Weather Pro widgets

Reacties voor: WeatherPro krijgt widgets: eerste grote update sinds 2016

De populaire weerapp WeatherPro heeft een update gekregen. Het is niet de langverwachte versie 5.0 maar in 4.9.3 zit voor het eerst sinds 2016 wel een nieuwe functie: widgets!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Werkt nog niet helemaal lekker die widgets. Ik woon kennelijk in Berlijn… 😳

  2. Ik ben nog steeds een trouwe gebruiker van de app. Tot het misschien niet meer kan.

  3. Ben nog steeds niet overgestapt naar een andere weer app, blijf in mijn inzien nog steeds de beste weer app.
    Ik heb hem ooit een 1 euro ofzo aangeschaft ook, en maak er al jaren gebruik van.

    Maar waarom zouden ze widgets toevoegen, als ze toch binnenkort de stekker eruit doen(En al aantal jaar geen vernieuwingen meer toevoegen).
    Ik ben toch wel benieuwd wat voor app er uiteindelijk terug gaat komen, of voor in de plaatst ik vind dat ze deze eigenlijk eerst moeten uitbrengen.

    Of de nieuwe app uitbrengen als update van de oude weatherpro, dat je hem gewoon vervangt bij de huidige gebruikers.
    Niet de oude app weg doen en dan bekijk het maar tot de nieuwe app er is, dat is een beetje slechte service eigenlijk.

  4. Ook als je handmatig op een plaatst zet, klopt de weer info niet. Dus het werkt nog niet optimaal de widget. Ik heb het weer verwijderd want geeft niet de juiste info.

  5. En de widget werkt niet want die kan enkel het weer in Berlijn aangeven. Nutteloos dus (tenzij je in Berlijn woont).

  6. iPad app is niet geüpdate. 🤨

  7. Sinds Weather Pro niet meer geüpdatet wordt, ben ik overgestapt op CARROT weather. Deze app vind ik nog fijner werken. Zeker sinds de laatste update waarbij je de volledige looks en info naar eigen wens en stijl kunt aanpassen. Zo zie ik in één oogopslag precies de info die ik wil zien.

  8. Gebruik de app ook dagelijks inclusief abbo (voor verwachting per uur, en 14 dagen vooruit). Ben er wel tevreden over. In ieder geval beter dan de standaard weer app (obv. Yahoo weather?). Die is nogal pessimistisch (gebruikt zo’n beetje slechtste weermoment van de dag voor het dagicoontje).
    Op integratie van buien en verwachtingen na. Soms regent het evident (te zien op kaarten), maar is de verwachting nog steeds zonnig. Buienalarm vind ik een betere regenvoorspeller. En windfinder beter voor actuele wind en wind verwachting.

  9. Origineel geplaatst door X.
    Werkt nog niet helemaal lekker die widgets. Ik woon kennelijk in Berlijn… 😳

    Ja, ik ook kennelijk. Wel een mooie stad maar woon toch echt in Nederland

  10. @Ricardo: Ik had dat ook bij handmatig een plaats selecteren, maar om de een of andere reden klopte de temperaturen op een wat later moment ineens toen ik weer keek…

  11. Ik heb dezelfde issue, alleen het weer in Berlijn wordt weergeven in de widget.

  12. Ik heb de ervaring dat sinds ze zijn overgenomen door het Amerikaanse DTN, de voorspellingen minder kloppen.
    Zeker hier in Zwitserland, voorheen kon je zo uitzoeken in welk dal je het beste kon lopen qua weer, nu is de voorspelling bijna overal gelijk. Alsof ze een minder precies systeem gebruiken. (het lijkt alsof ze hun Amerikaanse systeem gebruiken voor Europa)

  13. Bij mij staat de widget ook op Berlijn en ik heb mijn locatie niet eens aanstaan. Verder komt Weatherpro ook niet meer voor in de widgetlijst. Ik dacht ik verwijder hem even en zet ‘m dan weer terug, maar nu dus helemaal geen widget meer :-(.
    Beetje jammer dit, na de eerste euforie dat ze misschien toch met de app door willen gaan.

  14. Curieus genoeg heeft hun Apple Watch widget ook die Berlijn bug.

  15. Op zich werkt de methode zoals in het artikel wel, mits je in een plaats woont die in de database van weatherpro staat. Voer dus de dichtstbijzijnde grotere plaats in.

  16. Zomaar ineens staat de widget op het toegangsscherm (die ik had verwijderd vanwege de foute locatie) er weer, en met de goede locatie. Wonderlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.