Reacties voor: Waze 2.0 voor iPhone introduceert navigatie met groepen

Waze 2.0 is een grote update, waarbij navigeren met groepen is ingevoerd. Ook is er een nieuw kleurenschema, integratie met Twitter en Facebook en push notificaties voor nieuws over Waze.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Bij Waze blijf je in verbinding met de andere automobilisten. Je ziet ze als een icoontje op de kaart

    internet in buitenland zal dan veel geld kosten, of vergis ik me?

  2. Dat is wel handig, goed bedacht!

  3. Origineel geplaatst door Stevo
    Bij Waze blijf je in verbinding met de andere automobilisten. Je ziet ze als een icoontje op de kaartinternet in buitenland zal dan veel geld kosten, of vergis ik me?

    Idd, het internet zal veel geld kosten in het buitenland.
    Verder weg goed bedacht als het maar in het binnenland is.

  4. Ik denk idd dat dit meer voor motortochten enzo bedoelt is, want als je in het buitenland apps als deze gaat gebruiken loop je er idd wel op leeg ja:)

  5. handig bij de motorclub als je elkaar even kwijt bentijdens een tourtocht.

  6. @Philip: In veel landen kun je voor weinig geld een prepaid telefoonkaartje kopen. Dan betaal je bijv. maar 3 tot 5 euro voor een hele dag onbeperkt dataverkeer. Alweer een beer van de weg!

  7. Ook handig voor sportclubs, als je naar een andere club toe moet zeg maar.

  8. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Philip: In veel landen kun je voor weinig geld een prepaid telefoonkaartje kopen. Dan betaal je bijv. maar 3 tot 5 euro voor een hele dag onbeperkt dataverkeer. Alweer een beer van de weg!

    Dat wordt een dure grap als je 3 weken weg gaat …

  9. Ook een beetje lastig als je een niet simlock-vrije iPhone hebt.
    We blijven volgend jaar dus maar eens lekker in Nederland.
    Kunnen we tenminste ongegeneerd en onbeperkt data vreten.

  10. @SnijdeA:
    Duur ?
    3 a 5 euro per dag extra … ik weet niet wat uw reisbudget per dag is … maar bij mij is dat tussen 100 en 200 euro … die 3 euro om in groep op reis te kunnen gaan in soort “rally” vorm is wel niet veel …

  11. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Philip: In veel landen kun je voor weinig geld een prepaid telefoonkaartje kopen. Dan betaal je bijv. maar 3 tot 5 euro voor een hele dag onbeperkt dataverkeer. Alweer een beer van de weg!

    Ja maar dan ben je niet meer bereikbaar op je gangbare nummer. Moet je dus in elk geval iedereen in jou groep je nieuwe tijdelijke nummer doorgeven en vice versa.

    Gedoe allemaal.

  12. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Philip: In veel landen kun je voor weinig geld een prepaid telefoonkaartje kopen. Dan betaal je bijv. maar 3 tot 5 euro voor een hele dag onbeperkt dataverkeer. Alweer een beer van de weg!

    Je moet niet vergeten dat de meeste in Nederland verkochte iPhones voorzien zijn van een simlock. (Dit is overigens wel de periode voor een hoop 3GS bezitters om T-mobile daar eens over op te bellen, omdat ze inmiddels in aanmerking komen voor een gratis unlock).

    Ik had mijn ouders hetzelfde geadviseerd, maar helemaal de simlock vergeten. Het lastige is dat de simunlock niet remote te doen is. Je moet je iPhone dan eerst weer met iTunes verbinden. (Nadat Tmobile de database van Apple heeft bijgwerkt met jouw IMEI nummer). En ze hadden geen internet en notebook voorhanden. Dus dit jaar niet gelukt.

  13. Origineel geplaatst door vincefra
    @SnijdeA:Duur ?3 a 5 euro per dag extra … ik weet niet wat uw reisbudget per dag is … maar bij mij is dat tussen 100 en 200 euro … die 3 euro om in groep op reis te kunnen gaan in soort “rally” vorm is wel niet veel …

    Mijn budget is hoog, maar daar gaat het niet om, het gaat er om dat ik het duur vind.
    10 euro per maand voor onbeperkt tegenover 3-5 euro per dag tijdens vakantie … dat vind ik duur.

  14. @Stevo: dat valt wel mee. Waze gebruikt niet veel data, dus de kosten in het buitenland vallen (mij in ieder geval) mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.