Reacties voor: Weerstation Netatmo nu te automatiseren met IFTTT

Weerstation Netatmo ondersteunt voortaan If This Then That (IFTTT). Je kunt hiermee andere apps en accessoires koppelen aan het weer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zit toch nog te wachten op meerdere mogelijkheden al dan niet icm andere apparatuur, dan is nu ifttt nog net te basaal .. Ik zou graag op basis van bv weer mijn zonnescherm (die nu nog met losse sensoren werkt) en rolluiken laten bedien bij bv slecht weer, of als het geluidsniveau op de slaapkamer te hoog wordt de rolluiken sluiten.

  2. @evad1st: Volgens mij is juist dat mogelijk met HomeWizard, weet alleen niet of die ook samenwerkt met Netatmo, sowieso wel met andere ‘weerapparatuur’, zonneschermen e.d.

  3. Origineel geplaatst door tobias
    @evad1st: Volgens mij is juist dat mogelijk met HomeWizard, weet alleen niet of die ook samenwerkt met Netatmo, sowieso wel met andere ‘weerapparatuur’, zonneschermen e.d.

    ja mogelijkheden zijn er wel, maar ik wil graag integratie, ik heb nu al mijn verlichting geregeld met hue (ook met living color, living whites en plugs), dus dat kan ik nu integraal regelen met hue apps (en enkele functies van ifttt) maar er komt binnenkort meer op de markt waarbij ik mijn hue weer kan bedienen icm andere home automation en ik verder kan integreren ..

  4. Origineel geplaatst door evad1st
    of als het geluidsniveau op de slaapkamer te hoog wordt de rolluiken sluiten.

    Verklaar je nader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.