwart 🙂 Gezellig in de rij gestaan bij de Amac in Amersfoort… Was nummertje 7 🙂

  74. 64 gb wifi wit super tevreden

  75. Mensen met backlight bleeding: kalm aan!

    Dat had mijn eerste ipad ook, en dat verdween gewoon na 2-3 dagen volledig. T was eerst niet om aan te zien. Las later dat dat iets met fabriekslijm (of iets dergelijks) te maken had wat nog op moest lossen.

  76. @Gerard van Klaveren: Je bedoelt vlekken door lijmresten. Dat is t probleem niet. Gaat om de lichtlekkage langs de rand bij donker scherm.. Dat is idd niet om aan te zien op zo’n duur apparaat. Zonde.
    Hoop dat mijn volgende iPad geen mankementen heeft.

  77. Ipad2 64GB wifi-3g

  78. Bij een APR (GCA Roeselare (België) en heb het model dat ik wou hebben, Zwart – 32GB WiFi + 3G

    Er waren genoeg in voorraad, had pas de Donderdag 24/03/11 om 13:00 gebeld en gereserveerd, vrijdag om 17:15 had ik me iPad 2 in handen :), ze hadden er zelfs genoeg voor de losse verkoop, ineenes een smartcover en lederen etui erbij, de screenprotectors hadden ze niet binnen, maar die van de iPad 1 passen er ook redelijk goed op (waar ik er nog 4 van had liggen als reserve)
    Toen ik thuis kwam had ik het gevoel dat ik wat vergeten was, even later wist ik het -> de HDMI adaptor :/, ga ik dus binnenkort wel achter 🙂

  79. Om mijn eigen hebberigheid onder controle te houden uit principe niet in de rij gaan staan. Voor de zekerheid paar winkel gecheckt vandaag maar alles uitverkocht op een paar witte exemplaren na. Snap eerlijk gezegd niet dat mensen die willen hebben. Volgens mij zullen oogexperts objectief vast kunnen stellen dat bepaalde zaken toch heel anders overkomen door zo’n hard wit kader. Het verbaasd me dat Apple een dergelijk product uitbrengt. Of zit ik ernaast?!

    Anyways, nu 1 besteld en lekker over maandje in huis. Een echte zelfoverwinning.. haha ;-)!

  80. @William: Er zit daar wel degelijke een redenering achter.
    Het witte model is bedoeld voor mensen die veel lezen, surfen, mails checken, typwerk etc doen op hun iPad. Dan komt het contrast met het witte kader voordeliger uit.
    De zwarte zijn gemaakt voor mensen die het eerder gebruiken om muziek te download, foto’s te bekijken, gamen en films te bekijken. Dan komt die zwarte kader beter uit.

  81. Het was niet de bedoeling, maar ik heb in Heerlen bij IVizi dat gekregen wat ik wilde. M.M. Belde eerst dat ze mijn reservering binnen hadden, op weg daarheen liep ik langs IVizi ik dacht nog wat is daar aan de hand! Ben gelijk maar gaan kijken of ik kan bijdragen in de sfeer. In notime werd ik met 20 andere toegelaten in de winkel, waar de medewerkers alles tot in de puntjes hadden voorbereid!
    Hulde hier voor want door de hype zou het zomaar kunnen dat het niet zo gaat dan de winkelketens hopen! Oh ja heb meteen bij M.M. netjes de reservering geannuleerd, ook bij deze winkel is toch weer iemand naar huis gegaan met de Ipad 2 wat overigens een heeel gaaf ding is maar dat wisten we al!

  82. Oeps, was vergeten te zeggen maar de witte 64 GB 3G dat is hem geworden, had eigenlijk deczwarte besteld maar goed ziet wel iedereeen (de kenners) dat het de IPad 2 is.

    Verder zou het leuk zijn een meet en greet te organiseren en ervaringen uit te delen met al de wachtende lui vrijdag 25 maart in Heerlen.

  83. een witte 32gb wifi met blauwe smartcover, via mailamac. Ik krijg hem dinsdag. Had geen mogelijkheid in de rij te gaan staan en 3 weken wachten vond ik ook wat gortig. Toen bleek het heel soepel te gaan bij mailamac. Nog 2 nachtjes slapen; dat red ik wel 😉

  84. Vrijdag in de rij gestaan bij ifactors bergen op zoom. hier wilde men niet zeggen hoeveel ipads van de diverse uitvoeringen nog aanwezig waren. dus mensen moesten wachten tot men aan de balie was en vele gingen teleurgesteld terug naar huis. Ook snelheid van afhandeling was bedroevend. slechte uitvoering vanuit ifactors bergen op zoom. Zelf kwam ik voor de 64 gb ik was aan de beurt en echt waar de laatste werd voor mijn neus verkocht.

    teleurgesteld en gefrustreerd naar de ifactors toe naar huis gegaan. zaterdag dixons roosendaal gebelt. die hadden er nog enkele 64 gb gelijk opgehaald en nu kunnen we lekker spelen en de ipad 1 voor de kids houden.

    eind goed al goed en niet langer hoeven wachten.

  85. Ik dacht ga dichtbij naar de Saturn, en ik wil aansluiten in de rij. Daar staat iemand die vraagt of ik een reservering had anders had het geen zin meer om aan te sluiten, u bent kansloos.
    Naar Zeist iCentre gereden en aangesloten in een rij die twee keer langer was. Perfect ze hielden ons steeds op de hoogte wat er uitverkocht was en je kreeg flesjes water uitgedeeld. Ben met 2 x 64GB wifi naar buiten gegaan. De 3G versie’s waren op in de grote maten.
    Ik ben stom geweest om toch weer eerst naar een Saturn te gaan, wat een kl.te zaken samen met Mediamarkt zijn dit zulke foute bedrijven maar daar komen we allemaal wel een keer op terug als je de service nodig hebt.

  86. Origineel geplaatst door Henk
    Ik wacht lekker tot juni en dan koop ik hem lekker in NYC.

    Ik wacht ook tot juni en koop hem in Las Vegas. Wel moeilijk hoor dat wachten!


  87. Origineel geplaatst door Henk
    Ik wacht lekker tot juni en dan koop ik hem lekker in NYC.

    Origineel geplaatst door Emper.
    Ik wacht ook tot juni en koop hem in Las Vegas. Wel moeilijk hoor dat wachten!

    Ik koop hem niet, da’s pas moeilijk. Zit er even niet in. 🙁

  88. @Puck84: Oke, als dat zo is gebleken dan is het logisch. Wel apart dat het zo kan uitpakken – wit wel of niet handig – bij diverse soorten van gebruik.

  89. Ahh, ik wil ook! Ga gewoon 500 deuren langs om te vragen 1 euro te doneren 😉

  90. Ik heb gelukkig geen backlight bleeding, alleen wat gele vlekken maar die trekken nog wel weg 🙂

  91. Ik heb gelukkig ook geen last van vervelende vlekken of problemen met cammen. Heb alleen last van de MIC, die doet het echt heel slecht!! Moet schreven wil ik mij zelf horen 🙁 Met koptelefoon werkt het wel goed…

    Heb zelf een iPad2, 64MB WiFi-3G (wit)

  92. Mijn vriend heeft 45 minuten in de rij gestaan bij de Media Markt in Amsterdam Zuid Oost. Hij kwam pas om 17.45 aan, meeste 3g ipads waren al uitverkocht maar we wilde toch alleen met wifi.

    Ik heb nu een witte 16gb wifi. Super blij mee! Geen backlight bleeding oid.

  93. Damn ze zijn echt OVERAL uitverkocht volgens mij. In ieder geval bij alle MM in Limburg en PhotoHall in Oost-België.

    Wat denken jullie, heeft het meer zin om te wachten tot ze weer in de winkel liggen of om online te bestellen? Voor online bestellingen staat nu 3-4 weken…

  94. Vandaag besteld bij CentralPoint. Krijg hem morgen in huis. Af en toe zijn connecties erg makkelijk. Ze kregen er vanochtend ongeveer 140 in de voorraad.

  95. @Matthijs: Ik denk/vrees dat het allebei een beetje op het zelfde gaat neerkomen op vlak van wachttijd… Bij online bestelling zit je tenminste gerust dat je de winkels niet moet afjagen op zoek naar het model dat je wil….

  96. Vandaag keurig een witte 64Gb 3G afgeleverd door Mail-a-Mac. Afgelopen vrijdag even na 18u besteld. Apple Store gaf een belachelijke levertijd.

  97. @Toeter:
    Het is een puik ding die ipad 2 – had ook nooit gedacht dat ik er geveolig voor zou zijn. Aanstaande zaterdag ga ik naar Ivizi Heerlen voor een 2 uur durige uitleg hoe en wat de ipad 2 nu kan. Verder kun je dan ook vragen stellen met betrekking tot. Aangezien ik niet eerder met een product van Appel gehad dus het lijkt me niet echt overbodig. Ben alleen benieuwd of er meerdere nieuwe gebruikers zijn die van Windows overstappen naar Appel
    Ap@Toeter:

  98. @blablaman: De levertijd was toen zkr 4 weken, heb je hem nu al binne> ik heb hem 4 april bestelt maar heb hem nog steeds niet binne 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.