Reacties voor: Zo waterdicht is de Apple Watch [video]

Hoe waterdicht is de Apple Watch? Een uitgebreide video toont waterbestendigheid Apple Watch bij zwemmen en onder de douche
Lees het complete artikel → Zo waterdicht is de Apple Watch [video]
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Super gewoon, dat de Apple Watch toch beter bestand is tegen water dan door Apple gezegd wordt. Maar ik snap inderdaad ook wel dat ze ‘voorzichtig’ zijn geweest met die IP-rating. Dus ik neem het ze niet kwalijk ofzo. Het is daarnaast niet zo dat, zodra ik mijn Apple Watch heb, gelijk in een zwembad duik met dat ding om. Je weet maar nooit of er misschien toch iets kan gebeuren. Belangrijkste voor mij is dat hij prima tegen water kan, meer niet. 🙂

  2. De Apple watch sport is getest hè?! Zou dit ook voor de “gewone” Apple watch gelden?

  3. Origineel geplaatst door Ed
    De Apple watch sport is getest hè?! Zou dit ook voor de “gewone” Apple watch gelden?

    Als de goedkoopste variant (de sport) waterdicht is. Dan zullen de duurdere versies dat zeker wel zijn lijkt mij

  4. Lekker onderwater bellen 🙂

  5. Wat heerlijk om te zien.

    De 3 nieuwe reclame video’s daar zat ik bijna bij te kwijlen.

    Kan niet wachten om hem te kopen in Nederland.

  6. Zwemmen met een horloge aan je pols is iets heel anders dan stil onderwater laten liggen. Je bewegingen genereren ook druk.

    Als de watch voor een bepaald niveau is gecertificeerd dan is dat zo, anders mogen ze het niet zeggen, dat is niet conservatief, ze gaan echt niet zeggen dat het ipx7 is als het gewoon 8 of misschien zelfs hoger zou zijn.
    Het testen is vrij eenvoudig dus om de kosten hoeven ze dat niet te laten.

    Apple kan dus niet garanderen dat het aan een hoger niveau kan voldoen, anders hadden ze dat wel laten certificeren.

    Dat een watch het wel houdt in een praktijktest zou ik als individueel succes zien en zeker niet van uit gaan dat het dus voor elke watch en altijd geldt.

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Alleen nog AppleCare+ afsluiten lijkt me. Als ik de voorwaarde doorlees krijg je bij waterschade geen vergoeding zonder de AppleCare+. “Accidental damage” oftewel waterschade wordt niet vergoed door de normale garantie als ik het goed begrijp… Kan iemand die daar meer verstand van heeft eens naar kijken?

  9. Hoop dat generatie 2 die ik over twee jaar verwacht volledig waterdicht wordt.

  10. Ik vind dit een goede zet van Apple. Ik overschat ze heel vaak maar dit x doen ze wat we allemaal van ze kunnen verwachten. Een product leveren dat meer kan dan ze initieel vertellen.

  11. @Robin: Ik vermoed eerder dat ze er voor zorgen dat hij 100% waterdicht is voor IPX7. En daarvoor om 100% coverage te hebben moet hij altijd iets beter scoren. Dan heeft de slechtste individuele kwaliteit altijd perfecte score bij IPX7. dus ik vermoede dat er een groot deel zal beter scoren, en een klein deel slechter. Waarbij slechter gelijk zal zijn aan IPX7. Dus als je het anders bekijkt: willen ze voor 1 niveau hoger moeten ze in hun productie omgeving 2 niveaus hoger gaan om zeker te zijn dat ze die standaard halen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.