Reacties voor: BBQ-fabrikant Weber neemt iGrill-thermometers over

Barbecue-specialist Weber heeft de iGrill-thermometers in handen gekregen, die je vanaf de iPhone kunt bedienen. Het gebeurt steeds vaker dat traditionele bedrijven slimme innovaties overnemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Met de kerst de iGrill mini gekregen en 1x verbonden met m’n iPhone via de app. Nog niet samen met de Bbq gebruikt dus. Het viel me al op dat de app voor allerlei devices is en wat overzichtelijker zou kunnen. Ben benieuwd wat ze er van gaan maken.

  2. Heet dat bedrijf echt iDevices ?! Wat een verwarrende k.. naam 😧 Jammer dat ze niet in z’n geheel zijn overgenomen en die bedrijfsnaam afgedankt, had een hoop verwarring voorkomen. Benieuwd wie/wat er eerst was…

  3. (vervolg): Ja hoor, handelsnaam pas gedeponeerd tweede helft 2011, toen iDevices al als verzamelnaam voor iPod, iPhone en iPad in opkomst was. Stelletje …… 😡

  4. @Ferryman: Ik begrijp je probleem (😡)geloof ik niet zo goed?!

  5. Fantastische spullen, veel gebruikt in de BBQ wereld. Benieuwd welke innovatie Weber gaat brengen….

  6. De essentie van het BBQ’en is toch dat je af en toe een verkoold stuk vlees op je bord krijgt en daar ook nog niet eens de hele tijd op je iPhone moet kijken hoe het ervoor staat?

  7. Origineel geplaatst door Jamie
    De essentie van het BBQ’en is toch dat je af en toe een verkoold stuk vlees op je bord krijgt en daar ook nog niet eens de hele tijd op je iPhone moet kijken hoe het ervoor staat?

    Blijkbaar wel….

  8. Origineel geplaatst door Jamie
    De essentie van het BBQ’en is toch dat je af en toe een verkoold stuk vlees op je bord krijgt en daar ook nog niet eens de hele tijd op je iPhone moet kijken hoe het ervoor staat?

    Ik heb gewoon een bbq op gas en kan zelf wel zien of mijn vlees goed is of niet…Daar heb je inderdaad je iPhone toch niet voor nodig?

  9. @Danyel: Hoop dat ze vanaf Wifi te controleren zijn. Bluetooth bereik valt toch tegen nu.

  10. @Arno:

    Beste Arno, bbq is niet even wat vlees grillen. Ik maak zelf pullen pork op de bbq. dit vlees ligt er zo een 8 uur op waarbij de kern temperatuur van essentieel belang is. Anders kun je echt niet weten wanneer het vlees nu goed is. Daarom zijn die dingen dus handig. zodat je niet 8 uur bij je bbq moet staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.