Reacties voor: Wel een iPhone-simkaart, maar geen iPhone 3G voor Duitse T-Mobile-klanten

Duitse T-Mobile-klanten die de iPhone 3G online hebben gekocht zitten met een probleem: ze hebben al wel een simkaart en betalen abonnementskosten, maar het toestel is er nog steeds niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Dat is in mijn ogen gewoon oplichting…
    Je betaald al voor iets wat je niet hebt.
    Je krijgt wel de simkaart maar niet de telefoon dat is dus eigenlijk maar de helft in mijn ogen nog minder.
    wat moet je met peper en zout zonder eten?

  2. Wel een nette oplossing van T-mobile. Maar het is wel een beetje dubbel. Mijn nieuwe abbo gaat in op 14 augustus en op het moment dat ik mijn Iphone bestelde wist ik dat het 6 weken kon gaan duren voordat ik hem had, en dat die datum na mijn ingang van mijn abbo ligt.
    T-Mobile heeft in NL netjes vermeld dat het 6 weken kan duren.
    Dit tenminste als je hem online bij T-mobile besteld.

  3. Flater op flater bij T-Mobile… Het is overal wat, maar met de ‘iPhone-actie’ verdient T-Mobile wat mij betreft de Guust-award of anders toch op z’n minst de gouden i-Kel >:-(

  4. toch blij dat ik als belg, hem zonder abbo heb kunnen kopen,
    en al bij al ook al heb ik 620 betaald,
    kom ik na 2jaar misschien goedkoper uit dan met een peperduur abbo

  5. Da’s wel vrij zuur voor die mensen. Spijtig dat zo’n dingen moeten gebeuren natuurlijk…

    Maar zoals bijna alles zal het wel goed komen :-p

    Greetz,

    NeoQuex.

  6. @SuperDutch: Natuurlijk, maar er word ook niet (zozeer) geklaagd dat de iPhone er nog niet is, maar dat je wel al voor je 3G internet/belminuten/SMSjes aan het betalen bent. Dat terwijl je je SIM niet mag gebruiken in een andere telefoon.

    Kortom volgens je contract ben je verplicht die minuten gewoon weg te gooien… Dat is natuurlijk wel een brakke situatie. Ik vind het dan ook netjes dat T-Mobile Duitsland die voorwaarde gaat schrappen en een vergoeding geeft!

  7. Ach.. ik zit ook met hetzelfde probleem….
    ik was al contractvrij op het moment van verlengen… ik heb nu wel een iPhone abo, maar geen iPhone!

    Reactie T-Mobile: U kunt met uw huidige toestel gewoon bellen en smssen. Internetten kan ook (gratis), mits je de goede APN gegevens ingesteld hebt. Ja… ik heb een SE K550i… daar kan ik met GPRS het internet op… Maar GPRS is niet inbegrepen in de bundel…

  8. In Nederland is het ook niet goed geregeld. Ik was te laat in Rotterdam op de 11de maar had wel de gelegenheid om een formulier in te vullen, met de belofte dat ik de volgende dag zou worden gebeld door T-mobile om een iphone te bestellen en dat ik binnen 1 a 2 weken de telefoon tegemoet konden zien. T-mobile heeft me idd gebeld en het contract reeds verlengd. Maar ik kan wel mooi 6 weken wacht, terwijl ik al 3x ben gebeld door de Belcompany dat er een iphone voor me klaar ligt. Aangezien T-mobile niet van plan is mijn bestelling stop te zetten zodat ik de iphone bij Belcompany kan ophalen HEB IK DAAR DUS NIETS AAN.

  9. Ik had mijn T-mobile kontrakt verlegd net 1 week voor de aankondiging van de iPhone, en zit nu tot juni volgend jaar “gevangen”. Upgraden kan niet, zlefs niet als ik geld wil BIJLEGGEN…..

  10. Is er bekend wat voor kadobonnen ze gaan uitdelen? Als je ze alleen bij T-Mobile kan besteden is het natuurlijk vrij zinloos; ze kunnen beter gewoon creditnota’s uitdelen…

  11. Langzaam maar zeker begint de iphone een beetje een lachertje te worden.
    Verschrikkelijk gehypt, één dag leverbaar en daarna kunnen we wachten tot we een ons wegen voordat er misschien weer 4 of 5 stuks in de winkels liggen..

    Bij mij neemt het enthousiasme voor de iPhone in ieder geval rap af! Ik heb een nieuw toestel nodig, maar denk er heel hard over na om niet meer verder te wachten en een ander toestel te gaan halen!

  12. Ik ben het met Lodewijk eens.
    Ik heb een iphone gereserveerd en zou volgende week di-wo beschikbaar zijn, kom ik woensdag aan vertellen ze me dat ik weer een week moet wachten. en ze weten niet wanneer de nieuwe lading binnenkomt. Het vrolijke gevoel omtrent de iphone neemt bij mij nu ook af, elke keer dat wachten en de onduidelijkheden. Ik wil dat ding nou een keer in handen hebben.

  13. Beste Iedereen,

    In de tekst lees ik dit:
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    In de voorwaarden van de Complete-abonnementen staat overigens ook, dat je extra kosten te maken krijgt, wanneer je de iPhone-simkaart in een andere telefoon wordt gebruikt.
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Ik heb een dual sim abbo met iPhone3G. 1 sim heb ik in mijn iPhone3G en andere sim in een HTC X7500 voor kantoorgebruik.
    Wil dit dus zeggen dat ik meer kosten maak als ik met mijn iPhone3G abbo en HTX X7500 gebruik maakt?
    Bovenstaande tekst is voor T-Mobile Duitsland bedoelt. Ik weet niet of Nederland hetzelfde regel heeft?

  14. tja, ik keek ook enorm uit naar 11 juli, helaas was ik nog op vakantie die dag (dat had ik al eerder geboekt). Tot nu toe heb ik ook nog geen iPhone kunnen bemachtigen, maar het enthousiasme neemt met de dag af. Nog steeds absurd dat ze zo slecht leverbaar zijn en alle berichten over de fouten van t-mobile stemmen mij ook niet vrolijk.

    Voorlopig kijk ik nog de kat uit de boom, ook al hangt mn huidig toestel met plakband aan elkaar.

    Waar is de tijd dat ik mn eerste 20GB iPod kocht (toen nog mac only, met firewire) bij de Dixons en dat het halve personeel onder de indruk was dat iemand deze kocht. Dat exclusieve Apple-gevoel is al lang verdwenen. Die 6 jaar oude iPod gebruik ik trouwens nog dagelijks en is niet kapot te krijgen!

  15. Waarom dien ze dat niet in Nederland. Beter dan niets.

  16. ik heb nog geen iPhone.. maar weet er eigenlijk iemand of de iPhone 3G in de VS samen wordt verkocht met een abonnement? daar kost hij 200 dollar en ik kan hem laten overkomen via iemand. Iemand vertelde me dat het simkaart-vakje anders zou zijn dan normaal. en dat je een speciale simkaart zou moeten hebben. kan iemand me vertellen of die waar is? en of het wel degenlijk koppelverkoop is in de VS? want de prijslijsten zijn vaag.

    grtz

  17. Mijn contract gaat pas in, zodra de koerier mij de iPhone heeft geleverd en ik dan ook de papieren heb ondertekend. Eerder betaal ik zeker niet.

  18. Ik heb me 14 juli ingeschreven bij zowel Belcompany als T-mobile. 17 juli kon ik de iphone al ophalen bij de Belcompany terwijl ik tot op heden niks heb vernomen van de T-mobile. Moet ik weer terug om mijn borg op te halen, belachelijk dat dit betaald moest worden, ben al 9 jaar klant bij T-mobile!!! Het is dat zij de enige zijn die de Iphone aanbieden en dat het abonnement prima is anders was ik bij ze weggegaan. Nu heb ik de Iphone maar blijkt mijn 9 jaaqr oude sim-kaart van Ben niet te werken. Had mij dat niet iemand bij T-mobile kunnen vertellen?? Al met al niet zo erg tevreden over T-mobile terwijl ik daar bij verlenging altijd goede aanbiedingen kreeg.

  19. @Kvn ook al hangt mn huidig toestel met plakband aan elkaar.

    Tsja, mijn mobiel is ook zo best niet meer..(is meer tape dan telefoon..) maar mijn abo loopt tot nov. dus ik moet nog ff w88 ik ben wel een beetje blij: als ik mijn iPhone ga halen dan krijg ik hem (hoop ik) meteen in handen….
    ik heb geen last van al die commotie rondom de lancering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.