Reacties voor: ‘iPhone 6 heeft schermproblemen door saffiertekort en backlight’

Apple heeft dit jaar relatief weinig saffierglas voor de iPhone 6 met 5,5-inch-scherm. Het model wordt waarschijnlijk uitgesteld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ja elke jaar het zelfde grap. Eerst waren er problemen met het produceren van witte iphones en nu dit. De mensen die deze iphone overslaan hebben dan weer een reden om de volgende te nemen en zeggen dat ze een iphone met saffier scherm hebben. En de mensen die dat niet hebben willen zo snel mogelijk ook eentje met saffier scherm hebben. En zo gaat het maar door

  2. Mooi, elke dag weer wat meer bekend over de iPhone 6!

  3. Misschien de eerste iPhone 6 zonder, maar een latere versie iPhone 6 met saffierglas?

  4. @v8x: Waar lees jij dan zekerheden over de iPhone 6?
    Ik lees alleen talloze artikelen met geruchten, aannames en mogelijkheden.

  5. Als ze niet tegelijk uitkomen zullen de verkoop aantallen tegen vallen en kan dit wel is leiden tot slechte cijfers in het top kwartaal van Apple dat zullen de aandeelhouders niet leuk vinden

  6. Indien geen saffierglas, geen iphone 6 voor mij. Dan maar wachten op de 6s. Sowieso even wachten, want eerst batch brengt helaas kinderziektes met zich mee (denk maar aan aan/uit knop serie ed).

  7. Origineel geplaatst door Barend
    Als ze niet tegelijk uitkomen zullen de verkoop aantallen tegen vallen en kan dit wel is leiden tot slechte cijfers in het top kwartaal van Apple dat zullen de aandeelhouders niet leuk vinden

    Geruchten die allemaal dezelfde richting uitgaan en ook in het verleden waren die geruchten quasi allemaal spot-on dus dat zal nu ook wel zijn.

  8. @Zaandammer: Sterker: al die berichten over tekorten geven de indruk dat het schijntekorten zijn. Zolang de indruk wordt gewekt dat de wachttijden lang zijn, rennen we met zijn allen zo snel mogelijk naar de winkel om de nieuwe iPhone kopen.
    Deze eindeloze herhaling van zetten valt ook HCC op.

  9. Al dat gezeik, mijn iPhone 5S gaat nog wel even mee, ik ga voor de iPhone 6S of 7

  10. Ik geloof er eerlijk gezegd geen snars van. Ik heb het idee dat dit soort berichten gevoed wordt door mensen die er iets aan kunnen verdienen. We zien het tegen die tijd wel.

  11. Digitimes….. HAHAHAHAHAHAHAHA

    Hebben die het OOIT bij het rechte eind gehad?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.