Reacties voor: Weer andere foto’s achterkant nieuwe iPhone duiken op (update)

Vlak nadat 9to5Mac foto's van een mogelijke achterkant voor de nieuwe iPhone in handen kreeg, zijn er ook beelden opgedoken op MacRumors.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 49 reacties

  1. Als je nou eenmaal kijkt dan weet je toch direct dat die dingen nep zijn. Dat die mensen en iPhoneclub dit ook nog serieus nemen.

  2. Veel foto’s over geruchten hebben altijd een ding gemeen: ze zijn onscherp/korrelig. Al is de eerste foto best scherp.

    Op de foto vind ik het kleurverschil er raar uitzien, maar ik ben tevreden, ziet er tot dusver goed uit ๐Ÿ™‚

  3. ziet er NIET uit.
    ik geloof er ook niets van…
    “net zoals NU AL bij de iPod touch het geval is.”
    alsof geluidspoort onder de toekomst is… dat is ZO lelijk…
    het hele iPod design komt veel meer tot uiting door geluidspoort bovenaan.

    Apple zal echt niet met dit lelijke ding komen volgend jaar!
    (veel te lang en zeg nou zelf: witte strepen? T,T

  4. Tssss ik zal het wel zien als het zover is. Nu nog van mijn 4S genieten.

  5. @Zomer:

    ik weet niet hoe jij kijkt maar dit kan zeker wel echt zijn, wat maakt je denken dat het nep is dan ?

    verder zou ik het wel slecht vinden als apple echt 2 verschillende kleuren gebruikt voor het achterkant.

  6. Lijkt mij dat dit niet klopt want dit is gewoon de achterkant van een iPhone 4 of 4S die wit of aluminium gespoten zijn.

  7. @Ertje: Als je goed kijkt zie je dat de backcover langer is. De verhouding van de 4S is anders.

    Nog een maandje en dan weten we het waarschijnlijk:)

  8. Ziet nou niemand dat het middenstuk bedekt is met beschermfolie? Dat weerkaatst meer licht en daardoor lijkt er kleurverschil te zijn. Er zit zelfs een luchtbel onder het folie. Zonder folie heeft de achterkant gewoon een kleur. Daarnaast heeft de binnenkant genoeg details dat het heel goed echt kan zijn.

  9. Bij de iPod touch zit de koptelefoon aansluiting ook onder…

  10. Waarom ziet niemand dat er plakplastic over die achterkant zit. Daarom twee verschillende kleuren.
    Dit gaat het in ieder geval niet worden. Te simpel gebaseerd op de 4s en dat is niet in de traditie van Apple.

  11. Het gaat nu erg snel. Hier heb je de achterkantjes naast elkaar op een foto en informatie over de eventuele voorkant! Voorkant is 3,9999 inch volgens 9to5Mac.

    Origineel geplaatst door eiskoud
    Bij de iPod touch zit de koptelefoon aansluiting ook onderโ€ฆ

    Is niks irritants aan hoor, headphone aansluiting onder, is denk ik maar net wat je gewend bent.

  12. Als je goed inzoomt en kijkt zie je dat (rechts) de rand schuin loopt
    en links gewoon recht dus lijkt me niet dat die echt is. En het ziet er niet uit!

  13. @elvin: Het lettertype, de gaatjes onderin de speaker, het ziet er allemaal gigantisch cheap uit. En laten we bidden dat Apple niet met zo’n belachelijk lang scherm komt want dat ziet er toch echt niet.

  14. Mag toch bidden dat die nieuwe Dock connector niet waar. Het is zo makkelijk een Dock connector voor alle iPods iPads en iphones hier door het huis te hebben slingeren…. Neem dan een universele micro USB was dat sowieso niet verplicht?

  15. @iTjeerd: Graag juist aan de onderkant. Hierdoor heb je meer ruimte om te spelen ivm de oordoppen.

  16. En Steve zal hier aan hebben gewerkt? Ik denk dat Steve zich zou opdraaien bij een design als dit, wat ongelooflijk lelijk zeg.

  17. Volgens 9to5mac is dit “the real deal”. In dat geval wordt de nieuwe iPhone dus platter dan de oude. Verder kan het ontwerp me tot nu toe niet echt bekoren. Die rare kleuren/strepen op de achterkant, in het zwart doet het nog een beetje denken aan de eerste iPhone maar in het wit lijkt het nergens naar. En ook die speakerroostertjes zijn niet het design wat ik van Apple gewend ben.

    Die twee nieuwe kleurtjes zijn er wel, maar volgens 9to5mac is het maar de vraag of die ook op de markt komen. In ieder geval dus wel op de aftermarket.

  18. @Alfred: Dat zeiden ze vorig jaar, een volledig redesign zou het zijn in de vorm van een druppel. Laat me toch niet lachen man denk je nou echt dat elke fabrikant zomaar even wat designs gaat lekken aan 9to5Mac.

  19. Beetje raar design. Helemaal niet Apple, simplicity bereik je niet echt met zo’n achterkant. Bij Apple bestaat alles uit 1 geheel als het niet uit 2 hoeft te bestaan, waarom dan zo’n achterkant? Er zijn nu meerdere concepten geweest met zo’n achterkant, maar zie zelf toch liever een ‘bubble’-telefoon ร  la 3G(s).

  20. @Jim Kroon: oplossing: draai je iPhone om…
    T,T

  21. Net gelijk al gezien maar moet me ei ergens kwijt
    Echt lelijkste design van Apple ooit!! ik hoop echt heel erg dat dit nep is!

  22. ik denk ook niet dat iemand met zulke nagels in een fabriek zal werken waar ze iPhone onderdelen maken…

  23. @iTjeerd: Pff ja, en waarom neem je dan ook geen Samsung of HTC ipv een iPhone, let je toch gewoon niet op de baggere apps en OS die erop staat ?

  24. Ahh wat leuk. De fotostroom van onderdelen is begonnen. Zoals elk jaar zien we de echte iPhone toch pas bij de keynote. Maar het is leuke reclame voor de websites.

  25. @iTjeerd: Kan jij de IPC app op zijn kop gebruiken dan? Ikke niet hoor. ๐Ÿ˜‰

  26. @Bastiaan: En voor types als jij die dit soort artikelen leest en er ook nog een reactie achterlaat. Te gek niet..speciaal voor jou!

  27. Waarom lijkt de achterkant verdomd veel op karton?

  28. Ik geloof niet dat dit echt is. Heb een concept ontwerpje gezien wat er precies zo uit ziet en ik geloof noet dat de bedenker daarvan toevallig hetzelfse bedenkt als Apple zelf. En ik geloof al helemaal niet dat het concept van een insider komt.
    Niet echt dus.

  29. Het opvallendste vind ik nog de binnenzijde. Het ziet eruit alsof dit gewoon via CNC is uitgefreesd. Lijkt me dat in de volumes waar apple mee werkt dat dit een veel te tijdrovend proces is.

    In de macbook gebeurt dit ook op een andere manier.

  30. Het valt mij op dat de letters van ‘iPhone’ dunner zijn dan anders. Apple is hier (natuurlijk) altijd heel consequent in, dus ik geloof ‘t niet zo eigenlijk..

  31. Het is al gezegd, maar het kleurverschil, de ‘strepen’ dus, komt door het folie.

    En nu ophouden daarover. ๐Ÿ™‚

  32. Ja ik geloof hier wel in…. Gezien de structuur aan de binnenkant en dergelijke. Sterker nog ik denk wanneer deze volledig geassembleerd is en de iPhone goed gefotografeerd is de mensen die heer zeggen “hem lelijk te vinden” hem als eerste in handen hebben ๐Ÿ˜‰

  33. kan me herinneren dat mensen ook zo negatief spraken over de iphone 4 destijds. totdat de keynote kwam en was iedereen weer blij ๐Ÿ˜€

  34. Allemaal wel heel aardig. Maar ik zit nog steeds te wachten op het scherm ( waar je echt op kunt drukken zodat je ook een reactie krijgt ).

  35. Als dit de nieuwe iPhone word stelt Apple me zeeeer teleur!!! Hoe kun je zoiets bedenken?

  36. Apple’s marketing… Het blijft leuk!

  37. De appel logo klopt niet overeen met het originele logo. Verder zou het best origineel kunnen zijn of een goede mockup. Ik geloof wel dat het zoiets wordt

  38. Neeeeee. Denk dat ik dit jaar maar eens oversla…

  39. Volgens mij ligt er gewoon nog een folie / plasticje overheen

  40. Wellicht interessant voor de mensen die denken dat dit fake is. 9 Maand voordat de iPhone 4s uitkwam lekten de onderdelen al en was al duidelijk hoe de iPhone 4s (in youtube video iPhone 5 genoemd) er uit zou zien. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat deze echt is. En voor de mensen die hem lelijk vinden, dat vond iedereen ook toen de plaatjes van de iPhone 4 lekten via Gizmodo en uiteindelijk vond bijna iedereen hem toch fantastisch.

    Link naar youtube video (geupload op 7 jan 2011)

  41. Als de Dock connector is gewijzigd is dat mooi k*t heb zojuist de pioneer app radio laten inbouwen hoop dat daar dan een nieuwe kabel voor komt. Ook moet m’n wekker en stereo worden vervangen… Kan ik net zo goed overstappen op android daar weet je dit teminste op voorhand

  42. Bij nader inzien weet ik nu wel zeker dat dit het ontwerp zal worden. De onbreking aan de achterkant zit er niet voor niets, dat dient een functie. En aangezien dit deel exact de hoogte heeft van het scherm aan de voorkant hoop ik op touch input aan de achterkant. Dat zou o.a. een hoop games beter speelbaar maken:)
    En daarmee is dit ontwerp ineens heel acceptabel en plausibel te noemen.

  43. Ik denk dat de achterkant van de iphone is maar de rest van de iPod, dat zou de headphone jack aan de onderkant verklaren.

  44. Fake!

  45. Het ziet er goed uit. Ik denk dat het echt is. nu vooral nadat Tim Cooker ๐Ÿ˜› in is gegaan op het geheim houden van nieuwe projecten.

    En alle geruchten (groot scherm, nieuwe connector, alu achterkant zijn aanwezig.)

    Wel kan het om een pre-productie exemplaar gaan. dit omdat het freeswerk heel goed zichtbaar is.

    iig ik ben benieuwd, en hoop dat de 11e de onthulling is van de nieuwe iphone

  46. @paul: Hรจhรจ eindelijk iemand met een juiste kijk op Apple producten! Helemaal mee eens..

  47. @iTjeerd,

    De eerste iPhone had toch ook een zwarte balk onder aan de aluminium achterkant.?
    Ik heb er verder niet echt een mening over, we zullen het vanzelf zien.

    Maar de mensen die nu het hardste schreeuwen dat ze een potentieel ontwerp lelijk en on-Apple vinden, zullen straks als eerste in de rij staan wanneer dit ontwerp het daadwerkelijk blijkt te zijn..

  48. Hahahaha helemaal niemand weet hoe de nieuwe iPhone er uit komt te zien. Gewoon een plaatje van iets wat een telefoon zou kunnen zijn met een appeltje er op en iedereen vind het zooooooo verschrikkelijk interessant!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.