Reacties voor: Websites zien geen verschil tussen iPad en iPad mini

Een website op de iPad mini zal er altijd hetzelfde uitzien als op andere iPads. Sites kunnen namelijk geen onderscheid maken tussen de gewone iPad en iPad mini.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Het verschil tussen puntgrootte (1/72 inch) en pixel moet toch solaas kunnen bieden, lijkt me? Of houdt de iPad mini zich hier niet aan de standaard?

  2. Alsof je als nieuwssite aan de hand van user agents de pagina verschillend rendered. Gaan ze dat ook voor elke Android-device doen? Dan ben je wel ff bezig….

    Media queries is the way to go, als je echt zaken gaat aanpassen aan de hand van user agents ben je sowieso al slecht bezig. imho….

    en als je het dan echt wilt dan schijnt dit de oplossing te zijn.

  3. Idd doordat ze beide dedzelfde resolutie hebben kan je zelfs met responsive design met de @media selector niets anders doen.

    Maar het verschil is ook weer niet zo groot dat het een dadwerkelijk probleem oplevert

  4. Terecht. Ik heb nu al een hekel aan sites die mij een andere layout (meestal met beperktere mogelijkheden) voorschotelen.

  5. Nu we het er toch over hebben… Van mij mag de knop om verder te bladeren naar de volgende (oudere) artikkelen hier op de iPadclub ook een slag groter Ik vind het echt een gepriegel om hem te raken op mijn iPad 1. Verder ben ik erg te vreden.

  6. Mooi. Ik heb een bloedhekel aan websites die een mini site voorschotelen.

  7. Naast sites die je een beperkte “mini” site voorschotelen heb je echter ook nog adaptieve websites die precies dezelfde functionaliteiten bied op verschillende apparaten. Dit soort technieken worden (gelukkig) steeds populairder, helaas zal het dus niet kunnen worden ingezet voor de iPad mini..

  8. Ik snap niet waarom dit een probleem is, Apps hebben precies dezelfde resolutie als de Ipad 2 en zullen dus ook wat kleinere knopjes hebben maar nog geen recensie schrijver die hier een opmerking over heeft geplaatst.

  9. effe rekenen, 18½ procent kleiner, dat is toch wel flink wat kleiner!

    oef, dat knopje van ruim 9mm is nu amper 8mm.

    kijk dat is het hele probleem dus niet, maar ik kan mij wel voorstellen dat webbouwers ook wel blij zijn als ze een aangepaste website willen aanbieden; vooral WordPress doet het goed op een iPhone of iPod…

    maar Apple heeft ook wel gelijk, een iPad MINI is géén iPod MAXI

    — al zie ik de iPod MAXI ook nog wel eens komen
    NEAR HD
    960×1706 pixels
    5,9inch

    — en voor de tech saffy developers:
    dan komt er dus @3 ipv @2 resolutie

    — iedereen blij

    oh… markeer dit even als een gerucht!

    APPLE KOMT MET 5.9″ NEAR HD 960×1706 iPOD MAXI

  10. De site van de ipadclub is ook vreselijk. Als ik via twitter hier kom, krijg je een soort kleine iphone website te zien.
    Lijkt wel of de ipadclub niet eens verschil ziet tussen ipad of iphone. Eerst dat oplossen, voordat ze zich druk gaan maken over het verschil tussen ipad en de mini.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.