Reacties voor: Websites automatisch vertalen in Mobile Safari met Browser Translator (jailbreak)

Wie nogal eens op buitenlandse websites komt maar de taal niet geheel machtig is kent vast diensten als Yahoo Babelfish en Google Translate. Op de iPhone is dit truukje nu ook mogelijk, dankzij de applicatie Browser Translator.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Volgens mij is dit ook wel op te lossen met Javascript, handig voor de niet jailbreakers. Ik zal eens kijken of ik vanavond wat tijd over heb om wat te freubelen :).

  2. wouw, dit miste ik eigelijk al!
    niet echt van wow.. ik wil vertalling, maar ik heb dit nog niet eerder gezien, behalfe google transelate natuurlijk…

  3. sterker nog, dit is gewoon google translate. als iedereen een bookmark opslaat in zijn safari favorieten, dan is het hele probleem opgelost. zie hier http://translate.google.com/translate_buttons

  4. Ik zou het pas wat vinden als het een plugin voor de Safari-browser was. Vind al die browsers met 1 functie maar niks.
    De een is voor private browsing, de ander voor vertalen en die weer voor fullscreen. Heb liever gewoon 1 browser met alle functies.

  5. Geen jailbreak of dedicated app voor nodig… gewoon de juiste bookmarklet installeren en evt. aapassen aan de taal van je keuze. Resultaat:

    Who often comes to foreign websites but the language is powerful has not completely fixed services as Yahoo Babelfish and Google Translate.

  6. handig ! 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.