Reacties voor: Waterproof? 5 hints dat de iPhone 7 waterdicht wordt

Er zijn allerlei aanwijzingen dat de iPhone 7 beter bestand is tegen water. Wij hebben 5 aanwijzingen op een rijtje gezet, van het verdwijnen van poorten en knoppen tot hints uit de iPhone 6s.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Lijkt me een goede zet van Apple!

  2. Iedere fabrikant kan een waterdichte telefoon maken met een thuisknop en 3,5mm koptelefoonaansluiting, maar Apple moet het gehele ontwerp onder handen nemen? Wat een onzinnige redenen zeg.

  3. Origineel geplaatst door Karel
    Iedere fabrikant kan een waterdichte telefoon maken met een thuisknop en 3,5mm koptelefoonaansluiting, maar Apple moet het gehele ontwerp onder handen nemen? Wat een onzinnige redenen zeg.

    Form follows function.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet → Taalgebruik. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Origineel geplaatst door Karel
    Iedere fabrikant kan een waterdichte telefoon maken met een thuisknop en 3,5mm koptelefoonaansluiting, maar Apple moet het gehele ontwerp onder handen nemen? Wat een onzinnige redenen zeg.

    Dat idd. En die deden het jaren terug al. Ik word helaas iPhone-moe. Ook al het blijven recht praten.

  6. Ja en? Andere waren Apple al voor maar Apple zal tijdends de introductie weer doen alsof zij de waterdichte smartphone hebben uitgevonden. Met geen nieuw design voor de iPhone 7 is Apple zich eerder in eigen vingers aan’t snijden (ik koop normaal gezien ieder jaar een nieuwe maar bij deze zal ik het ook vertikken hem te kopen) en ik ben niet de enige Apple fan die deze mening heeft!

  7. Mocht eens tijd worden.

    Hobbel maar rustig achter de concurrentie aan.

    Lol

  8. De Lightning-poort werkt met contactpuntjes en de opening kan helemaal waterdicht worden gemaakt.

    Grappig, dat geldt nou juist ook voor een 3,5mm aansluiting: starre stekker, beweeglijke contactpuntjes in de bus. Beetje non(sens)-argument dus … 🤔

    En de iPod Touch bewijst trouwens dat een 3,5mm aansluiting een (nog) dun(ner) ontwerp ook al niet in de weg hoeft te staan – itt die 🌩💥⚡️ camera-puist

  9. Om een iPhone waterdicht te maken zijn er al (lang) diverse sprays en coatings, dus daarvoor hoeft de koptelefoonaansluiting niet weg. Hoeft sowieso niet omdat deze gewoon waterdicht gemaakt kan worden: de stekker op zich hooft niet eens maar als het er aan vast gesoldeerde draadje naar binnen wordt geleid door een rubberen afsluiter ben je al klaar. Zonder koptelefoonaansluiting hoef ik de iPhone 7 niet, want bluetooth is geluidstechnisch verre van ideaal. Via de lightningpoort is het te fragiel en breekbaar dus dan houdt het voor mij op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.