Reacties voor: ‘WebOS wordt hopelijk een mobiele web app-tool voor iPad’

Ontwikkelaars van HP's WebOS hopen dat ze de app-ontwikkelsoftware kunnen uitbrengen als middel om iOS web-apps in te maken. Of dit gebeurt hangt af van de koper van het OS.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Die app gaat Apple nooit goedkeuren natuurlijk…

  2. @Noizybee, een web-app hè, geen App in de App Store. Maar ik begrijp ook niet echt wat ze nou willen, lijkt mij een zinloze poging.

  3. Dus een OS op een OS? Ik begrijp het niet helemaal.

  4. Ik zeg “ten dode opgeschreven” dat WebOS. Gaat dezelfde weg als andere fantastische OSsen die het uiteindelijk nooit gehaald hebben: BeOS, … (roept u maar).

  5. Ik was bang dat ik de enige was die het bericht niet begreep. Voor Bastiaan zal het duidelijk zijn, ik snap het niet… wie wil, gaat nu wat misschien wel/niet doen?

  6. Alles wat het monopoly en machtsmisbruik van Apple kan beperken is een PLUS!!!

  7. Klinkt als hetzelfde concept als Flash in de browser… Is ook een webapp waarmee applicaties zonder behulp van de appstore kunnen draaien…

  8. Dus Enyo als ontwikkelomgeving voor web-apps? Ik weet niet of dat hét wel gaat worden…. Jammer van WebOS… Maarja zo gaan die dingen in de grote-mensen-wereld…

  9. Ik gok op Amazon als nieuwe eigenaar van Web OS.

  10. Ik denk niet dat dit er door gaat komen, Apple moet hiervoor veel te veel bevoegdheden afstaan. Het zou er wel voor zorgen dat er “Iets” van concurentie zou kunnen ontstaan. Daarnaast gaat het denk ik voor geen meter werken. Klinkt meer als een laatste stuiptrekking als je het mij vraagt

  11. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    BeOS, … (roept u maar).OS2!

    NeXTSTEP 😉

  12. Denk niet dat iemand daar op zit te wachten. Wordt een soort interpreter OS op deze manier. Kijk maar naar Java dat is uiteindelijk toch ook niet het cross-platform OS geworden wat ervan verwacht werd. Gewoon omdat het niet native is.

  13. Origineel geplaatst door iNick
    NeXTSTEP

    Dat valt nog mee. Als je nou Copland had geroepen…

  14. Blijkt maar dat veel lezers hier niet begrijpen wat een WEBAPP is …

    een app is software word op je ipad geinstalleerd maar een webapp kun je vergelijken met een website. Zonder internetverbinding kun je deze dan ook niet bereiken.

    Kortom webapps zijn niet OS gebonden en dmv javascript en HTML5 kun je veel verder komen dan flash.

    Persoonlijk vind ik het een goed idee.. als het ontwikkelen van een app vergemakkelijkt kan worden voor de simpele gebruiker.

    Ik zeg doen! voordat google hetzelfde doet voor alle os-en…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.