Reacties voor: Webwinkel stelt rechtenvrij beeldmateriaal van iPhone 3G beschikbaar

Door een conflict tussen Apple en een Duitse webwinkel kunnen we nu gratis professionele foto's van de iPhone 3G downloaden, met Creative Commons-licentie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. 😮 kwaliteit foto’s waar Apple nog jaloers op kan zijn..

  2. Je kunt ook TIFF-afbeeldingen als ZIP-bestand downloaden. Het enige wat je nog wel zelf zult moeten doen, is een Nederlandstalige screenshot in het materiaal plakken, want de gefotografeerde iPhones hebben vanzelfsprekend allemaal een Duitstalige interface.

    TIFF inpakken? :’) Waarom?

  3. Ik ga toch geen Duitse versie gebruiken 😛

  4. Alleen jammer dat het icoontje van 3G.de erop staat..

  5. Das sind ganz g**le foto’s machen enzo 😛

    Lullig dat ze moeilijk doen over foto’s :s Ze zorgen immers voor inkomsten.. Beetje raar beleid. Of lees ik iets verkeerd ?

  6. Nee, je leest niks verkeerd, Apple loopt altijd te zeikpijpen als mensen die hun product promoten niet helemaal 100% naar hun pijpjes dansen. Erg goeie actie van die Duitsers.

    [Edit]Zie dat ze de foto’s ook helemaal “Apple stijl” hebben gemaakt met dan die reflectie onderaan. Ik ben benieuwd of Herr Apple daar ook nog wat op aan te merken heeft.[/edit]

  7. Eigenlijk zou die er een slaatje uit moeten slaan en de foto’s verkopen aan andere iPhoneverkopers.

    Ik snap Apple ook niet helemaal. Toch prima als je materiaal online zet? Des te meer je verkoopt, lijkt mij

  8. Ik ben op zoek naar een collectie iphone foto’s. de links van 3gstore werken echter niet meer allemaal. heeft iemand die foto’s nog voor me (of andere?)?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.