Reacties voor: Week Calendar heeft nu een widget voor afspraken

Week Calendar heeft een widget voor het Berichtencentrum gekregen, zodat je snel zicht hebt op komende afspraken.
Lees het complete artikel → Week Calendar heeft nu een widget voor afspraken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Jammer dat die betaalde in app aankopen zoveel nadruk hebben in de app. Verder werkt dit goed.

  2. Top app! Gebruik ‘m al jaren en het wordt steeds maar beter en uitgebreider

  3. Top agenda app, vind het alleen erg jammer dat de iPhone app en de iPad niet gelijk zijn. De functionaliteiten verschillen, de weergaves waar je uit kunt kiezen verschillen en zo zijn er nog meer verschillen. Zelfs de updates lopen niet gelijk.

  4. Eredivisie 2012/2013 staat nog tussen de in-app aankopen. Lijkt me beter dat eens aan te passen, zal weinig aftrek nog vinden dunkt me.

  5. Ik snap niet dat mensen betalen voor die kalender in app purchases… Bij flogs kun je gratis je aanmelden voor bepaalde kalenders (zoals alle ere divisie wedstrijden van je favoriete club).

    Ik heb weekkalender lang gebruikt maar mis het combineren van afspraken en taken. Ben zelf overgestapt naar calendars 5 by readle

  6. Ziet er goed uit. Enkel zou ik graag een knop bij instellingen willen voor dit widget. Zodat ik kan kiezen hoeveel dagen hij vooruit kan kijken en een nieuwe afspraak snel kan toevoegen.

    Ook is de kleur van de afspraak die wordt overgenomen fout. Ik heb er een die rood zou moeten zijn en groen wordt aangegeven.

  7. het is inderdaad een mooie agenda. Maar op de een of andere manier krijg ik de grootte van de font niet veranderd in mijn weekoverzicht. Ik heb een iPhone 5s. Iemand misschien een oplossing?

  8. @geraaar: In de beta zit deze reeds in de pipeline, Weekcal ontwikkelt en verbeterd altijd eerst op stabiliteit/functionaliteit, waarna de cosmetics worden afgerond. Een van de redenen ook dat de agenda view in de iPad (helaas nog steeds) ontbreekt. Maar ook die komt vanzelf.

  9. De app is op zich prima. De agenda zit mooi in elkaar.
    Ik heb alleen constant problemen met de alarmmelding. 9 van de 10 keer kan ik het geluid niet uitzetten met de uitknop als de herinnering voor de afspraak afgaat. Zet ik berichtgeving van de apple agenda uit, krijg ik helemaal geen melding.
    Het is erg irritant als je het alarm afgaat en je kunt het niet stoppen, wat je ook doet, welke knop je ook aanraakt…

  10. Wel erg appart dat de updates van de iPhone en iPad versie niet gelijk lopen. Zo heb ik (gelukkig) al enige tijd een widget met afspraken in het berichtencentrum van mijn iPhone maar moet ik deze op mijn iPad helaas nog steeds missen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.