Reacties voor: Snel naar huis met de 3D Touch-functie van Waze

Wase heeft 3D Touch-functies gekregen, zodat je snel naar huis of naar je werkt kunt navigeren. Ook verbruikt de app minder energie.
Lees het complete artikel → Snel naar huis met de 3D Touch-functie van Waze
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Waze is super en de nieuwe look and feel is zeker verbeterd. Klein min puntje is dat hij nu (op een 6s) continu locatie aanhoudt ook al is de app niet gestart. Ik echter verwacht dat deze bug snel wordt opgelost.

  2. Kijk! Dat vind ik nou eindelijk een echt nuttige toevoeging van 3D touch. Heb al een hoop onzin toegevoegd zien worden aan 3D Touch menu’s, alleen maar “omdat het kan”. De toevoeging van ongevallen en snelheidscontroles, ben ik het overigens helemaal mee eens.

  3. Mooie toevoeging idd, helaas geen 6s maar een 6.

    Sinds de update nogal last van “tweede melding” na passeren flitser. Anderen daar ook last van? Je gaat een flitsers voorbij en direct verandert de melding in “flitser verderop”
    Ook het melden van een incident op de andere rijbaan kan niet meer… Daar heeft #routeradar wel een hele grote stap tot naast of voorbij #waze gemaakt.

  4. @lsp: Hier ook een overtuigd Waze gebruiker. Zowel op mijn 5s als 6s (beide met de laatste Waze versie) heb ik de dubbele melding niet. Wel kan je na het passeren van de flitser aangeven of de flitser er (nog) stond of niet…bedoel je dat misschien?

    Het verdwijnen van meldingen maken aan de andere kant vd weg is jammer. Ik vond het erg handig en vriendelijk naar de overige Wazers toe. Daar draait het tenslotte om.
    Je zou een melding kunnen maken op het forum omtrent je probleem.

    De vernieuwde interface is vriendelijk en uitgebreid… Mijn Waze is vele malen vollediger en nauwkeuriger dan de TT die in de auto zit ingebouwd. Bij TT veel valse flitsmeldingen, en POI erg onnauwkeurig. But hey, that’s just imho. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.