Reacties voor: WeChat krijgt handige zoekfunctie

Berichtenapp WeChat heeft een handige nieuwe zoekfunctie waarmee je door al je chats tegelijk kan zoeken, verbetert belkwaliteit en meer.
Lees het complete artikel โ†’ WeChat krijgt handige zoekfunctie
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Spraakfunctie heeft whatsapp toch allang! En de rest ook .. Verder gebruikt niemand WeChat. ๐Ÿ™

  2. Origineel geplaatst door Henry
    Spraakfunctie heeft whatsapp toch allang! En de rest ook .. Verder gebruikt niemand WeChat. ๐Ÿ™

    Nu praat je over Nederland, ik woon in China.
    In China is WeChat enorm populair en die chinezen praten de hele dag in hun telefoon vanwege de spraakfunctie, er zit ook een moments functie in, soort van ingebouwd twitter achtig systeem.

    WeChat is enorm stabiel en snel, ik durf te zeggen dat WeChat superieur is aan WhatsApp, niet alleen doordat het zoveel functionaliteit heeft maar ook omdat het sneller en stabieler is in de basis functionaliteiten.

    Verschillende manieren van contacten toevoegen is ook een slimme optie, aangezien mischien niet iedereen direct hun telefoon nummer aan je wil geven zoals nodig bij whatsapp, hier heb je: telefoon nummer, QQ nummer (chinese variant op msn), WeChat username, en ik meen nog 1 of 2 opties.

    Ik gebruik dit dagelijks net als WhatsApp en probeer toch langzaam de mensen waar ik het meest mee praat over op WeChat te krijgen omdat het sneller werkt en ALTIJD werkt! Ik heb in 3 jaar tijd 1 keer een downtime van 3 uur meegemaakt.

  3. @Henry: Nee, WhatsApp heeft geen mogelijkheden voor gratis spelletjes, bellen, videobellen en stickers.

  4. Origineel geplaatst door Bart Breij
    Nee, WhatsApp heeft geen mogelijkheden voor gratis spelletjes, bellen, videobellen en stickers.

    Idd, Bart!

    @Henry: Overigens heeft WeChat spraak al bijna vanaf het begin. Qua updates is WeChat erg goed, regelmatige updates en worden vaak nieuwe dingen toegevoegd

  5. Origineel geplaatst door Bart Breij
    @Henry: Nee, WhatsApp heeft geen mogelijkheden voor gratis spelletjes, bellen, videobellen en stickers.

    Lekker belangrijk. Ik zeg toch, in Nederland gebruikt haast niemand het. Spelletjes in een chat app, nee aub niet! Ik wil een kale app die geen reclame heeft en die al mijn vrienden gebruiken, Whatsapp dus .. Okay die belfunctie mag er nog bij!

  6. Ook in Nederland wordt er veel Wechat gebruikt, en de functies die nu in Whatsapp zitten zaten allang in Wechat. Spellen heb ik overigens nooit gezien, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Er zit ook totaal geen reclame in.
    Ik gebruik zelf videochat in Wechat, maar ook het versturen van foto’s en videoberichten. En zoals al gezegd… razendsnel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.